iwona25 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 3 maja urodziły sie śliczne maluchy Ca de bou. Już pomału zaczynają się "rozłazić" po domku:)0 Jak wam się podobają? MATTO GROSSO Piesek strasznie spokojny śpioch. MY DARK KILLER Piesek równiez bardzo spokojny zrównoważony. Ze względu na czarną mordkę wyglada bardzo groźnie. MA BELLE Sunia bardzo podobna do matki i z charakteru i z wyglądu 100% Inez:) Przytulanka okropna, spokojna, umiarkowana. MIRANDA Suczka oczywiście charakterek mamusi:) Śpioch straszny. MAKARENA Sunia największy spioch z wszystkich spiochów identyczna z wygladu jak tata Quote
ajka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 w odpowiedzi na tytuł "a ja się pochwalę" myślę,że celowe rozmnożenie psa bez uprawnień nie jest powodem do chwały. Quote
iwona25 Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 gorzała napisał(a):@iwona25 cześć, napisz po jakich są rodzicach. widziałem na Allegro, że nie jest to miot zarejestrowany w ZK. Ciekawią mnie rodzice. I skąd ta zbieżność z imionami psów z hodowli Osanna...to jest trochę dziwne :-o Matka szczeniat jest moją suką z rodowodemTwierdza Samuraja a ojciec jest z Osanny z Rzeszowa. Szczeniaki nie miały metryk bo nie jeżdziłam na wystawy. Poza tym szczenieta nie były planowane. A imiona były tylko do naszej wiadomości, szczeniaki nie miały metryk więc imiona każdy sobie pozmieniał jak chciał. Imiona ludzi jak i zwierząt się powtarzają.. Quote
Recommended Posts