milena182 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Luiza ale ci ludzi przybylo w galerii,teraz twoja jest jedna z najczesciej odwiedzanych:diabloti:jak tam matura? Quote
Agushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cerber napisał(a): Emmmm pytacie jak na matrzrze, hmmmm na polaku w srdę było spoko, dobrze mi poszło, wczoraj na angolu troszkę gorzej, ale też nie najgorzej, a dziś, hmmm a dziś była masakra... nie wiem czy zdam histe, ehhh to było straszne, chociaż powiem wasm, ze niektóre pytania były tak banalne, że dziecko z 4 klasy podstawówki znałoby odpowiedz, ale albo były straaaasznie trudne pytania, albo banalnie proste, niestety tych banalnie prostych na 21 były chyba z 5 albo coaa takiego, reszta to wogóle masakra... :shake: :shake: :shake: Luiza będzie OK :) Wierzę w Ciebie.. Quote
samograj Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 furciaczek napisał(a):dziendobry Luizko:multi: widze ruch u ciebie jakzwykle ogromny :) samograj, niechcialam nikogo uracic moja wypowiedzia, rozumiem ze sa kobiety dla ktorych opieka nad domem dzicmi, mezem jest wazna i czuja sie spelnione. ale musisz sama przyznac ze tekst przytoczony przezemnie jest troche przesadzony. Ależ ja nie czuje sie urazona:loveu: Jeśli to nie jest twój tekst ,napisany na podstawie książki, tylko cytat, to ja dziekuję za taki model rodziny!!!! PRZESADZONY w tym momencie to mało powiedziane!!! Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 samograj napisał(a):Ależ ja nie czuje sie urazona:loveu: Jeśli to nie jest twój tekst ,napisany na podstawie książki, tylko cytat, to ja dziekuję za taki model rodziny!!!! PRZESADZONY w tym momencie to mało powiedziane!!! ja chyba niebylabym w stanie czegos takiego wymyslic pomimo mojej bujnej wyobrazni:lol: to jest cytat z podrecznika szkolnego:crazyeye: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='samograj']Przykro mi że czujesz sie porzucona, mogę być Twoją wirtualną mamą, możesz do mnie zadzwonic albo ja do Ciebie , możesz się poradzić:loveu: NO TO MÓW i PISZ!!! CHCEMY JĄ POZNAĆ! BYŁO MI BARDZO MIŁO!!! Heh Tak kochana samograj, jeśli mogę to będę do Ciebie mówiła mamusia... :) miło mi bardzo z tego powodu... :) tylko teraz to już musiby być razem jeśli mam Być Twoją wirtualną córką... cieszę sie, że się poznalyśmy.. :) Będę pisała o mamusi i mówiła, ale ja nie wiem czy wy macie ochotę, przecież ja was mogę zanudzać i zdaję sobię z tego sprawę... :-( ehhh wiesz mamuś mam do Ciebię baaaaardzo wielką prośbę, moja prawdziwa nigdy nie potrafiła rysować ani malować, zawsze zamiast człowieka rysowała kreski i to nich głowę i to dla niej był człowiek. Ja zawsze marzyłam, żeby ktoś namalował dla mnie mojego psa i tu własnie teraz jest moja prosba, widzę , ze przepięknie rysujesz ze zdjec, czy namalowałabyś mi Cerbera???????????????????? błagam, ja zrobię za to wszystko.... jeśli chcesz to nawet zapłacę... ojej widze, że Twój tata... ojej ale ty odważna jesteś,wstawiłaś zdjecia SWOjego taty, ja też chciałam wam pokazać moją mamę, ale stwierdziłam, ze mogłam przegiąć i mogłabym zostać napadnięta i nie byłoby miło... Widzę ze zdjeć i z tego co piszesz, ze bardzo kochasz ojca, z moim jest na odwrót.... jak patrzę na