Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Luzko droga a moze przestaw Cerbera na Barf?? moje czarnuch jest na tym i jestem zadowolona:) a cenowo naprawde tanio wychodzi
jak cos to moge ci podac kilka przepisow:cool3:

czy ty niemieszkasz przypadkiem na osiedlu poludnie??

co o co chodzi z tym przestawieniem????

taaaak mieszkam na południu, a skąd wiesz gdzie mieszkam i na jakim osiedlu, i jak znasz moje osiedle???????

Posted

nio z przestwieniem to chodzi o to zeby stopniowo wprowadzac Barf zeby biegunek nie dostal :)

a osiedle to tak sie pytam bo moze bedziemy sasiadkami:cool3:
a ola cos mi wspominala o tym osiedlu i z tad moje pytanko :p

Posted

furciaczek napisał(a):
nio z przestwieniem to chodzi o to zeby stopniowo wprowadzac Barf zeby biegunek nie dostal :)

a osiedle to tak sie pytam bo moze bedziemy sasiadkami:cool3:
a ola cos mi wspominala o tym osiedlu i z tad moje pytanko :p

Cerber nigdy nie ma żadnych biegunek. Dziewszki nie rozumiem was, zawsze kiedy pisze, ze chciałabym abyście doradziły mi w sprawie Cerbera to wy mi mówicie o zdrowiu, ja tylko pytam, co mogłabym mu dac innego niż to co do tej pory je, bo moze mu sie takie ejdzenie znudziło... nie miałam na myśli, ze moze to byc szkodliwe dla niuni mojej... :D

O kurcze jak to sąsiadkami??? co Ty gadasz???????

Posted

Luizko mi wlasnie chodzilo o zmiane diety dla Cerberka a o tych biegunkach to tylko tak wspomnialam bo jak nagle zaczniesz mu dawac surowe to moze dostac:) sproboj mu dac surowa kosc cieleca, albo korpusy z kurczaka (1.50zl za kg) szyje indycze... do tego zmiksuj mu jakies warzywka... powinno mu sie spodobac:)

a cio do sasiadek to jeszcze nic niewiadomo bo w przyszlym tygodniu jade ogladac domek wlasnie na twoim osiedlu i jeden pod toruniem :)

Posted

Wiecie co soć mi sie z dogo dzieje, próbuje wejść na wasze galerie i nie mogę... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: narazie neistety muszę siedzieć na swojej :/

furciaczek napisał(a):
Luizko mi wlasnie chodzilo o zmiane diety dla Cerberka a o tych biegunkach to tylko tak wspomnialam bo jak nagle zaczniesz mu dawac surowe to moze dostac:) sproboj mu dac surowa kosc cieleca, albo korpusy z kurczaka (1.50zl za kg) szyje indycze... do tego zmiksuj mu jakies warzywka... powinno mu sie spodobac:)

a cio do sasiadek to jeszcze nic niewiadomo bo w przyszlym tygodniu jade ogladac domek wlasnie na twoim osiedlu i jeden pod toruniem :)

aha rozumiemm, to spoko, będę musiała Cerberkowi coś wymyslić... :D

ojej a nie wiesz na jakiej ulicy będziesz u mnie oglądała ten domek?????? bardzo jestem ciekawa, bo moje osiedla jest spore i jezli juz to mozemu od siebie dość daleko mieszkać... ale na tyle blisko, zeby dość czesto się spotykać... byłoby cudownie... :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

to ja posiedze z toba na twojej galerii:evil_lol: i bede cie meczyc:eviltong:
jesli mi sie niepokickalo to na broniewskiego jest ten dom, ale tyle mialam ofert ze niejestem pewna:oops:

chesz jakis przepis na psie jedzoenko:cool3: mam ich mnustwo:p

Posted

Kurcze ale jestem wściekła.... :angryy: :angryy: :angryy: mam jeszcze kilka galerii do przelecenia i nie mogę nic zrobic, bo dogo mi się jakoś dziwnie muli... :angryy: :angryy: :angryy:

Dzieki, ze ze mna posiedzisz, wogóle mi się komp muli i nawet gg nie mogę włączyć... :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Na Broniewskiego powiadasz... to nie zbyt blisko mnie, ale to nic, najważniejsze, zebyś mieszkała u nas w mieście, byłabym przeszczęśliwa i bardzo blisko miałabym Prezesa, wspomnienia o Misiu powrócą... :):):):):)

Posted

furciaczek napisał(a):
mi tez czasami sie dogo wiesza:angryy: szczegolnie w godzinach "szczytu":shake:

a jakie jest to osiedle? jest miejsce na spacer z psem? jakas laka z dala od ulicy albo park?

