Marta67 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 zgadzam się Agata :) jak trzeba będzie jakichś instrukcji to trzeba się do Wojtusia zwrócić :D Quote
wojtuś Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Dziękuję za instrukcję ale umiem zakraplać:) Ale przeczytać nie zaszkodzi:) Oleńko a to super:) Quote
wojtuś Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Atomowka napisał(a):Wojtuś pełen profesjonalizm :) Marta67 napisał(a):zgadzam się Agata :) jak trzeba będzie jakichś instrukcji to trzeba się do Wojtusia zwrócić :D E....tam wcale taki mądry nie jestem, coś tam wiem .... i już :D Pozdrawiam;) Quote
Atomowka Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ola jak Maluch? Kiedy byłaś u niego ? A co z bratem? Opuchlizna zeszła? Quote
Aleksa. Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Nie byłam,obiecuję jutro pójdę dopiero z pielgrzymki wróciłam i nie mam siły:( Quote
Aleksa. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dzwoniła do mnie Pani Karolina jest zdecydowana na Malucha Amona:) prawdopodobnie zjawi się jutro na wątku i wszystko napisze :) Pani oczywiście zgadza się na umowę,wizytę,ale MAlucha naszego będzie mogła do siebie wziąć po 4 października.:)(Pani na urlop wyjeżdża) Bratu opuchlizna nie zeszła Quote
Marta67 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 to super ;) ale szkoda, że na razie nie wiemy z jakiego miasta Pani no ale poczekamy zobaczymy, trzeba kogoś na wizytę przedadopcyjną wyznaczyć :) Quote
Aleksa. Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Jutro napiszę z tego wszystkiego zapomniałam zapytać:roll: Quote
wojtuś Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 O jak super, to jutro czekamy na wejście Pani Karoliny:) Quote
Atomowka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No i super póki co czekamy na panią Karolinę i przeprowadzimy wywiad:eviltong: Quote
Aleksa. Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Zrobiło się jakieś nieporozumienie...Pani wczoraj zadzwoniła i mówiła o Amonie a chodziła jej o Channela. Pani mieszka w bloku i amon był by za duży do jej mieszkania czyli szukamy domku dalej...:( Quote
Atomowka Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 No trudno to czekamy dalej, może chociaż Channelowi się poszczęści Quote
anita_happy Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 odświeżać allegro sie znaczy.... Quote
anita_happy Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 p.s. nie mogę edytowac postu zobaczyłąm foto z miską...echhh... moze napisac ze AMON to pies dla wegetarianina Quote
Marta67 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 anita_happy napisał(a):p.s. nie mogę edytowac postu zobaczyłąm foto z miską...echhh... moze napisac ze AMON to pies dla wegetarianina czemu wegetarianina? ;) Quote
Marta67 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Aleksandra95 napisał(a):Bo nie ma tam w ogóle mięsa. achh w ten sposób... Quote
Atomowka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Proponowałabym kupić jakaś karmę dla psiaków, może nie koniecznie taka w najwyższej półki ale coś sensownego. Ale boje się ,że ten facet to sprzeda. Bo to ich żarcie jest okropne Quote
li1 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Atomowka napisał(a):Proponowałabym kupić jakaś karmę dla psiaków, może nie koniecznie taka w najwyższej półki ale coś sensownego. Ale boje się ,że ten facet to sprzeda. Bo to ich żarcie jest okropne Moze nie sprzeda, jesli chce zostawic sobie jednego psa, to moze bedzie jemu dawal. I dla wygody da tez Amonkowi. Quote
Atomowka Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 No nie wiem to Ola musi się wypowiedzieć. Ten facet to typowy chłop z roli, teraz Ola mówi,że zaczął pic im się nie przelewa, więc może sprzedać na wódkę. Quote
Marta67 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Atomowka napisał(a):Proponowałabym kupić jakaś karmę dla psiaków, może nie koniecznie taka w najwyższej półki ale coś sensownego. Ale boje się ,że ten facet to sprzeda. Bo to ich żarcie jest okropne może Aleksandra by się zgodziła chodzić do niego i karmić? żeby karma u niej była a psiak miał? Quote
Atomowka Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Też o tym myślałam, ale Ola sama mówi,że nie odwiedza go codziennie bo nie ma czasu, więc nie wiem czy da radę Quote
Marta67 Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Atomowka napisał(a):Też o tym myślałam, ale Ola sama mówi,że nie odwiedza go codziennie bo nie ma czasu, więc nie wiem czy da radę no to nie wiem ale trzeba jakoś lepiej go odkarmić, bo potem mogą być efekty :( Quote
Aleksa. Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 No właśnie ten czas.... Ja przez polski nie mam czasu na odrabianie innych przedmiotów:( Ale jak by była taka potrzeba bym musiała na te 5 min się wyrwać żeby go nakarmić... Quote
Aleksa. Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Byłam u chłopaków. Wszystko OK.:) Wiecie co mi się wydarzyło?;) Najpierw bawiłam się z Maluchem Amonem skakał szalał i wgl miał mnie lub koleżankę do wyboru :razz: mnie bardziej lubi od koleżanki:evil_lol: Potem czas na Barego a ten ze szczęścia ja go głaszcze a koleżanka do mnie mówi ej dlaczego on sika? A ja mówię ze szczęścia i patrzę w dół i widzę,ŻE MAM CAŁEGO BUTA I SPODNIE OBSIKANE:diabloti::grin::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts