Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wam dziewuszki, ja jeszcze siedze nad histą a wy zapewne jeszcze spicie...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale już niedługo wstaniecie i jak ja pójdziecie do szkoły...:diabloti: :diabloti:

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA... :p :p :p :p

Posted

[quote name='Cerber']Cześć wam dziewuszki, ja jeszcze siedze nad histą a wy zapewne jeszcze spicie...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale już niedługo wstaniecie i jak ja pójdziecie do szkoły...:diabloti: :diabloti:

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MIŁEGO DNIA... :p :p :p :p

Luizka!!!!
Czyzbys cala noc sie uczyla!!!:shake:
Przeciez dzisiaj bedziesz obecna,nieprzytomna:shake:

Posted

Cześć wam kochani, a ja wam powem, że ja mniej wiedcej 2 razy wtyg. zarywam nockę i obywa się bez kawy.. ani żadnych środków dopingujących...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzis niestety też zarwę nockę, bo musze na jutro przeczytac lekrute...

Heh ojej jeszcze jedna malo przyjemna na dziś wiadomość. Przed chwilką byłam w zoologu kupić chomikowi domek, bo wczoraj zapomniałam i cerberowi obrożę przeciwpchelną i kiedy wchodziłam z cereremm do sklepu i tam sa takie drzwi...:lol: :lol: i kiedy je zamykałam to tak niefortunnie, ze sobie pół palca okroiłam prawie, tzn. czubek palca, ale połwowe skóry mi zlazło i jest napuchniete i wogole nie moge nim ruszyc...:placz: :placz: :placz: :placz: boli straaaaaasznie ten paluszek i wiem, ze nie moge narazie bynajmniej pisać... może to głupie i wogóle pewnie się tak wam wyda, ale on straaaasznie boli i jesśli opuchlizna nie zejdzie to pojde na pogotowie, zeby to zeszyli i nie wiem co dalej...:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

Ojej dziewczyny jak ten palec mnie rwie, nie jetem w stanie latac po waszych galeriach, ja juz powinnam dawno ksiazke czytac, chyba sie zalamie no... booooooli...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

też uważam, że powinnaś pokazać tego palucha komuś kto się zna na urazach, bo jeśli nie możesz nim poruszać to możesz mieć ścięgno uszkodzone i możesz mieć później palca sztywnego!!!!

Posted

:razz:no ja tu biegne się przywitać a tu takie wieści ....Idź może z tym paluszkiem bo jak jest rana to może sie zakażenie przyplątać , a i lepiej żeby ktoś kompetentny to zobaczył :glaszcze:

Posted

Cerber napisał(a):
Cześć wam kochani, a ja wam powem, że ja mniej wiedcej 2 razy wtyg. zarywam nockę i obywa się bez kawy.. ani żadnych środków dopingujących...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzis niestety też zarwę nockę, bo musze na jutro przeczytac lekrute...

Heh ojej jeszcze jedna malo przyjemna na dziś wiadomość. Przed chwilką byłam w zoologu kupić chomikowi domek, bo wczoraj zapomniałam i cerberowi obrożę przeciwpchelną i kiedy wchodziłam z cereremm do sklepu i tam sa takie drzwi...:lol: :lol: i kiedy je zamykałam to tak niefortunnie, ze sobie pół palca okroiłam prawie, tzn. czubek palca, ale połwowe skóry mi zlazło i jest napuchniete i wogole nie moge nim ruszyc...:placz: :placz: :placz: :placz: boli straaaaaasznie ten paluszek i wiem, ze nie moge narazie bynajmniej pisać... może to głupie i wogóle pewnie się tak wam wyda, ale on straaaasznie boli i jesśli opuchlizna nie zejdzie to pojde na pogotowie, zeby to zeszyli i nie wiem co dalej...:placz: :placz: :placz: :placz:

Ułaaa biedactwo :-(:-( Ja sobie kiedys odkroiłam nożem, a skoro ty to masz po przycięciu to dopieor musi boleć, a z tym pogotowiem to wcale nie jest głupe, ja keidyś jeździłam na pogotowie, bo se noge rozwaliłam na plocie tzn. rana miała tylko ok. 3-4 cm, ale konsultacja z lekarzem nigdy nie zaskzodzi ;]

Posted

Witaj Luizko. Bardzo mi przykro z powodu Twojego palca :( zdaję sobie sprawę, jak Cię to boli.. Dziewczyny mają rację, wybierz się do lekarza. Poza tym nie zaszkodziłby zastrzyk przeciwtężcowy bo diabli wiedzą, co tam za zarazki na tych drzwiach były. Lepiej na zimne dmuchać...

Posted

ehhh właśnie wsadziłam palec w rumianek i siśę moczy, mniej już boli, ale musze jedną ręką pisać. Dięki za rady, ale spróbuję metod domowych, jeśli to nie pomoże to wtedy wybiore się do lekarza...:roll: :roll: :roll:

Posted

ojej wybrazam sobie jak to musi boleć, sama kiedys jak grałam w ping ponga (miałam troche długie paznokcie) i jakos tak niefortunnie uderzyłam że mi paznokieć wygiął sie w druga strone az do połowy krew mi sie lała i myślałam ze sie posikam z bóru :(

jak tam sobie radzisz? pomaga ten rumianek??

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

jak tam sobie radzisz? pomaga ten rumianek??

heh no jak trzymałam w rumianku to mi było lepiej, ale teraz jak sie wymoczył to owinęłam go bandażem z gazikiem z rumiankiem i niech sie dalej tak moczy, bo raczej nie bardzo mm mozliwość trzymać cały czas ten kciuk w filiżance...:lol: :lol: :lol: teraz troche pobolewa, ale kiedyś przestanie... podejrzewam, ze obejdzie się bez lekarza, chociaż troszkę wycierpieć się musze. Ciekawa jestem tylko jak jutro w szkole będę pisała spr. skoro nie bede mogła bo do jutroa to na 1000% mnie nie przestanie boleć... zobaczymy, damy rade co nie ;)

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
eee nie ma to tamto :D damy rade... :D ja dzisiaj w szkole nie byłam i nic nie umiem i tez musze jutro dac rade :D

ojej nie zła jesteś... ja zaraz sie zabieram za czytanie ksiazki, bo juz mnie palec mniej boli...