Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spotykamy się w różnych wątkach a Waszej Galerii jeszcze nie odwiedziłam - najwyższy czas stopniowo nadrabiać zaległości - zobaczyłam narazie kilka pierwszych stron pięknych zdjęć.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Cerber napisał(a):
Wiecie postanowiłam, ze się trochę cofnę do przeszłości, kiedy Cerber i jego rodzeństwo bili totalnymi bobaskami, czyli mieli ok 2 tyg...

Jak dobrze pamiętam to wam nie pokazywałam fotek rodzeństwa Cerberaczka... nic dziwnego, bo mam ich tylko po jednej fotce :D i to kiedy miały 2 tyg. właśnie.

Oto jest laleczka, suczka z miotu Cerberaczka, która mieszka niedaleko ojej cioci, często ja widuję z właścicielką w parku...

a tutaj Cerberkowy brat o imieniu Maks, tez mieszka niedaleko mojej cioci, jest mniejszy dod Cerbera, ale agresywniejszy. Ostatnio jak szłam z mamą do cioci, a raczej jak wracałyśmy i go spotkałyśmy to chciał się rzucić na Cerbera, ale właścicielka Makstzłapała go załapę, jak dziecko i go poprowadziła do domu... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

No i mój wyróżnijający się z tłumu Cerberasek...

i dla porównania, Cerber w ieku 2 miesięcy...

i Cerber w wieku 3-4 lat...

heh no i nie zapominamy jeszcze o rodzeństwie Cerbera z innego małżeństwa Kamy :D:D:D:D:D

były łącznie trzy szczeniaki z drugiego miotu, ale ten pierwszy został tak szybko oddany, ze nie zdążyłam mu fotki pstryknąć, ten trzeci psiak to bliźniak tego czarnego pieska...

CERBEREK jest piękny:loveu: :loveu: :loveu: i jego rodzeństwo też;)

Posted

Cześć Luizo :multi:

Bardzo ci dziękuję za banerki :calus: :calus: :calus: Jesteś kochana :buzi:
Widać, Cerbuś tak jak Kora uważają wetów za największych wrogów świata :D:D:D No ale chyba nie ma psa, który by lubił weterynarza... prócz samych psów weterynarza :D:D:D
No i jak mogłabym nie skomentować tego ślicznego zdjątka i stworzonka na nim - po prostu boski był Cerberek jako szczeniorek :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

jakie cudo:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
masz jeszcze jakies fotki Crberka jak byl maly???

zgadzam sie jak byl maly to byl wyjatkowo pieknym szczeniaczkiem(nie mowie ze teraz nie jest ladny)

Posted

Czoko napisał(a):
Spotykamy się w różnych wątkach a Waszej Galerii jeszcze nie odwiedziłam - najwyższy czas stopniowo nadrabiać zaległości - zobaczyłam narazie kilka pierwszych stron pięknych zdjęć.
Pozdrawiam Ewa

Witam Cię, ja zaraz wskocze na Twoją galeryjkę :)

Carolcia napisał(a):

o jacie -jakie malenstwo:loveu: :loveu:

dzięki :D

Agushka napisał(a):
Super są te małe żabcie klusiowate :loveu::loveu:

no no :D

furciaczek napisał(a):
witam cerberku :)

czy wy nic innego nierobicie tylko siedzicie na dogo i gadacie?? tyle stron do przeczytania...
wesolo mialas iu tego weta, nio i fotrczki wszystkie jak zwykle cudne:loveu:

no ja dzis w szkole nie byłam i dlatego na dogo siedziałam :P
No u weta to taka wizyta była na dwa razy...

gogunia napisał(a):
CERBEREK jest piękny:loveu: :loveu: i jego rodzeństwo też;)

witam i dziękuję :)

Ola&Kora napisał(a):
Cześć Luizo :multi:

Bardzo ci dziękuję za banerki :calus: Jesteś kochana :buzi:
Widać, Cerbuś tak jak Kora uważają wetów za największych wrogów świata :D No ale chyba nie ma psa, który by lubił weterynarza... prócz samych psów weterynarza :D
No i jak mogłabym nie skomentować tego ślicznego zdjątka i stworzonka na nim - po prostu boski był Cerberek jako szczeniorek :loveu:

heh no wiesz Cerber bardziej bał się weta jakoczłowieka a nie jako weterynarza, on ma uraz do ludzi tylko nie wiem czemu... :shake:

