Nadziejka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [FONT=Arial Narrow][COLOR=mediumturquoise]Z nadzieja wielka w gore pedzimy , niechaj jeszcze ktos przybedzie do maluszka cudnego:calus:[/COLOR][/FONT] Quote
Marta67 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 podniosę :D Agata myślę, ze wpłacający zgodzą się żeby część ich pieniędzy poszła na drugiego brata ;) żal mi go :( bo Azor (Amon, Maluch, Dastan itp itd :D ) odchodzi stamtąd a ten drugi w takich warunkach... :( Quote
wojtuś Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Atomowka']Ola nie ma problemu mogę albo wysłać Ci pieniądze albo kupić u mnie ( może będzie taniej ) i Ci wysłać. Zapytaj mamy ile płaciła u Was. Aha i jeszcze jedno, słuchajcie Ola i Marta a w sumie to pytanie nie do Was tylko do osób wpłacających. Tam są dwa psy, oprócz Azorka jest jeszcze brat bliźniak, który nie jest do oddania ale może jego też potraktowalibyśmy fiprexem? Aimez_moi nr konta wysłany[/QUOTE] Myślę że dobrze byłoby odpchlić obydwa Psiaki, a gdyby była kasa to odrobaczyć też obydwa:) Psiaki są razem to odpchlenie i odrobaczenie byłoby dobrze zrobić jednocześnie, gdzieś po tygodniu drugie odrobaczenie i ...... Azorek albo obydwa byłyby gotowe do szczepienia:) Quote
Marta67 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='wojtuś']Myślę że dobrze byłoby odpchlić obydwa Psiaki, a gdyby była kasa to odrobaczyć też obydwa:) Psiaki są razem to odpchlenie i odrobaczenie byłoby dobrze zrobić jednocześnie, gdzieś po tygodniu drugie odrobaczenie i ...... Azorek albo obydwa byłyby gotowe do szczepienia:)[/QUOTE] właśnie :) nie wiecie gdzie jest jakieś wolne dt? :) Quote
Marta67 Posted September 2, 2010 Author Posted September 2, 2010 [quote name='Atomowka']Aimez_moi nr konta wysłany[/QUOTE] jeszcze do Miłej od Gucia ;) Quote
Aleksa. Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='Atomowka']Ola nie ma problemu mogę albo wysłać Ci pieniądze albo kupić u mnie ( może będzie taniej ) i Ci wysłać. Zapytaj mamy ile płaciła u Was. Aha i jeszcze jedno, słuchajcie Ola i Marta a w sumie to pytanie nie do Was tylko do osób wpłacających. Tam są dwa psy, oprócz Azorka jest jeszcze brat bliźniak, który nie jest do oddania ale może jego też potraktowalibyśmy fiprexem? Aimez_moi nr konta wysłany[/QUOTE] Mi naprawdę obojętnie...:) mama płaciła 25 zł za fiprex L w kroplach chyba 4 ml(?) Quote
Atomowka Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Dobra zaraz piszę PW do reniax czy godzi się żeby jej wpłata poszła na fiprex dla obydwu chłopaków. Dobra to ja w takim razie Ola kupie u mnie fiprex bo mam tańszy, wyśle Ci już pewnie w nast tyg. Zakroplisz chłopaków no i coś na robale postaram się jutro skombinować. Dziś nie było żadnych wpłat na malucha Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych Quote
Aleksa. Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Atomowka']Dobra zaraz piszę PW do reniax czy godzi się żeby jej wpłata poszła na fiprex dla obydwu chłopaków. [B]Dobra to ja w takim razie Ola kupie u mnie fiprex bo mam tańszy, wyśle Ci już pewnie w nast tyg. Zakroplisz chłopaków no i coś na robale postaram się jutro skombinować. [/B] Dziś nie było żadnych wpłat na malucha Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych[/QUOTE] Ok,jak tańszy to i nawet lepiej, chyba że wyrównają się koszty z przesyłką to nie ma sensu:roll: i w górę Quote
Marta67 Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Atomowka']Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych[/QUOTE] super dzięki ;) jutro sie bazarek konczy, mamy już kasy trochę :D Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ola postaram się od razu wysłać Ci też prochy na robale Quote
Atomowka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Zapraszam na bazarek dla Tosków i Tequili [url]http://www.dogomania.pl/threads/192147-Ciuchy-paski-kosmetyki-na-sterylk%C4%99-Astki-i-Dt-dla-Tosk%C3%B3w.-Do-13-wrze%C5%9Bnia.-ZAPRASZAM?p=15309569#post15309569[/url] Quote
wojtuś Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Pani mi jeszcze nie odpisała co myśli o Azorku, ale jutro zadzwonie do niej żeby tak nie czekać. Quote
li1 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='wojtuś']Pani mi jeszcze nie odpisała co myśli o Azorku, ale jutro zadzwonie do niej żeby tak nie czekać.[/QUOTE] Szykuje sie domek dla Malucha ? Quote
Marta67 Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='wojtuś']Pani mi jeszcze nie odpisała co myśli o Azorku, ale jutro zadzwonie do niej żeby tak nie czekać.[/QUOTE] dobra dzięki ;) oby Pani się zdecydowała ;) ale to już nie Azorek :) teraz to Maluch Amon :D Quote
wojtuś Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Tak tak to Maluch Amon:) [B]Li1 - [/B]wysłałem Pani zdjęcia, ale dziś zadzwonię co myśli o Amonku:) wydaje mi się że Pani ma trudność z dostępem do neta. Quote
wojtuś Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Pani po powrocie z pracy obejrzy dzisiaj zdjęcia Amonka:) Tak jak myślałem Pani dużo pracuje i raczej muszę dzwonić, jak jej coś wyślę. A jak myślicie, jak duży będzie Amonek, Pani w rozmowie powiedziała że chciałaby szczeniaka takiego do roku, raczej zapowiadającego się na większego (coś jak ON), jutro dzwonię czy Pani Amonek sie spodobał:) Quote
wojtuś Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [URL="http://img832.imageshack.us/i/p1030803.jpg/"][IMG]http://a.imageshack.us/img832/455/p1030803.jpg[/IMG][/URL] Na zdjęciach Amonek wygląda na przynajmniej średniego lub więcej niż średniego wzrostu:);) Zobaczymy... co powie Pani:) Quote
Aleksa. Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 trzymamy kciuki:) myślę,że on już nie urośnie...chociaż nie wiadomo...:) Quote
Recommended Posts