Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podniosę :D
Agata myślę, ze wpłacający zgodzą się żeby część ich pieniędzy poszła na drugiego brata ;)
żal mi go :( bo Azor (Amon, Maluch, Dastan itp itd :D ) odchodzi stamtąd a ten drugi w takich warunkach... :(

Posted

[quote name='Atomowka']Ola nie ma problemu mogę albo wysłać Ci pieniądze albo kupić u mnie ( może będzie taniej ) i Ci wysłać. Zapytaj mamy ile płaciła u Was. Aha i jeszcze jedno, słuchajcie Ola i Marta a w sumie to pytanie nie do Was tylko do osób wpłacających. Tam są dwa psy, oprócz Azorka jest jeszcze brat bliźniak, który nie jest do oddania ale może jego też potraktowalibyśmy fiprexem?
Aimez_moi nr konta wysłany[/QUOTE]

Myślę że dobrze byłoby odpchlić obydwa Psiaki, a gdyby była kasa to odrobaczyć też obydwa:)
Psiaki są razem to odpchlenie i odrobaczenie byłoby dobrze zrobić jednocześnie,
gdzieś po tygodniu drugie odrobaczenie i ...... Azorek albo obydwa byłyby gotowe do szczepienia:)

Posted

[quote name='wojtuś']Myślę że dobrze byłoby odpchlić obydwa Psiaki, a gdyby była kasa to odrobaczyć też obydwa:)
Psiaki są razem to odpchlenie i odrobaczenie byłoby dobrze zrobić jednocześnie,
gdzieś po tygodniu drugie odrobaczenie i ...... Azorek albo obydwa byłyby gotowe do szczepienia:)[/QUOTE]

właśnie :)
nie wiecie gdzie jest jakieś wolne dt? :)

Posted

[quote name='Atomowka']Ola nie ma problemu mogę albo wysłać Ci pieniądze albo kupić u mnie ( może będzie taniej ) i Ci wysłać. Zapytaj mamy ile płaciła u Was. Aha i jeszcze jedno, słuchajcie Ola i Marta a w sumie to pytanie nie do Was tylko do osób wpłacających. Tam są dwa psy, oprócz Azorka jest jeszcze brat bliźniak, który nie jest do oddania ale może jego też potraktowalibyśmy fiprexem?
Aimez_moi nr konta wysłany[/QUOTE]
Mi naprawdę obojętnie...:) mama płaciła 25 zł za fiprex L w kroplach chyba 4 ml(?)

Posted

Dobra zaraz piszę PW do reniax czy godzi się żeby jej wpłata poszła na fiprex dla obydwu chłopaków.
Dobra to ja w takim razie Ola kupie u mnie fiprex bo mam tańszy, wyśle Ci już pewnie w nast tyg. Zakroplisz chłopaków no i coś na robale postaram się jutro skombinować.
Dziś nie było żadnych wpłat na malucha
Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych

Posted

[quote name='Atomowka']Dobra zaraz piszę PW do reniax czy godzi się żeby jej wpłata poszła na fiprex dla obydwu chłopaków.
[B]Dobra to ja w takim razie Ola kupie u mnie fiprex bo mam tańszy, wyśle Ci już pewnie w nast tyg. Zakroplisz chłopaków no i coś na robale postaram się jutro skombinować. [/B]
Dziś nie było żadnych wpłat na malucha
Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych[/QUOTE]

Ok,jak tańszy to i nawet lepiej, chyba że wyrównają się koszty z przesyłką to nie ma sensu:roll: i w górę

Posted

[quote name='Atomowka']Marta PW z danymi do przelewu wysłałam już do wszystkich zainteresowanych[/QUOTE]

super dzięki ;)
jutro sie bazarek konczy, mamy już kasy trochę :D

Posted

Zapraszam na bazarek dla Tosków i Tequili
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192147-Ciuchy-paski-kosmetyki-na-sterylk%C4%99-Astki-i-Dt-dla-Tosk%C3%B3w.-Do-13-wrze%C5%9Bnia.-ZAPRASZAM?p=15309569#post15309569[/url]

Posted

[quote name='wojtuś']Pani mi jeszcze nie odpisała co myśli o Azorku,
ale jutro zadzwonie do niej żeby tak nie czekać.[/QUOTE]

Szykuje sie domek dla Malucha ?

Posted

[quote name='wojtuś']Pani mi jeszcze nie odpisała co myśli o Azorku,
ale jutro zadzwonie do niej żeby tak nie czekać.[/QUOTE]

dobra dzięki ;)
oby Pani się zdecydowała ;) ale to już nie Azorek :) teraz to Maluch Amon :D

Posted

Pani po powrocie z pracy obejrzy dzisiaj zdjęcia Amonka:)
Tak jak myślałem Pani dużo pracuje i raczej muszę dzwonić, jak jej coś wyślę.

A jak myślicie, jak duży będzie Amonek, Pani w rozmowie powiedziała że chciałaby szczeniaka
takiego do roku, raczej zapowiadającego się na większego (coś jak ON),
jutro dzwonię czy Pani Amonek sie spodobał:)

Posted

[URL="http://img832.imageshack.us/i/p1030803.jpg/"][IMG]http://a.imageshack.us/img832/455/p1030803.jpg[/IMG][/URL]

Na zdjęciach Amonek wygląda na przynajmniej średniego lub więcej niż średniego wzrostu:);)

Zobaczymy... co powie Pani:)