Istar19 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 miałam telefon o Sztorma! pan jest z Opola, ma ogród....szuka psa stróżującego....Sztorm mu się spodobał...jakoś w pierwszą lub druga sobotę października chce przyjechać go obejrzeć ;) zawsze jak nie Sztorm to może inny psiak się spodoba z naszego schronu... Quote
saphira18 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 kurcze Marzena sztorm ma wielkie szczęście, że ma ciebie jako opiekuna:) powodzenia Szorm Quote
Istar19 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Sztorm dziś pokazał "ząbki" lubi wcinać swoje zdanie kiedy inne psy się gryzą / szczekają na siebie....stoi wtedy w miejscu i szczeka...podejrzewam że gdyby nie był na smyczy to by próbował rozdzielać ;) powoli uczy się aportowania ;) kiedy jest na lince i nie ma zabawki w 4/5 przypadków przychodzi na gwizd bądź zawołanie...kiedy ma zabawkę...no cóż...wtedy ona ważniejsza ;) Quote
protzlav Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Sztorm jest super !!! I zasługuje na wspaniały domek !!! Istar - weź Go, On na to czeka ... :P <D.> Quote
soboz4 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Marzena ma nadkomplet psiowy... Ale Ty Dareczku!!! Homerkowi będzie weselej! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
saphira18 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 :diabloti::diabloti:byłoby wesoło:D Quote
protzlav Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 soboz: odpada ten pomysł ... sama wiesz, że ja chyba niebawem opuszczę dom rodzinny ... <D.> Quote
Istar19 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 hehe nie kuście mnie :P ale ciężko by mi było z 3 psami....choć nie mówię, że kiedyś 3 nie wezmę :> ale wolałabym by do tego czasu Sztorm nie siedział w schronie Quote
Santiel Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Przystojniak z temperamentem, szybki zwinny i mądry :) Do tego promuje go Marzenka :) Domek mu się należy i jestem przekonany, że raz dwa takowy znajdzie :) Quote
Istar19 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Sztorm...kupiłam dla Ciebie linkę do biegania....zaczniemy się uczyć przywołania i lepiej będzie się nam bawić....ale i tak mógłbyś już do domu iść :mad: eh pogoda paskudna...coś mi mówi, że w czwartek wrócę do domu mokra jakbym do stawu wpadła :roll: a tak ładnie było w sobotę... i jeszcze dowód na to, że Sztorm jest "wdzięczny" za to, że z nim wychodzę....:evil_lol: Quote
saphira18 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Marzena ale niecierpliwa jesteś:P przecież pan przyjedzie z Opola oglądać Sztorma:P a co do pogody... szkoda gadać:( Quote
maciaszek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Nie ma co, ładna mi wdzięczność :diabloti:. Toż to pies morderca jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Quote
__Lara Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No Marzenko, na czwartek sie dobrze wyekwipuj i opatul, bo mokro i zimnica, a dla Sztorma to bez znaczenia :) Quote
maciaszek Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 No bo Sztorm, jak na Sztorm(a) przystało deszczu się nie boi ;). Quote
Istar19 Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 hehe deszcz faktycznie mu nie przeszkadza..mi tez nie..o ile nie leje się litrami z nieba :) morderca, morderca....jak mi podaje łapę to mam całe ręce podrapane...na głowę ostatnio chciał mi wskoczyć...ale i tak jest kochany ;) Quote
Istar19 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 "dziś pobiegałem na 5 metrowej lince!! fajnie było. pobiegałem...pobawiłem się...tylko chyba troszkę za mocno ciągnąłem....zerwałem karabinek ze smyczy :oops:...ale wróciłem na zawołanie! Byłem grzeczny. Potem było szkolenie...lubię wykonywać sztuczki...ale dziś.. się nudziłem ..i znów trochę chyba przesadziłem z ciągnięciem...bo opiekunka kazała mi usiąść i się uspokoić :evil_lol:. Eh...czekam do soboty na kolejny spacer! I na zabawę ...na szkolenie trochę mniej....choć wtedy dostaje parówki :diabloti: Zdjęcia i jakieś krótkie filmiki jutro ;) Quote
__Lara Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jak ja Wam zazdroszcze tych czwartkowych spacerow... Quote
leonarda Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Proponuję zdjęcie z 63 postu do ogłoszeń:evil_lol: Mnie się wybitnie podoba:loveu: Quote
Istar19 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 No czwartkowe spacerki są bardzo fajne..ale szybko się ciemnawo już robi..i ziiimnooo....więc mają też swoje minusy ;) a o to dzisiejszy rozrabiaka : prawie nauczył się przynosić mi zabawki ;) http://www.youtube.com/watch?v=h5lJygXS47E prawie... http://www.youtube.com/watch?v=HdRkfNoGjEs ale ja się nie zrażam ;) coś dla "fanów" jego skoków http://www.youtube.com/watch?v=5pX_hQYOXe4 http://www.youtube.com/watch?v=HuWULaia3yA i zdjęcia ukazujące, jak Sztorm mnie traktuje;) to moja zabawka, nie oddam : zabawce poświecę więcej uwagi... Quote
Istar19 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 hehe...taak zdjęcie z 63 postu...i jakiś opis pt" grzeczny, spokojny pies, który pokocha swojego właściciela tak bardzo , że będzie chciał go zjeść by cały czas mieć go przy sobie" :evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Skoki są odjechane, fantastyczne :). Skacze jak sprężyna. A jakie robi wygibasy :). Quote
saphira18 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 o kurcze co ja tam na tym filmie robie:D masakra:) ale skoczek niech do domu już zmyka:) Quote
Recommended Posts