zdjecia Twojego taty to mi się płakać chce, znaczy już się popłakałam, przykro mi... a kiedy zmarł...??? Milena - heh no juz ledwo wyrabiam z komentami... na maturze, ehhh lepiej nie gadać, wyżej napisałam jak było... Agushka - wiem, że będzie dobrze, bo mam was... :calus: :calus: :calus: Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 furciaczek napisał(a):dziendobry Luizko:multi: widze ruch u ciebie jakzwykle ogromny :) . Czekaj furciaczkowa, ja juz nie wyrabiam z komentowaniem, zaraz do Ciebie polecę na galerię, daj mi 10 minut... Vogue napisał(a):Cerberku!! Dziekuje za dobre serce i chec pomocy:lol: Na pewno sie do Ciebie zwroce,gdy przyjdzie ten czas.. Dobrze,ze to probna.Moze w maju bedzie latwiej:lol: zawsze chętnie pomiogę, jeśli sama będę potrafiła... pamiętaj o mnie jeśli będziesz potrzebowała pomocy... :) Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Luizko kochana mozesz pisac o swojej mamie zawsze kiedy bedziesz miala na to ochote i nikt tu napewno na ciebie nie napadnie z tego powodu. jestesmy tu nie tylko po to by podziwiac nasze psiaki ale i po to by sobie pomagac w trudnych sytuacjach. pamietaj ze zawsze mozesz na mnie (i pewnie nie tylko na mnie) liczyc, jesli bedziesz miala naprawde zle samopoczucie i bedziesz chciala sie oderwac od kolopotow chociaz na chwile to zapraszam do mnie, oczywiscie z Cerberkiem. pamietaj ze nie jestes sama:buzi: Quote
Agushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cerber napisał(a): [....] ja też chciałam wam pokazać moją mamę, ale stwierdziłam, ze mogłam przegiąć i mogłabym zostać napadnięta i nie byłoby miło... Luiza jak można przegiąć pokazując ukochaną mamę? I nie wyobrażam sobie, że istnieje człowiek, któremu mogłoby to przeszkadzać... Jesli masz potrzebę rozmowy o Niej to mów i wogóle nie myśl, że ktokolwiek pomyśli o Tobie źle. Quote
Czoko Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Oj! Widać ze dziś od rana "mam katar" i byle jaki nastrój skoro dopiero teraz przyszlam zobaczyć jak sobie dziś poradziłaś.... Jeszcze masz trochę czasu na dodatkową powtórkę - może być tylko lepiej... Wczoraj z zebrania wróciłam wściekła na Krzysia właśnie z powodu historii - mówił i pokazywał inne oceny a tu średnia 2,67 - co z tego że ogólna 4,7... a na karku egzamin... Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Agushka napisał(a):Luiza jak można przegiąć pokazując ukochaną mamę? I nie wyobrażam sobie, że istnieje człowiek, któremu mogłoby to przeszkadzać... Jesli masz potrzebę rozmowy o Niej to mów i wogóle nie myśl, że ktokolwiek pomyśli o Tobie źle. wiecie dziewuszki, ja sie zrobiłam taka i tak zaczęłam myśleć, bo kiedyś w dziale ,,najdziwniejsze komentarze o psach'' napisałam jeden post, zostałam obrzucona błotem i zasłoniłam się tym, ze gdyby byli w mojej sytuacji to też by tak zareagowali. Oni wtedy odpowiedzieli ostrym atakiem, zaczęli pisać, że nic ich to nie obchodzi co sie stało z moja mamą i że nie powinnam takich rzeczy na forum pisać, bo to forum jest o psach a nie o mojej mamie. To uderzyło we mnie jak piorun... płakałam wtedy cała noc, bo wiedziałam, ze jesli nawet an forum mnie tak traktują dto ja już naprawdę nie mam dla kogo żyć... przecież ja to forum i wszytkich was