koosiek Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Przepraszam za off, ale: [CENTER][B]Bardzo proszę o pomoc :oops:[/B] [B] Max - psiak uratowany przed morbitalem - od pięciu miesięcy mieszka w hotelu, ma tylko 20 zł stałej deklaracji, na koncie została mu już tylko złotówka [/B][B]:([/B] [B] Bardzo proszę o pomoc - nawet nie mogę napisać, że jeśli nie będę miała czym płacić, Max wróci do schroniska... On nie ma gdzie wracać, chyba, że do weta pod strzykawkę [/B][B]:([/B] [/CENTER] Wątek Maksa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/189585[/url] Quote
Atomowka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ola co u chłopaków? Powiedz jak oni w ogóle na śnieg reagują? Chodzisz z nimi na spacery w taka pogodę? Quote
li1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Szukam suczki, ktora uciekla z DT w centrum Warszawy http://www.dogomania.pl/threads/197008-Misia-uciekła-centrum-Warszawy-prosimy-o-pomoc-w-poszukiwaniach Quote
Aleksa. Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 [quote name='Atomowka']Ola co u chłopaków? Powiedz jak oni w ogóle na śnieg reagują? Chodzisz z nimi na spacery w taka pogodę? Chłopaki dobrze. Na śnieg ogólnie OK. na spacerze jak jest śnieg jeszcze nie byłąm..mam teraz próbne testy i czasu nie mam. :( Quote
Andrew180 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Witam, Chciałbym tylko nadmienić, że 5.12 wykonałem przelew. Pozdrawiam Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Tak Andrew pisałam to na wątku ale Marta gdzieś uciekła Nam i nie ma tego w 1-szym poście Quote
Marta67 Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 Atomowka napisał(a):Tak Andrew pisałam to na wątku ale Marta gdzieś uciekła Nam i nie ma tego w 1-szym poście nie ma? byłam pewna, ze napisałam wszystko. sekunda sprawdze EDIT: ok już jest Agata nie wiem jak to się stalo ale nie zauważyłam (i nadal nie widzę tego na wątku :roll:) nie wiem co się stało Quote
Atomowka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Ja też nie wiem, dobra nie ważne. A może nie napisałam a tylko pomyślałam,że zaraz napiszę? Quote
Atomowka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Ola co z chłopakami, odwiedzasz ich jeszcze? Jak z karmą stoją? Dotarła wpłata 30 zł od Andrew180 dziękuje bardzo:loveu: Marta zapiszesz na 1-szej? Quote
Aleksa. Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Atomowka napisał(a):Ola co z chłopakami, odwiedzasz ich jeszcze? Jak z karmą stoją? Dotarła wpłata 30 zł od Andrew180 dziękuje bardzo:loveu: Marta zapiszesz na 1-szej? Hej.:D przepraszam ostatnio zaganiana jestem testy itp. dostałam na emaila parę aktywacji do ogłoszeń. bardzo dziękuję. :) odwiedzam muszę im zdjęcie zrobić,zmienili się , a jakie głosiki poważne maja jak szczekają.:) karma jest. :) bo czasem chodze co dwa dni (brak czasu) rozmawiałam z p.Michałem , czy w ogóle chce jeszcze go oddać mówi , że niech lata , ale sie gryzą jak latają spuszczone. oczywiście żadnemu nic nie jest , ale zaczepki sa. czyli pan michał mówi ,że na razie niech lata tylko co potem.. Quote
Atomowka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 No cóż niech lata na razie jak mówisz, ale jak widzisz domu ciagle szukamy. Zrobione ma ogłoszenia nowe na 25-ciu portalach więc może teraz po Nowym Roku sie uda. Tu jest ogłoszony nasz przystojniak 1.adopcje.org 2.adopcjapsa 3.alegratka 4.eoferty 5.ezwierzak 6.ojej 7.olx 8.owi 9.cafe animal 10.pajeczyna 11.szerlok 12.rozglos 13.gumtree jedno wybrane 14.tusprzedaj 15.morusek 16.top-ogloszenia 17.mammisia 18.psiamania 19.psy.pl 20.dajogloszenie 21. kokosy 22.petsy 23. kupiepsa 24.petworld 25.pineska Nikt nie dzwonił? Quote
