Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 [quote name='*luthien*']Hej Cerberku:loveu: Jak tam dzionek?;) cześć Luthien, spójrz stronę wcześniej to się dowiesz jak dzionek minął... ;) ;) Quote
mar....ka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 No fotel, zreszta wszyscy widzą...A puszek śliczny Quote
Ola&Kora Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 O w mordencję, ale wyrósł :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 naprawde slodki maly rudzielec:loveu: Quote
Czoko Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Dziękuję że się za mną Tam wstawiłaś - po prostu lepiej mnie znasz niż osoby, które nigdy mnie nie spotkały - a nie powinnam była pisac gdy byłam strasznie zdenerwowana i wyszedl mi jakiś bełkot i nikt tam nic nie zrozumiał, właścicielka Galerii się zdenerwowałai już się nie odezwała...narazie znikam... A wieczór jeszcze m doszedl udział we mszy intencji i wspomnienie Ojca kolegi z klasy Krzysia (15-latek) - kolejna osoba na nowotwór... Quote
zuzolandia Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='Cerber']teraz foteczki porównawcze, kiedy pusio miał 3-4 miesiące i teraz kiedy ma pół roku... Witaj GWIAZDECZKO ;-) ....łooo matkooo alez sliczniasty pekiniol ;-).... i jaki ma krolewski fotel ... normalnie jak MAłY CESARZ ;-) U mniew bloku sa 2 takie małe rudzielce eheh jeden to PUSZKIN a drugi ROCKY :evil_lol:.... zUZIA wprost uwielbia te płaskosznupiaste stworki :loveu:...jakos nigdy nie miałam okazji zeby porobic im fotki....ale jeszcze wszystko przede mna ehhheeh Buziaczki i mizianko dla Cerberka :loveu::loveu: Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Czoko - Czokuś ja Cię doskonale rozumie, byłaś zdenerwowana i chciałaś 1000 rzeczy na raz napisać, wiem... znam to, tyle, że czasami jak językowo źle pisze, nawet wtedy gdy jestem zdenerwowana to cię cofam, żeby się nie wyglupić i poprawiam cały tekst... mimo wszystko jest spoko... :) Zuzi - heh na osiedlu mojego chrzesnego są 4 pekiny, jeden czarny, drugi siwy, jeden taki jasny brązowy, jeden taki jak Puszek i Puszek, w sumie jest 5 pekinów, w czym jeden jest rasowy, Puszek... :D:D:D:D:D:D Quote
Cerber Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 Heh kochani moi ja już lecę spać... jutro ciężki dzień w szkole mam siedze ponad 8 godzin... maskara po prostu... ehhhh wvcale mi sie nie chce iść do tej szkoły, szczerze powiedziawszy, ale nie mam innego wyjścia... no nic, spadam... DOBRANOC WAM KOCHANI MOI... :*:*:*:* Quote
furciaczek Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dobranoc Luizko :) i zycze ci milego poniedzialku Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 dobranoc :) kolrowych snów... a psinka piekny :loveu: śmieszne to jedno świecące oczko :lol: Quote
Juszes Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Cerber']teraz foteczki porównawcze, kiedy pusio miał 3-4 miesiące i teraz kiedy ma pół roku... Ojejku, ależ on wyrósł! Quote
furciaczek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 dziendoberek:multi: jak tam Luziko mija ci ten piekny, deszczowy i wietrzny poniedzialek? Quote
Dobcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Cześć Cerberku:lol: Puszek jest prześliczny:loveu: Quote
Vogue Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Witaj Cerberku!!! Widze ze wizyta sie udala! Fajne Puszek wyglada.:lol: Quote
Carolcia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 kochany piesek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale Cerberek i tak jest najukochanszy:cool3: :cool3: Quote
haska_12 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Bo Cerber to takie pysiu co nikt go nie zastąpi :loveu:, prawda ;)? Quote
Alynkaaa Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hej:)kurcze w czoraj napisalam d;luuugiego posta u Ciebei o Puszku ...ale co net mi padla i nawet nei opublikowalam go a ni nie dodoalam filmikow u siebie ani po innych galeriach nie zdazylam pochodzic eehhh:( wrrrr....:angryy: no ale poki co neta mam wiec sztbko pisze zeby bylo:) puuusio fajowy ale tak jak sie popatrzy jalkim byl slodziastym szczenioczkiem to az sie nie chce by takie maskoteczki dorastalty.....jak ja kocham male pieski:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Cześc wam moi kochani.... ehhh jak zdążyliście zauważyć, ja dopiero wróciłam i mam maaaaaaaaaaaaaaase nauki... heh obawiam się, że będę musiała was na trochę opuścić, bo jeśli będę uczyła się tak jak do tej pory, czyli będę całymi dniami siedziała na dogo to pogorszą mi się oceny, a ja za niespełna miesiąc mam koniec półrocza... ocen nie mam najgorszych, ale nie chciałabym sobie spieprezyć ich przez siedzenie na dogo... postanowiłam dziennie siedzieć góra 2 godziny przy kompie, a potem się uczyć. Zobaczymy czy mi sie to uda, a jak się uda to zobaczymy jak długo... dziś postanowiłam siedzieć, a raczej pisać na dogo tylko przez godzinę co liczy sie z tym, ze wszystkich galerii dzis nie przelecę bo no niestety z histy po maturze sorka wzięła nas, ze tak powiem za kudły i maaaaamy przerąbane... :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
BBeta Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Dzieńdobry :) Przyszłam sie tylko przywitać i już musze znikać Quote
Juszes Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ojj ja też całyi dniami tylko na dogo siedzę... Wróciłam ze szkoły wciąż siedze i pisze :P Chyba tez będe musiała z ciebie przykład wziąć i się zacząć więcej uczyć ;] Quote
Cerber Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 teraz nadrabiam zaległości, a potem dam kilka fotek cerbera no i niestety bede musiaala leciec... :( nomu - dzień dobry kochana :):):) miło mi, że wpdałaś... farciaczek - heh u mnie dzis nie padało a dzionek minął najzwyczajniej w ścwiecie, tylko duuużo zadaja... dobcia - cześć kochana No no PUSIO JEST PRZEKOCHANY... Vogue - Cześc Vogue - tak wizyta była raczej udana... :) Carolcia - wiesz jak ja widzę Puszka to tak samo kocham jego jak Cerberka, staram się szczerze mówiąc dzielić miłość pomiędzy nimi dwoma, bo wiem, że jeśli nie daj Bóg coś by sie stało z wujostwem, to Pusio trafi do mnie... Kocham go też mocno i nie dałabym mu nigdy w życiu krzywdy zrobić... haska - taaaaak to prawda, Cerberaczka nigdy nikt nie zastąpi, ani tych cerberkowych skrzydełek, ani uszków ani niiiiic, Cerber jest jedyny w swoim rodzaju i niepowtarzalny... Gogunia - cześć siostra... :) Alynkaaa - heh to miałaś wczoraj pecha z tym netem... :shake: :shake: :shake: ale dziś widzę już jest lepiej...:razz: Quote
Ola&Kora Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Czeeeeść! Ucz się ucz, bo nauka to do potęgi klucz (czy jaoś tak :eviltong: :eviltong: :eviltong: ) Quote
Recommended Posts