pokochałam jak rodzinę, jestem z wami od kad nie żyje moja mama, byłam juz wtedy kiedy mama była w szpitalu i niektórzy przechodzili ze mną to cierpienie i tą jej chorobę. Kiedy odeszłam z forum też kilka osób było ze mną. Ja nie zawsze sobie potrafię w takich sytuacjach poradzić, a ten atak na mnie wtedy był ciosem w samo serce. Teraz dlatego zaczęłam też mysleć, że mogę wam zawadzać, zawracać głowę iże rzcczywiście was to wszytko nie obchodzi bo to nie wasza sprawa, wasi rodzice zyja itd... Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 wlasnie cos kojazylam z tym atakiem ale niebylam pewna czy to o ciebie chodzilo droga Luziko. Nieprzejmu sie takimi rzeczami, widzisz my znamy cie troche lepiej niz tamci dogomaniacy, pozatym teraz jestes ze tak sie wyraze u siebie a w swojej galerii mozesz pisac co chcesz, jak komus sie to niepodoba to niech nie czyta proste. Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='Czoko']Oj! Widać ze dziś od rana "mam katar" i byle jaki nastrój skoro dopiero teraz przyszlam zobaczyć jak sobie dziś poradziłaś.... Jeszcze masz trochę czasu na dodatkową powtórkę - może być tylko lepiej... Wczoraj z zebrania wróciłam wściekła na Krzysia właśnie z powodu historii - mówił i pokazywał inne oceny a tu średnia 2,67 - co z tego że ogólna 4,7... a na karku egzamin... heh to Ty masz mądrego dzieciaka, moja mama mi zawsze powtarzała, żebym uczyła sie na trójkach (bo ja byłam z nauki kiepsaka) nigdy nie wymagała, żebym jej 6 do domu przynosiła, a ja teraz sama uczę się o wiele lepiej niż w podst. czy gim. Np. w podts. potrafiłam mieć 11 jedynek z maty i do tej pory nie wiem jak zdałam, ale to już sporawa mojej mamy. Teraz z maty mam 5 :D:D:D:D:D ja dziękuję mamie za wszystki, dzięki niej zdawałam z klasy do klasy i fakt, ze etraz sie lepiej ucze, ale kiedys moglam, 2-3 lata oblac... dziękuję mamusi za wszystko, dosłownie... Furciaczek - heh no też napisałam kiedyś, ze jeśli ktoś nie ma ochoty to proszę nie czytać moich postów i nie będzie problemu... Quote
Patka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pamiętaj na dogo tak jak i w realnym świecie są rózni ludzie i mają rózne doswiadczenia ... a niektórzy na ich nieszczęscie ich nie mają ... lub sa mało wrażliwi :p poprostu takie zachowania trzeba "olać" ... my Cię rozumiemy cieszy mnie że dobrze i bezpiecznie czujesz sie na dogo :cool3: gorące pozdrowienia ale pamiętaj o realnym świecie i zapal Mamie lampkę ode mnie :) Quote
tygra Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Cerber']Tygra - dziękuję kochana za miłe słowa i, ze odwiedziłaś mnie, ja już lecę to Ciebie patrzeć na twoje cuda... mam nadzieję, że częściej będziemy się odwiedzały... :) a tak przy okazji to jestem Luiza a nie Iza :) Ja napewno Luizko będę zaglądała do Ciebie, sorki za zmianę Twojego imienia:oops: , ja jestem Beata Wąłśnie wróciłam ze spacerku i zrobiłąm mnóstwo fotek więc zapraszam, będę je po trochu wklejać :) Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 Usia - cześć moja ukochana Usiu :*:*:*:* Zaraz jakieś fotki wyskubie, ale musicie troszku poczekać... Tygra - eh nie ma sprawy za zmiane imienia, ejstem do tego przyzwyczajona. Ja juz byłam u Ciebie i skomentowałam fotki... :D Quote
