Aleksa. Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Piesek śliczny:) mogłam siebie wyciąć..ale nie było czasu ; ) Quote
wojtuś Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Dzięki Ola za zaproszenie:) Wydaje mi sie że powinnismy zrobić dużo ogłoszeń, Azorek na pewno prędko znajdzie domek:) Taki ładny Psiak:) Zaraz zamówie pakiet ogłoszeń u Waderci na 60 portalach: http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-ogłoszen-za-10-zł!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-) Myślę że najważniejsze teraz to ogłoszenia, skoro Azorek może jeszcze być jakis czas u tego właściciela:) Pozdrawiam pięknie;);) Quote
Marta67 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Wojtuś bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: zaczyna się ruch na wątku nareszczie :p Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ogłoszenia to podstawa, oczywiście Dzięki Wojtuś za pomoc Ola dowiedz się czy psy są odpchlone, odrobaczone i szczepione? ( przypuszczam,że nie ale musimy to wiedzieć na 100%) Marta teraz tak pomyślałam, że chyba lepiej bazarek zrobić z którszym terminem, nie ma co czekać prawie 2 tygodnie, kasa potrzebna na już, więc może popraw że bazarek jest np do 4 września? Quote
Marta67 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Atomowka napisał(a):Ogłoszenia to podstawa, oczywiście Dzięki Wojtuś za pomoc Ola dowiedz się czy psy są odpchlone, odrobaczone i szczepione? ( przypuszczam,że nie ale musimy to wiedzieć na 100%) Marta teraz tak pomyślałam, że chyba lepiej bazarek zrobić z którszym terminem, nie ma co czekać prawie 2 tygodnie, kasa potrzebna na już, więc może popraw że bazarek jest np do 4 września? psiaki nieszczepione, Ola już potwierdziła... zapomniałam powiedzieć? :shake: dobrze skrócę bazarek ;) Quote
wojtuś Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Już Kochani zamówiłem:) Jutro jeszcze sie zorientuję czy nie ma domków w Krakowie lub okolicy, po ostatnim odzewie nt szczeniaków, którym udało sie już znaleść domki:) Quote
Atomowka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Wojtuś tylko jak możesz to podrzuć ten drugi tekst, jest znacznie lepszy. Kontakt Marta jest do Ciebie prawda? Quote
wojtuś Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Atomowka napisał(a):Wojtuś tylko jak możesz to podrzuć ten drugi tekst, jest znacznie lepszy. Kontakt Marta jest do Ciebie prawda? Tak tak, a w pierwszym poście jest kontakt na Aleksandrę, to może byc? Quote
Marta67 Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 wojtuś napisał(a):Tak tak, a w pierwszym poście jest kontakt na Aleksandrę, to może byc? tak kontakt na Aleksandrę w pierwszym poście ;) Atomowka napisał(a):Wojtuś tylko jak możesz to podrzuć ten drugi tekst, jest znacznie lepszy. Kontakt Marta jest do Ciebie prawda? kontakt na Aleksandrę bo ona ma kontakt z właścicielem a szczeniaka ma przez siatkę. ja użyczyłam swojej osoby do założenia wątku tylko :D Quote
reniax1 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dziękuję za zaproszenie. Mam nadzieję że ten uroczy maluch szybciutko znajdzie i domek i miłość. Proszę o dane do wpłat, postaram się coś wysłać na razie tylko jednorazowo. Trzymam kciuki i będę tu zaglądać. . Quote
Marta67 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Bardzo dziękuję raniax1 :D jak tylko Agata wejdzie to wyśle Ci dane ;) Quote
Aleksa. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 reniax1 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie. Mam nadzieję że ten uroczy maluch szybciutko znajdzie i domek i miłość. Proszę o dane do wpłat, postaram się coś wysłać na razie tylko jednorazowo. Trzymam kciuki i będę tu zaglądać. . Dziękujemy za przybycie : ) Quote
Aleksa. Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='wojtuś']Dzięki Ola za zaproszenie:) Wydaje mi sie że powinnismy zrobić dużo ogłoszeń, Azorek na pewno prędko znajdzie domek:) Taki ładny Psiak:) Zaraz zamówie pakiet ogłoszeń u Waderci na 60 portalach: http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-ogłoszen-za-10-zł!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-) Myślę że najważniejsze teraz to ogłoszenia, skoro Azorek może jeszcze być jakis czas u tego właściciela:) Pozdrawiam pięknie;);) Dziękujemy :):) Quote
anita_happy Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 wieczorkiem allegro chlopakowi zrobie... zdjecia są -pysk/nos i łapa JEST.. tekst jest.. kontakt jest czyli do roboty... allegro wyróznione ode mnie :) wieczorkiem usiade..a teraz lecee z psicami bo leciuchno słonce wyszedło Quote
Marta67 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 anita_happy napisał(a):wieczorkiem allegro chlopakowi zrobie... zdjecia są -pysk/nos i łapa JEST.. tekst jest.. kontakt jest czyli do roboty... allegro wyróznione ode mnie :) wieczorkiem usiade..a teraz lecee z psicami bo leciuchno słonce wyszedło bardzo dziękujemy :) wiedziałam, że niezawodne Cioteczki i Wujkowie pomogą chłopcu :multi: Quote
koosiek Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Proszę, zerknijcie na wątek ośmiu szczeniaków pilnie szukających DT :( http://www.dogomania.pl/threads/191646 Quote
Atomowka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Renia witaj na wątku, znowu się spotykamy:) Dane do wpłaty wysłane Quote
Marta67 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 podniosę chłopaka :) i dzięki za wpłaty :D zaglądajcie na bazarek (w podpisie) kwota wzrosła :D Quote
Andrew180 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Mogę zaoferować 50zł jednorazowo + 10zł comiesięcznie. Nr konta, ile potrzeba uzbierać, lista z deklaracjami wpłat powinna znaleźć się w pierwszym poście (ale się porządziłem :) ). Quote
Atomowka Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Andres dziękuje bardzo bardzo:loveu: Bardzo dobrze się porządziłaś Marta pewnie to za chwilę zrobi Zestawienie Reniax1- wpłata jednorazowa Andrew180- 50zł jednorazowo, 10 zł deklaracja stała Andrew zaraz wyśle Ci nr konta Quote
Marta67 Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Andrew180 napisał(a):Mogę zaoferować 50zł jednorazowo + 10zł comiesięcznie. Nr konta, ile potrzeba uzbierać, lista z deklaracjami wpłat powinna znaleźć się w pierwszym poście (ale się porządziłem :) ). Dziękujemy bardzo :D lista z wpłatami jest w poście 3, znaczy z jedną wpłatą ;) na razie nie ma pewności ile trzeba uzbierać, na razie priorytetem są szczepienia, odrobaczanie ;) Quote
Recommended Posts