kuna66 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Kali to młody i pełen energii lablador. Został przywieziony do schroniska w Radlinie przez Straż Miejską. Ponieważ w schronisku jest olbrzymie przepełnienie ( przez wakacje :shake:) pies trafił tymczasowo do hotelu "Tara". Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy. kontakt pod numerem telefonu: 695 647 043 Quote
grzybkowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 skoro jest w hoteliku to pewnie cos wiecej mozna o nim powiedziec, a nie tylko ze blablador(kuna dobre!!! :) )... jak bedzie wiecej info i zdjec to moze i znajdzie sie ktos kto jakies ogloszonko palnie ;) labki sa popularne i pewnie sztbko znajdzie dom, tylko cos o charakterze by sie przydalo :) Quote
kuna66 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Już pisze, Kali jest jeszcze młodym psem. Widać że nikt z nim do tej pory raczej nie pracował, bo jest trochę zbyt beztroski, a to przy jego masie może być uciążliwe. Kocha wszystkich ludzi, ale jakoś wrogo odnosi się do innych psów. Może w przeszłości jakiś go zaatakował. Staramy się z nim pracować, efekty jakies są. Umie już siad i waruj. Najlepiej czuje się na dworze, nie lubi być zamknięty. Najlepszy byłby dla niego dom z duuzym ogrodem i mnóstwem zabawek. Kali uwielbia się bawić. Mógłby szaleć za piłkami cały dzień. Przy odpowiednim prowadzeniu wyrośnie na fajnego, towarzyskiego psa. Quote
kuna66 Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A tu ten BLA BLA DOR przez którego tyle zamieszania hihi tutaj robimy siad: Quote
grzybkowa Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no jak to możliwe że taki psiak ciągle bez domu ?? noi bez ogloszen ? moge mu zrobic allegro(takie bardzo zwyczajne), ale prosilabym o fajny tekst i telefon lub mejl do kogo z pytaniami ... Quote
kuna66 Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='grzybkowa']no jak to możliwe że taki psiak ciągle bez domu ?? noi bez ogloszen ? moge mu zrobic allegro(takie bardzo zwyczajne), ale prosilabym o fajny tekst i telefon lub mejl do kogo z pytaniami ...[/QUOTE] Ma kilka ogłoszeń, rozgłosiłam gdzie mogłam. Allegro odpada, prezes TOZ nie zgadza się na ogłaszanie psów na stronach handlowych. Quote
grzybkowa Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 w takim razie miejmy nadzieje ze znajdzie domek z tych ogloszen ktore juz ma :) moze jeszcze nie znalazl, bo ma taki pysk mniej labkowy, a bardziej rotweilerowaty, przez co grozniejszy :) ale skoro kocha wszystkich ludzi ... to labek :) Quote
aniao Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 dziewczyny ja mogę spróbować go trochę poogłaszać, ale potrzebuję jakiś tekst no i dane kontaktowe do ogłoszeń Quote
kuna66 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 aniao napisał(a):dziewczyny ja mogę spróbować go trochę poogłaszać, ale potrzebuję jakiś tekst no i dane kontaktowe do ogłoszeń Kali pojechał na próbę mam nadzieję że do swojego nowego domu. Jest to już drugi dom. Poprzednia rodzina mimo szczerych chęci nie mogła go adoptować. Mają wiekową sunię jamnika, której Kali nie polubił. Jak na razie druga rodzina się nie odzywa, więc mam nadzieję że niedługo przyjadą z wieścią że Kali zostanie z nimi. Quote
xxxx52 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Kontrola pobytu psa bardzo,bardzo wskazana,nie mozna liczyc ,ze obecni opiekunowie dadza znac.Oby nie trafil na lancuch ,do budy czy do kojca. Quote
aniao Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 trzymam kciuki aby jednak wszystko było dobrze. Quote
kuna66 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 xxxx52 napisał(a):Kontrola pobytu psa bardzo,bardzo wskazana,nie mozna liczyc ,ze obecni opiekunowie dadza znac.Oby nie trafil na lancuch ,do budy czy do kojca. Spoko luz, wszystko pod kontrolą, mamy dane tych ludzi- jakby coś się działo wiemy gdzie ich szukać:cool3: Quote
kuna66 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Informuję że Kali został adoptowany przez rodzinę z Jarocina. Warunki sprawdzone, umowa podpisana. Będziemy czasami wpadać i sprawdzać jak nowi właściciele sobie radzą. Dziękuję wszystkim za zainteresowanie Quote
grzybkowa Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 łał ! cały czas trzymałam kciuki! super super !! gratki dla Kalego i dla jego rodzinki - ze takiego fajnego przyjaciela teraz mają ... :) :))) Quote
xxxx52 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 bede sie cieszyla z tej adopcji za okolo pol roku Quote
Recommended Posts