Aleksa. Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Słuchajcie jest coraz gorzej .. :( W niedziele około 21 wracam od koleżanki , a po ulicy biegają Amon z Barym. Byłam tak zdziwiona jak to w ogóle możliwe.. :( Zaprowadziłam je , dochodzę do domu , a one znowu biegają. Wziełam karmę i je zamknełam na noc w kojcu, bo Pan Michał spał.Chodziłam po całym podwórku z latarka i szukałam, czy może jakiejś dziury nie ma ,ale nic. Rano idę powiedzieć o tym p. Michałowi i po szkole znowu poszłam i zapytałam , czy już wie jak one uciekały . powiedział ,że palety leżały koło 'garaży' i przeskakiwały przez garaż i miały wolność... na szczęście nic im nie jest. Za to dzisiaj idę ich nakarmić i no i w ojcu juz daję im w tych garnkach jedzenie , a Amon ze strachu aż uciekł przed Barym do budy , a tu kurcze taka akcja Bary zaczął go tak gryźć,amon tak piszczał. Ja krzyczę a Bary nic , a sama bałam się wejść do nich bo by mnie jeszcze ugryzł , a one nie szczepione . W końcu kopnęłam w kojec w tą siatkę i Bary go puścił , Amonowi na szczęście nic nie jest. Potem Amon jadł szybko , ale w takim strachu..:( Quote
li1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Oj, to fatalnie. A ja myslalam, ze bracia sie lubia a wlasciciel ma troche oleju w glowie. Doswiadczona dorosla osoba powinna pogadac z facetem, by nie bylo jeszcze gorzej. Quote
Aleksa. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Najlepiej byłoby go stamtąd zabrać , :roll:ale nie ma gdzie. Wczoraj amon znowu biegał tym razem już sam.może po siatce się wspina ? :shake: Quote
li1 Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Oczywiscie, ze najlepiej by bylo, gdyby Amon mial normalny dom. Czuje, ze on i brat zakosztowali w wolnosci i beda teraz czesto probowac wydostania sie poza kojec. Dach z siatki by im to uniemozliwial. Ale potem moga sie podkopywac, itp. Nudzi im sie w tym kojcu. Quote
Aleksa. Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Oni są wypuszczani na noc z niego. W dzień sobie śpią . Quote
Aleksa. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Zamówiłam banerek , bierzcie jak chcecie.:) Quote
Aleksa. Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Atomowka']A gdzie ten banerek? zaraz dam , gdzieś zniknął . Quote
Marta67 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 och jestem znowu wybaczcie za długą nieobecność! co tam u chłopaków? jak sprawa z bieganiem? zrobię mały off: http://www.dogomania.pl/threads/200939-Szczeniak-coś-w-typie-chichuachua-szpic-mały-kudłaty-Warszawa?p=16180155#post16180155 szukam dla koleżanki małego kudłatego szczeniaczka, nie jest to szansa dla Malucha niestety ale może kto inny skorzysta? ;) Quote
Atomowka Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Czemu nikt nie zagląda do chłopaka? Ola co u niego? Masz w ogóle czas,żeby go odwiedzać? Kurde tak myślę czy to sens ma w ogóle, z tych ogłoszeń co ja mu robię nie było nawet jednego telefonu, zero zainteresowania. Ola nie ma czasu żeby psiaka przystosować do życia w rodzinie a to też nie pomaga. Ponad to jeżeli z tymi zdjęciami nie wypali potrzebne będą inne fotki lepsze! Czy szukamy mu domu czy mamy go w dupie bo każdemu się znudziło bo to już za długo trwa? Jak z jadzeniem mają jeszcze? Co do kasy to też ona się zaraz skończy i co wtedy? Skąd weźmiemy na kolejny wór karmy ? aha doszła wpłata dziękuje Ci z całego serca:loveu: Marta uzupełnij to proszę Quote
li1 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jestem. Za chwile wysle pare groszy na karme. Quote
Aleksa. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 No właśnie karma się skończyła wczoraj.. Quote
Atomowka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Teraz pytanie co robimy dalej? Mam zamawiać im karmę? I tak chyba w nieskończoność bo domu to on nie znajdzie skoro ogłoszeń nie ma. Ja ogłoszenia mogę zrobić ale foty trzeba inne inaczej szkoda mojego czasu Quote
Aleksa. Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Atomowka napisał(a):Teraz pytanie co robimy dalej? Mam zamawiać im karmę? I tak chyba w nieskończoność bo domu to on nie znajdzie skoro ogłoszeń nie ma. Ja ogłoszenia mogę zrobić ale foty trzeba inne inaczej szkoda mojego czasu No postaram się coś zrobić,ale jemu naprawdę trudno tylko skacze..:( Quote
Recommended Posts