Atomowka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Marta wpłaty wrzuć do 1-go posta, w trzecim są niewidoczne. Do 1-go posta wrzuć też ten drugi tekst do ogłoszeń Quote
Marta67 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Atomowka napisał(a):Marta wpłaty wrzuć do 1-go posta, w trzecim są niewidoczne. Do 1-go posta wrzuć też ten drugi tekst do ogłoszeń dobrze już się robi ;) Andrew to mój pierwszy taki wątek więc rządź się ile chcesz skoro to pomaga psiakowi :) Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziś wpłynęła kasa od reniax1 -50zł:loveu: Dziękuje Ci Renatko serdecznie Andre180- 50zł:loveu: oraz 10 zł deklaracji stałej Olu jak się miewa chłopak? Quote
Atomowka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziś wpłynęła kasa od reniax1 -50zł:loveu: Dziękuje Ci Renatko serdecznie Andre180- 50zł:loveu: oraz 10 zł deklaracji stałej Olu jak się miewa chłopak? Czy mogłabyś u swojego weta zapytać ile będą kosztowały proszki na robale dla obydwu chłopaków, coś na pchły chyba fiprex jest najlepszy, zapytaj ile kosztuje u Ciebie, no i szczepienie, musimy widzieć ile potrzeba na początek Quote
anita_happy Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 "AZOR" allegro wyróznione jest... cos nieaktywne dzis..przerwa techniczna..jutro dokkleje link Quote
anita_happy Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 pierwsza u dzieciaka.. allegro dla AZORKA http://allegro.pl/show_item.php?item=1211552160 Quote
Atomowka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Anita dziękuje Ci z całego serca, miejmy nadzieję,że przyniesie dobry domek małemu Quote
dycha Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jestem, lepiej późno niż wcale; na razie mogę jedynie podnieść, bo odkąd jestem na dogomani to co chwila robię jakieś przelewy, ale śledzę wątek i trzymam kciuki Quote
Marta67 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 anita_happy napisał(a):pierwsza u dzieciaka.. allegro dla AZORKA http://allegro.pl/show_item.php?item=1211552160 bardzo dziękujemy :D Dycha dzięki, ze jestsś ;) Quote
anita_happy Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 chłopak pokazuj sie..ogłoszenia potrzebne Quote
Aleksa. Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 u nas na robale to w zależności od wagi psa i ogólnie drogo u mojego weta:( Quote
Aleksa. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dzisiaj mama była z moja sunia u weta i akurat kupiła jej fiprex na kleszcze i pchły i zapłaciła za preparat 25 zł. Na niego taka sama wielkość by była,a robale to zależy jaka waga Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No to na fiprex już mamy :) Ola musisz się dowiedzieć jak z tymi szczepieniami bo tak nie wiadomo ile zbierać. Jeżeli masz możliwość może zabierz go do Waszego weta Quote
Aleksa. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No na fiprex tak :lol: szczepień nie ma pytałam tego pana,ale jest możliwość,że ta babka co dała mu psy szczepiła je wcześniej a on nie wie:roll:zabraniem do weta to raczej był by problem mama miala dzisiaj godz. wolnego to pojechała z moja szybko:roll:(ma prawdopodobnie ropomacicze:-() Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Ola przykro mi z powodu Twojej suni, tym bardziej, że to młoda panienka Ale kurde wobec tego Olu chyba trzeba ba CITO szukać DT bo niestety Ty się nie zajmiesz szczepieniami i resztą. Kurde szkoda bo myślałam,że jak go zaszczepimy, odrobaczymy itd to się nim trochę zajmiesz i DT nie będzie trzeba szukać na gwałt. Ola porozsyłaj trochę wątek i szukamy DT Quote
Marta67 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Atomowka']Ola przykro mi z powodu Twojej suni, tym bardziej, że to młoda panienka Ale kurde wobec tego Olu chyba trzeba ba CITO szukać DT bo niestety Ty się nie zajmiesz szczepieniami i resztą. Kurde szkoda bo myślałam,że jak go zaszczepimy, odrobaczymy itd to się nim trochę zajmiesz i DT nie będzie trzeba szukać na gwałt. Ola porozsyłaj trochę wątek i szukamy DT[/QUOTE] kurcze trzeba więcej deklaracji w takim razie zebrać :( to utrudnia sprawę bo kasa, a poza tym dt jak na lekarstwo :( Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No niestety trzeba kasę zbierać, dużo kasssy. Ola i tak robi co może, ale niestety jest jeszcze w takim wieku, że jej pomoc zależna jest od rodziców. Quote
Aleksa. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Przepraszam no nie mam jak pojechać,rodzice pracują... A do autobusu go męczyć mam? mogę i autobusem tylko nie znam jego zachowania Quote
Marta67 Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Aleksandra95']Przepraszam no nie mam jak pojechać,rodzice pracują... A do autobusu go męczyć mam? mogę i autobusem tylko nie znam jego zachowania[/QUOTE] myślę że do podróży autobusem jeszcze długa droga skoro nawet na smyczy nie umie chodzić :( chyba, ze na kolana byś go wzięła.. a daleko masz? Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nie to nie jest dobry pomysł,Ola Ty jesteś bardzo drobną dziewczynką a psiak mimo iz młody jednak siłę ma, nie ma co ryzykować. Dobra najpierw postaram się załatwić fiprex i coś na robale. Tylko powiedz Ola jaki mam załatwiać? Ile mnie więcej ona waży albo jaki Twoja mama kupiła dla Waszej suńki? Quote
Atomowka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Nie mogę edytować, ale wydaje mi się, że dla niego to M będzie odpowiednia. od 10 do 20 kg Quote
Aleksa. Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 on jest wielkości mojej suni , mama dla mojej kupiłam L. Utrzymać na pewno bym go utrzymała moja bardzo ciągnie aż mam tak wyrobioną prawą rękę,że hoho:razz: Quote
Recommended Posts