Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Wyjątek napisał(a):Hej Luizka! :) Na poczatek buziole dla Cerberka :D I faflaste od Gerosławy :lol: Foteczki świetne a Cerberek śliczny!! Zwłaszcza w tej pozie wystawowej, w całej krasie :) Witaj moja ukochana... :) dziękuję za buziole i faflaste :D:D:D:D:D:D:D taaaa Cer ma zadatki na psa wystawowego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Gogunia - heh tak Cerberek skacze jak kangurek, ale niziutko... :) Juszes - heh widac jak porządnie przeglądacie moją str. :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: heh te fotki to było dawno i nie prawda :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cerber napisał(a):heh furciaczku kochany mój, oczywiście, ze pozwalam :) Czyżby drugi fan cerberkowego nochalka???? :cool3: :cool3: hehe hej Luiza:)no nie wiesz ze my z dziewczynami <ChIQioTa, Furciaczkiem i Ola i nei wiem kto tam jeszcze:)>zalozylysmy klub nochale RULESSSS<bo tak oryginalniej>:):cool3: :cool3: wiec fanek kinolkow tu ci dostatek:) Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Przynam się bez bicia - uważam że Cerberek ma boski kinol :cool3: Quote
milena182 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Chcemy snieg chcemy sinieg kto sie przylacza??? Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Alynkaaa - heh ja nic o tym nie wiedziałam, ale skoro jest taki klub to ja się przyłączam, bo też kocham kinoli Karola - dziękuję :* milena - ja ja ja :multi: :multi: ja chcę śnieg... ale cóż my możeby biedne zrobić... PS. Zaraz wstawie kilka jkiś fotek... Quote
Agushka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ktoś tu mówił o śniegu? Ja też bym już chciała żeby w końcu napadało porządnie:lol::lol: Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cerber napisał(a):Alynkaaa - heh ja nic o tym nie wiedziałam, ale skoro jest taki klub to ja się przyłączam, bo też kocham kinoli PS. Zaraz wstawie kilka jkiś fotek... hehe no to widze grono nam sie powieksza z dnia na dzien:) czekam czekamy na rudaska:):loveu: Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Tak Agushka mówimy o śniegu, bbo stronę wcześniej wstawiłm zimowe (zeszłoroczne) foteczki Cerberkowe... zaraz te foteczki będą, proszę o cierpliwość... Quote
Alicja Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ;)no to nie było tak źle u tej pani ha ha tu też o kinolkach :p Quote
Agushka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cerber napisał(a): Jezioro łabędzie :) Cerber pięknie tańczy :) Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)no to nie było tak źle u tej pani ha ha tu też o kinolkach :p no u tej pani zaczyna mi się podobać. Pierwsze spotkanie to była wogóle masakra... nie chciałam z nią rozmawiać, chciałam z tego pokoju jak najszybciej wyjść, czyłam się jak jakaś wariatka, a dzis było spoko nawet. Miło mi się z nią rozmawiało i było tak jakoś sympayczniej... :) Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 już wstawiam te wasze foteczki... Dziś cerberkowo wyjące foteczki... Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 wszystkie są cudowne, wiec nie bede ich wszystkich cytować :cool3: pozdrów Cerberka Quote
milena182 Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cerber ma sptatnie sporo do powiedzenia:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Tina.Sara napisał(a):wszystkie są cudowne, wiec nie bede ich wszystkich cytować :cool3: pozdrów Cerberka heh dzięki, Cerber oczywiście zostanie pozdrowiony :) Milena - heh no a jak, co Ty myslałaś... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dobcia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Cześć:lol: Cerberek dziś bardzo wygadany:cool3: Śliczne są te rameczki, bardzo do niego pasują:loveu: Quote
Cerber Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Dobra kochani czas się dziś żegnać... Nie spałam całą noc i jestem troszkę przemęczona, idę się wykąpaći di łóżeczka... Muszę na jutro byc wypoczeta, coby dobrze napisac mature z polaka :D:D:D:D:D:D :sleep2: :sleep2:DOBRANOC WAM WSZYSTKIM:sleep2: :sleep2: Quote
Tina.Sara Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobranoc, Luiza i powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ola&Kora Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ojej, już idziesz? A ja dopiero przyszłam... I się minęłyśmy... :-( No cóż jedyne co mogę ci teraz życzyć to dobrej nocki i miłych snów ;) P.S. Powodzenia na maturze, trzymam kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Alynkaaa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 cuuudne:):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dobranoc LUIZA i POWODZENIA JUTRO:) Quote
Recommended Posts