Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pieski teraz są już wypuszczane o 16 ;) jak nikogo nie ma z obcych. Żona tego pana zmarła. (2-3 tyg temu :roll: ) więc pan Michał został sam. Chłopaki mają jedną taką większą budę i kojec nie duży. Chodzę je teraz dokarmiać a one są ciągle chude :shake: Psy nie są bite,ale czasem zdarza im się dostać,ale rzadko. Mają kotkę,która jest dzika,ale udało mi się ją złapać i jest w zaawansowanej ciąży. :shake:

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aleksandra, wielkie dzieki ze zlapalas kotke. Mlodziutka jestes i sensownie dzialasz. Mozna jej zrobic aborcje i kastracje ? Moze byc u Ciebie pare dni po zabiegu ?

Posted

Ola zadzwoń może do swojego weta, powiedz jaka jest sytuacja. Zapytaj czy może u niego zostać bezdomna kotka po aborcyjnej do czasu wydobrzenia, a może jakaś koleżanka mogłaby ją na kilka dni dosłownie wziąć?

Posted

Ola zapytaj weta za ile może ją ciachnąc i za ile może ją przetrzymać u siebie na kilka dni. Ewentualnie zapytaj koleżanek za ile one mogą wziąć kotkę. Ola jest wcześnie dzwoń proszę do weta, inaczej dupa będzie z tego

Posted

Dobrze zadzwonię,ale co a to sąsiad ?? :roll: przecież on tez musi mieć tu swoje zdanie. Naprawdę nie mam u kogo zostawić jej potem.Mogę poprosić mamę,żeby zadzwoniła do naszej weterynarz i powiedziała co i jak. Dzisiaj już weterynaria zamknięta była do 13..

Posted

Ola proszę Cie sąsiad? Ona nawet nie zauważy, że jej nie ma. Albo jak wolisz mieć czyste sumienie to powiedz, że chcesz mu pomóc i kotke ciachnąć, żeby nie rodziła mu co chwilę

Posted

No może to i racja. A jak się mylę i ona nie jest w ciąży ?? jednak ja na kotach tak się nie znam postaram się jutro lub w poniedziałek zrobić jej zdjęcie jak ją znajdę w ogóle..

Posted

Ja już raz od niego kotkę mała brałam...Brałam którą pierwszą złapałam i zajęło mi się 2 godziny złapać nie mogłam takie dzikie i biegałam po szopie...
Ta kotka jest dzika.. A skąd brać kasę na sterylkę .?

Posted

najlepiej by było załatwić transporter, kotke złapać i zawieźć do veta. niech vet oceni czy w ciąży czy nie. ale tak czy tak warto by było ciachnąć. skoro ta vetka taka fajna i dobra to może zgodziłaby się dać jakiś rabat na sterylke? albo nawet za darmo? nie macie numeru do niej bezpośrednio?

Posted

Napisałam sms-a do tej Pani. Napisałam,że to sąsiada i że on nie odpowiedzialny itd. Ale każda cena zależy od szefa bo już raz była prośba o zmniejszenie ceny.. to z szefem musiała gadać bo wielkich prośbach zgodził się:shake:

Posted

200 złotych .. Niestety u nas w weterynarii nie ma warunków na przetrzymanie jej...

A i karmy zostało już tylko na raz. Oszczędzałam im ostatnio ,a czasem też zdarzały się takie dni,ze nie mogłam iść,więc i tak chyba na długo wystarczyło, prawda ? :roll:

Posted

a nie ma opcji zeby wysłac po południu? powinien kurier się kontaktować...
Aleksandra może załóż kotce wątek, że szukamy na sterylke aborcyjną bo tu sie oba zmieszają i ktoś przyjdzie i nic nie wiadomo.