samograj Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Cerber']Heh Tak kochana samograj, jeśli mogę to będę do Ciebie mówiła mamusia... :) miło mi bardzo z tego powodu... :) tylko teraz to już musiby być razem jeśli mam Być Twoją wirtualną córką... cieszę sie, że się poznalyśmy.. :) To od dzisiaj zaczynam się tu zadomawiać córciu!!!:loveu: Ja zawsze marzyłam, żeby ktoś namalował dla mnie mojego psa i tu własnie teraz jest moja prosba, widzę , ze przepięknie rysujesz ze zdjec, czy namalowałabyś mi Cerbera???????????????????? błagam, ja zrobię za to wszystko.... jeśli chcesz to nawet zapłacę... No wiesz co za dziwny układ proponujesz - mamie chcesz płacić??? Zrobię ,ale dopiero po nowym roku , bo mam kłopoty, musze duzo pracować ,żeby miec kasę na podatek, BAJANKA namalowałam wyjątkowo wcześnie, bo nie mogłam innaczej.............:-( ojej widze, że Twój tata... ojej ale ty odważna jesteś,wstawiłaś zdjecia SWOjego taty, ja też chciałam wam pokazać moją mamę, ale stwierdziłam, ze mogłam przegiąć i mogłabym zostać napadnięta i nie byłoby miło... Widzę ze zdjeć i z tego co piszesz, ze bardzo kochasz ojca, z moim jest na odwrót.... W mojej galerii jestem jak u siebie i robię co mi sie podoba, pod warunkiem, że nie przekraczam regulaminu. Chciałam, żeby mój tata miał swoje miejsce , do którego bedę wracać w ważne dla nas dni- zmarł 7.11.2004, ale nadal boli:-( [quote name='furciaczek']Luizko kochana mozesz pisac o swojej mamie zawsze kiedy bedziesz miala na to ochote i nikt tu napewno na ciebie nie napadnie z tego powodu. jestesmy tu nie tylko po to by podziwiac nasze psiaki ale i po to by sobie pomagac w trudnych sytuacjach. pamietaj ze zawsze mozesz na mnie (i pewnie nie tylko na mnie) liczyc, jesli bedziesz miala naprawde zle samopoczucie i bedziesz chciala sie oderwac od kolopotow chociaz na chwile to zapraszam do mnie, oczywiscie z Cerberkiem. pamietaj ze nie jestes sama:buzi: [quote name='Agushka']Luiza jak można przegiąć pokazując ukochaną mamę? I nie wyobrażam sobie, że istnieje człowiek, któremu mogłoby to przeszkadzać... Jesli masz potrzebę rozmowy o Niej to mów i wogóle nie myśl, że ktokolwiek pomyśli o Tobie źle. [quote name='furciaczek']wlasnie cos kojazylam z tym atakiem ale niebylam pewna czy to o ciebie chodzilo droga Luziko. Nieprzejmu sie takimi rzeczami, widzisz my znamy cie troche lepiej niz tamci dogomaniacy, pozatym teraz jestes ze tak sie wyraze u siebie a w swojej galerii mozesz pisac co chcesz, jak komus sie to niepodoba to niech nie czyta proste. [quote name='Patka']pamiętaj na dogo tak jak i w realnym świecie są rózni ludzie i mają rózne doswiadczenia ... a niektórzy na ich nieszczęscie ich nie mają ... lub sa mało wrażliwi :p poprostu takie zachowania trzeba "olać" ... my Cię rozumiemy cieszy mnie że dobrze i bezpiecznie czujesz sie na dogo :cool3: gorące pozdrowienia ale pamiętaj o realnym świecie i zapal Mamie lampkę ode mnie :) WIDZISZ!!! PISZ, WKLEJAJ ZDJĘCIA, ZRÓB MAMIE MAŁY KĄCIK W GALERII:loveu: A TO DLA MAMY Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='samograj'] No wiesz co za dziwny układ proponujesz - mamie chcesz płacić??? Zrobię ,ale dopiero po nowym roku , bo mam kłopoty, musze duzo pracować ,żeby miec kasę na podatek, BAJANKA namalowałam wyjątkowo wcześnie, bo nie mogłam innaczej.............:-( W mojej galerii jestem jak u siebie i robię co mi sie podoba, pod warunkiem, że nie przekraczam regulaminu. Chciałam, żeby mój tata miał swoje miejsce , do którego bedę wracać w ważne dla nas dni- zmarł 7.11.2004, ale nadal boli:-( WIDZISZ!!! PISZ, WKLEJAJ ZDJĘCIA, ZRÓB MAMIE MAŁY KĄCIK W GALERII:loveu: A TO DLA MAMY heh no wiesz msmuś ja myślałam, ze mama odpłatnie te obrazy maluje.. ozywiście, ze zgadam się, abyś po nowym roku mi namalowała, przecież ja rozumiem, ze każdy ma swoje życie i swoje problemy. Tylko msmuś jak możesz to nie zapomnij... heh jeśli Ty wstawiłaś fotuszki swojego Taty to ja zrobię to samo... Mimo minonego czasu wiem, wiem domyślam sie, ze to bardzo boli naprawdę wierz mi, bo mnie przez całe zycie nie przestanie... jesteśmy w podobnej sytuacji więc możemy się wspierć jakby co... Moja mama za równy tydzień czyli 24 listopada ma urodziny, wtedy wstawie jej fotki na dogo i to będzie jej kąt, będę na tę stronę często powracała. Ta galeria nie należy tylko do Cerbera, ona nalezy także do mojej mamy, Cerber chętnie się z nią podzieli miejscem, on wie, ze mimo cierpienia ja go kocham nadal, teraz już najmocniej na świecie... Dziękuję Ci moja mamusiu wirtualna za świeczkędla mojej najukochańszej PRAWDZIWEJ mamy... :* Quote
Cerber Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 no i foteczki. Dedykuje te foteczki Goldence, która wczoraj już mnie o nie prosiła, ale wczoraj dedykowałam furciaczkowej, które prosiła mnie wcześniej niż goldenka :D:D:D:D:D Nie za dużo foteczek, ale zawsze coś... Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Cer jaki pysio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
furciaczek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 ten to zawsze jakas mine strzeli:loveu: Quote
samograj Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Cerber'] Moja mama za równy tydzień czyli 24 listopada ma urodziny, wtedy wstawie jej fotki na dogo i to będzie jej kąt, będę na tę stronę często powracała. Ta galeria nie należy tylko do Cerbera, ona nalezy także do mojej mamy, Cerber chętnie się z nią podzieli miejscem, on wie, ze mimo cierpienia ja go kocham nadal, teraz już najmocniej na świecie... Dziękuję Ci moja mamusiu wirtualna za świeczkędla mojej najukochańszej PRAWDZIWEJ mamy... :* CERBERKU!!! Jak będziesz robic kącik dla Mamy, to od razu zarezerwuj sobie 2 posty obok siebie i zapisz sobie w ulubionych linka do tego miejsca, bo jak Twoja galeria sie rozrośnie łatwo będzie Ci trafić do Mamy. Ja zrobiłam sobie bannerek listopadowy, odsyłający do miejsca poswięconemu tacie i wklejam go i wklejać będę w ważne dni- urodziny, imieniny, rocznica śmierci ,świeta. Zawsze możesz przeedytować tytuł i dopisać: CERBEREK mój ukochany kundelek i kącik mojej mamy Quote
Celina12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No i ja tu trafiłam-witam!!! Cerberek Ciudny jest-taki duży Słodziak-i rzeczywiście-minki robi odlotowe-:loveu: Quote
Usia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 jakie spojrzenie chyba juz mu sie znudziło bycie modelem ;) PS: Luiza co tam u ciebie ?? jak sie czujesz ?? Quote
Recommended Posts