Jest u mnie dużo miejsca i niedaleko jest las, te fotki, które widzisz u Oli, gdzie czesto jestemy we 3 to właśnie u mnie obok mojego bloku to pole takie... a park jest blisko Oli, jakieś 20 minut drogi od mojego domu...

Jeśli mozesz to napisz mi jakiś przepis na jedzonko...

Zaraeaz wstawie fotki...

Posted

[quote name='Alynkaaa']Tigra- mozesz sobie z tad sciagnac
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=1013&t=12

polecam rowniez photo brush'a

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=869&t=12

oraz Gimpa<on moze siw wydac skomplikowany ale jak sie troszke na nim posiedzi t o pozniej nie ma sie wiekszych problemow>

http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=12&id=655

zycze milej zabawy :)
dziękuję jesteś wielka!:multi:

Posted

Dziękuję Ci bardzo za linka...

już dodaję fotki. Wiecie, postanowiłam, ze pójdę do sklepu zoologicznego i popatrzę na myszoskoczki lub te drugie zwierzątka, zaopomniałam ich nazwy...

Wieczorkiem dodam jeszcze kilka fotek. Teraz spadam do tego zoologa, zobaczyć te futrzaki, a poźniej bede na doo, ale zabieram sie do odrabiania lekcji, a pozniej do uczenia... :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Cerber']Dziękuję Ci bardzo za linka...

już dodaję fotki. Wiecie, postanowiłam, ze pójdę do sklepu zoologicznego i popatrzę na myszoskoczki lub te drugie zwierzątka, zaopomniałam ich nazwy...

Wieczorkiem dodam jeszcze kilka fotek. Teraz spadam do tego zoologa, zobaczyć te futrzaki, a poźniej bede na doo, ale zabieram sie do odrabiania lekcji, a pozniej do uczenia... :D:D:D:D:D

Witanko robaczki ;-)
No Cerber4ek jak zwykle zuch chlopak ;-) sliczniascie wyszedł na foteczkach :loveu::loveu::loveu:
Szczegolnie ostatnia jest niezwykle intrygujaca :evil_lol:
Buziaczki ...

Posted

Furciaczek - nie chodziło mi o szynszyla, bo jest za duży, a ja chce małe cudeńko... chodziło mi o koszatniczke, tyle, ze zapomniałam nazwy... :D

Leemonca - juz sie dogo nie muli...

Wiecie co, poszłam do zoologa z myślą o koszatnicce właściwie, ale wiedziałam, ze u mnie koszatniczek nie ma więc, pomyślałam o chomiku roborowskiego. Zapytałam pani czy one są ruchliwe, a pani mówi, ze bardziej niż dżungary, a ja wolę raczej pokojnego chomika. Wię kupiłam chomika syryjskiego.... :multi: :multi: :multi: :multi: nzwałam go Robaczek, bo jak miałam kupiś chomika roborowskiego, to tak miałam go nazwać no i imienia już nie zmieniłam. Robaczek jeeeest suuuuper, od razu kiedy go wzięłąm na ręce to jest łgodniutki i ma niepowtarzalne umaszczenie... jestem szczesliwa.... :multi: :multi: musialam wejsc na dogo i wam to powiedziec, nie doczekalabym wieczora... :D

Posted

Luizka!!
Swietnie,ze kupilas chomiczka:lol: Pozniej jak bedziesz miala troche czasu to pokaz jak wyglada:lol:
A Cerberek na fotkach-uroczy:loveu:
Trzymaj sie cieplutko:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']

ale on jest slodziutki:loveu: :loveu: i ten jego nochalek:loveu:

a to drogie zwierzatko to nie szynszyl przypadkiem??
hej ale fajowe
fotuchy :):):)
i juz nie moge sie doczekac zdiatek chomiczka:)

Posted

Ojejejejej, chomiczek!!!! :multi: :multi: :multi: :multi:
Luizko, to wspaniale!!! :p :p :p :p :p Teraz tylko czekam na foteczki maluszka :p :p
A imię zajedwabiste!!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: