Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']on jest wielkości mojej suni , mama dla mojej kupiłam L.
Utrzymać na pewno bym go utrzymała moja bardzo ciągnie aż mam tak wyrobioną prawą rękę,że hoho:razz:[/QUOTE]

Aleksandra ma bicepsy jak Pudzianowski :D

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesłała mi Pani e-maila z prośbą o zdjęcia Azorka, to domek k.Wieliczki,
W poprzedniej akcji szukania domków dla szczeniaków, nie zdążyliśmy go "sprawdzić",
ale gdyby co to oczywiście tam pojadę- gdy Azorek się spodoba... Zobaczymy:)
Dałem też Pani linka do allegro Azorka zrobione przez Anitę - Anita dzięki:)

Posted

[quote name='wojtuś']Przesłała mi Pani e-maila z prośbą o zdjęcia Azorka, to domek k.Wieliczki,
W poprzedniej akcji szukania domków dla szczeniaków, nie zdążyliśmy go "sprawdzić",
ale gdyby co to oczywiście tam pojadę- gdy Azorek się spodoba... Zobaczymy:)
Dałem też Pani linka do allegro Azorka zrobione przez Anitę - Anita dzięki:)[/QUOTE]

super :D czy starczą zdjęcia z 2-ego postu i strony 4.? ;) czy prosimy Aleksandrę o więcej? :)

Posted

[quote name='ewa gonzales']:loveu:[COLOR=deepskyblue]cudny maluszek! cioteczki trzymam kciuki za domek[/COLOR][/QUOTE]

dziękuję, że weszłaś :D
w moim podpisie jest bazarek na wybór imienia ;) może wpadnie Ci coś do głowy? ;)

Posted

[COLOR=darkorange]ja to bym ....dala imie :oops::evil_lol:Gonzik ....bo ja wszystkim bym takie imiona dziwne dawala hihi ......cioteczki witajcie , grosikiem wespre jakims nieduzym , ale nie dzis kochany psiaczku[/COLOR]

Posted

[quote name='Marta67']super :D czy starczą zdjęcia z 2-ego postu i strony 4.? ;) czy prosimy Aleksandrę o więcej? :)[/QUOTE]

Myślę że zdjęć wystarczy, dosłałem Pani jeszcze te z 4 strony, a tekst ogłoszeniowy o Azorku poszedł już wcześniej:)

Posted

[quote name='Szarotka']Tez przyszlam.[/QUOTE]

witaj! bardzo dziękujemy, że przyszłaś ;) od razu podniosło mnie na duchu, ze tyle osób odwiedziło psiaka :D

Ewa Gonzales ładne imię :D czy to ma jakiś związek z Twoim nickiem? :D

Wojtuś dzięki bardzo :) trzymamy kciuki za powodzenie domku :)

Bazyli3101 bardzo dziękujemy i czekamy na "grosik" :D

Posted

[quote name='Aimez_moi']Ale slicznosci........
poprosze o nr konta nie mam za wiele ale chociaz kilka grosikow wplace.......[/QUOTE]

bardzo dziękujemy ;)
jak tylko Atomowka wejdzie numer konta zostanie wysłany :D

Posted

[quote name='Awit']Śliczny, młody, powinien być w domku...
Nie mam nic do wysłania, niestety nie mam....[/QUOTE]

nie ma sprawy ;) dziękujemy za wsparcie duchowe i podnoszenie wątku :)

Posted

Ola nie ma problemu mogę albo wysłać Ci pieniądze albo kupić u mnie ( może będzie taniej ) i Ci wysłać. Zapytaj mamy ile płaciła u Was. Aha i jeszcze jedno, słuchajcie Ola i Marta a w sumie to pytanie nie do Was tylko do osób wpłacających. Tam są dwa psy, oprócz Azorka jest jeszcze brat bliźniak, który nie jest do oddania ale może jego też potraktowalibyśmy fiprexem?
Aimez_moi nr konta wysłany