Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
czemu nie możesz wejśc???????? co się dzieje????

Utknęłam na stronie głównej gdzie mam do wyboru flagę Polską i angielską , ale nie przenosza mnie one do kolejnych stron.

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć!!! :multi:
No wiesz, zdradziłaś naszą małą niespodziankę :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ale dzisiaj bedzie super :diabloti: :diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Cerber wyraźnie pokazuje co sądzi o sesji zdjęciowej i o całym forum :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

nathaniel napisał(a):
Utknęłam na stronie głównej gdzie mam do wyboru flagę Polską i angielską , ale nie przenosza mnie one do kolejnych stron.

nacisnij na polską flagę... bo angielkaska jeszcze nie działa...

Posted

[quote name='tygra']
zadumany... a może by tak na spacerek?

heh on juz był po spacerku... był wykończony... :eviltong: :eviltong: :eviltong: ale pani zawsze chętnie popozuje... :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

slodki Cerberek:loveu::loveu::loveu:

Luiza chyba nie bede mogla przyjechac na noc;(;(;( bo sie dowiedzialam dzisiaj ze rodzinka z poznania (ktora przyjezdza raz na 4 miesiace) ma przyjechac na noc i musze byc w domu ale na spacerek moge z wami oczywisice isc

Posted

Figuśka - ehhhh no troszeczkę się tego nazbierało...;) ;)

Marta - szkoda, ze nie bedziesz mogla zostac na noc... :(

Furciaczek - ojjj wy jeszcze duzo o nim nie wiecie... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Vogue- witaj vogue
diekuje
pogoda u nas taka obie, ale deszcz jeszce nie pada na szczescie...

Milena - ehhh ja cerbera też uczyłam tego na komende...

Figuśka - taaak fotki będą ale po południu...

heeeej widzicie co ja mam normalnie 1 ogień... :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
No chociaż raz udało mi się nie przegapić dżamprezy :multi:

[to kolejny powód do świetowania :cool3:] :drinking:

hehehe no widzisz, w sumie to juz po ptokach bo ogien dostalam jak przekroczylam 2500 post :D:D:D:D:D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:hurrrra pierwszy ogieniek

no i fotki od rana ...super:multi:

:loveu::loveu::loveu:

hehehehe ale Ciebie Alus to ja nigdy w zyciu nie dogonię... jesteś najlepsza w tych sprawach, ciekawa jestem czy po ogniach też coś jest :D:D:D::D:DD:D

Posted

CZEŚĆ córuniu!!!
Ja miałam pierwszy ogień to byłam , bardzo zła , bo mi się te łapki bardzo podobały- ale usunęłam troche postów i znów na jakis czas będe miała łapki, lubie łapki, a ognie mi sie żle kojarzą!!!
ps.
jeszcze się nie umyłam , nie jadłam , zdązyłam tylkp psy wypuścić- wpadnę za jakąś godzinkę!!!

Posted

[quote name='samograj']CZEŚĆ córuniu!!!
Ja miałam pierwszy ogień to byłam , bardzo zła , bo mi się te łapki bardzo podobały- ale usunęłam troche postów i znów na jakis czas będe miała łapki, lubie łapki, a ognie mi sie żle kojarzą!!!
ps.
jeszcze się nie umyłam , nie jadłam , zdązyłam tylkp psy wypuścić- wpadnę za jakąś godzinkę!!!

Mamuś heh widziałam, kiedy Ci się zmieniały łapki w ogien i to na Twoim przyklładzie dowiedziałam się po ilu postach jest pierwszy ogien. Mi zarowno łapki jak i ogienki się podobają... :)

Mamuś wiesz ja zaraz spadam, bo przychodzi do mnie pani od angielskiego na korki, a potem przyjezdzaja dziewczyny z psami i idziemy na spacerek, bede ok 17-18... kocham Cię:*:*:*:*:*

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ciiiii wredoto :diabloti: Nie psuj zabawy :evil_lol:

hehehehe :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Dobra dziewkuszki kochane ja się wynosze z forum na jakies 4-5 godzinek, bo zaraz mam korki z angola, a potem dziewuchu (Ola&Marta) do mnie przychodzą i idziemy w śaiwt z naszymi stworkami... :lol: :lol: :lol: :lol: do zobaczyska dziewuchy....

Posted

[quote name='Cerber']hehehehe ale Ciebie Alus to ja nigdy w zyciu nie dogonię... jesteś najlepsza w tych sprawach, ciekawa jestem czy po ogniach też coś jest :D:D:D::D:DD:D;)Luiza potem to będą po tych ogniach ..........gaśnice:evil_lol:

Miłej zabawy:multi: