Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mówiłam,że psiaki pragną kontaktu z ludziem. Ja po cichu mam taka nadzieję, że brat Amona też będzie do adopcji, więc, że o domki ciężko ale ten pies tam życia nie będzie miał. Ola wiem, że czasu ma każdy mało ale staraj się odwiedzać ich jak najczęściej, proszę! I może jakieś nowe fotki obydwu braci uda Ci się zrobić? Powiedz mi ten facet póki co nie starszy, że Malucha na giełdę wywiezie?
Słuchajcie co robimy z tą karmą?
Jak pisałam chłopak ma na koncie 287 zł można coś kupic, tylko czy Ola da radę podskoczyć do niech codziennie i je nakarmić?

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z karmą ustalimy wspólnie pytanie czy dasz radę przynajmniej raz dziennie do niego iść i dać jeść?
Ola uświadom Pana, że ona za Malucha nie dostanie nawet 1 zł :)

Posted

Powiem tak jak już kupicie nie będę miała wyjścia i będę chodziła 5 minut będę miała wezmę go przed boks i dam mu to jedzenie.:)

Niestety Pan nie da inaczej go.

Posted

wojtuś napisał(a):
Jestem z Wami, jestem, szkoda mi tych Psiaków

dziękujemy.
szkoda, szkoda. najlepiej by było zabrać oba, ale właściciel pewnie drugiego nie odda. :shake: a poza tym skąd dom wziąć? jak jeden nie ma, a dwóm? :shake:

Posted

No właśnie co się dzieje. Ola nie ma żadnych telefonów?
No i co robimy a tą karma? Marta, Wojtuś i reszta udzielająca się na wątku? Lepiej kupić mu szamę czy tak skromną sumę zostawić na nieprzewidziane wydatki?

Posted

Fajnie by było jakby brat też dostawał coś lepszego, ale zastanawiam się czy to ma sensu. Po pierwsze nie ma aż tyle kasy po drugie brat dostawał by tylko lepsze żarełko dopóki Maluch jest z nim więc nie wiem czy to ma sens.

Posted

li1 napisał(a):
Organizm by mu sie wzmocnil. Bo jednemu dawac a drugiemu nie ? Moze choc troszeczke ? Ja wiem, kasy malo, tyle psow w potrzebie.....

trudno powiedzieć co zrobić...
kasy rzeczywiście niewiele to starczy na góra dwa worki. niech sie wypowie Aleksandra bo to ona jest tu głownodowodzącą ;) znaczy to ona ma iść tam i pilnować, żeby brat nie zjadł Maluchowi itp...

Posted

To co kupujemy ? Marta może Ty masz jakieś sugestie?
Ola kiedy byłaś u Malucha? W ogóle powiedz mi jak on ze smyczą, i czy to w miarę cywilizowany pies
Bratu zeszła kulka z gardła?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Moja je Purina dog chow :)

A moja dostaje taką w formie nagród, Purina jak zauważyłem smakuje Psiakom,

Trzeba by dokarmiać obydwa Psiaki, może choć tak po misce na dzień ale dla dwóch.
Drugi Psiak będzie na pewno zazdrosny o karmę, a może i jaki konflikt być między nimi o jedzenie.
Może mniej karmy tak na codzień ale myślę że trzeba ją rozdzielać dla dwóch Psiaków:)

Posted

Tak Ola będzie dawała dwóm psiakom, nie można rozgraniczać,że jeden jest do adopcji a drugi ma takiego Pana jakiego ma. Trzeba obydwóm pomóc. Ola daj psiaków drugą dawkę prochów na odrobaczanie

Posted

Atomowka napisał(a):
To co kupujemy ? Marta może Ty masz jakieś sugestie?
Ola kiedy byłaś u Malucha? W ogóle powiedz mi jak on ze smyczą, i czy to w miarę cywilizowany pies
Bratu zeszła kulka z gardła?

hm. ja karmilam Korę royalem ale jej nie smakował, potem Nutra Gold, ale też jej sie znudziła, teraz dostaje też dog show z polecenia Aleksandy, ale i tak musmy mieszać jej z ryżem bo nie je... słyszałam, że Brit, Bosh to dobre karmy. o Arionie nic.