Marta_Ares napisał(a):

jakie cudo:loveu:
masz jeszcze jakies fotki Crberka jak byl maly???
jest teraz bardzo podobny tzn ze nie widac az takich roznic

tak, fotki Cerbera z czasów szczenięcych są na pierwszej stronie galerii w pierwszym poście :D

Rzebyś wiedziała,, ze prawie nic się nie zmienił, tylko urósł :D

milena182 napisał(a):
zgadzam sie jak byl maly to byl wyjatkowo pieknym szczeniaczkiem(nie mowie ze teraz nie jest ladny)

spoko :) dzięki

Alynkaaa napisał(a):
hej cioteczka:)kurcze ile tu stronic znow do przeczytania....
a Cerberek jako szczenolek cuuudowny i taki pultasek:)kluseczka:)

heh no troszeczke Ciebie na dogo nie ma to masz zaległości. Witam Cię Alynkaaa :multi:

Posted

olekg18 napisał(a):
Ciocia nie potrafi dopilnować swojej suczki?Że kama miała tyle miotów!
Czy kama jest już wysterylizowana?Albo przynajmniej czy jest pilnowana?

ooo jeszcze zapomniałam o Olgu, przepraszam...

Nie kama nie jest wysterylizowana do tej pory, jest pilnowana i teraz to już na 1000% szczeniąt nie będzie miała... od 4 lat nie miała ani jednego...

Kiedyś już oytałeś o nią a jak nie Ty to kto inny. Kama nie jest moja i w razie czego prosze nie mieć do mnie pretensji, ze zaszła w ciaże, moim obowiązkiem (a nawet nie, ja bardzo tego chcę) jest oddanie wszystkich szczeniąt w dobre ręce, a to, że moja ciocia jej nie upilnuje to nie moja wina...

Posted

olekg18 napisał(a):
Ciocia nie potrafi dopilnować swojej suczki?Że kama miała tyle miotów!
Czy kama jest już wysterylizowana?Albo przynajmniej czy jest pilnowana?

przyznaje, ze szczonki sliczne, ale... jak wyzej...

Posted

Hej hej kilka stroneczek miałam do nadrobienia ale sie jakos uporałam :)
u mnie foteczki nie wiem kiedy sie znajdą :(
jakoś nie mamy kiedy ich robić, szkoła szkoła szkoła i wolontariat, do tego głupie przedstawienia i obowiązki pozaszkolne. No i jak juz sie ze wszystkim uporam wchodze i 10 stron do tyłu jestem.... :shake:

Posted

wiq napisał(a):
przyznaje, ze szczonki sliczne, ale... jak wyzej...

Wig, odpowiedz jest na 184 stronie...

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hej hej kilka stroneczek miałam do nadrobienia ale sie jakos uporałam :)
u mnie foteczki nie wiem kiedy sie znajdą :(
jakoś nie mamy kiedy ich robić, szkoła szkoła szkoła i wolontariat, do tego głupie przedstawienia i obowiązki pozaszkolne. No i jak juz sie ze wszystkim uporam wchodze i 10 stron do tyłu jestem.... :shake:

heh ja też mam szkołe, a w środe, czwartek i piątek, nawet maturę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

zuzolandia napisał(a):
Witanko moja kochaniutka ;-)
Oj ale miałam co czytac no no ;-)Widze jednak ze nie jestem sama w tej walce z nadrabianiem zaległosci ehhehe
Buziaczki ;-)

Cześć zuzi... miło Cię widzieć :)

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Rzeczywiście Cerberek jako szczeniaczek był słodziutki, z reszta teraz też jest:loveu:

Witam na Cerberkowej galeri... dziękuję za miłe słowa... :p :p :p

Ej ludziska uspokójcie się z tym komentowaniem bo ja nie wyrabiam...:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
Cerberku moge prosić o nowe fotki ;> ?

Tino&saro ja mam imię, prosiłabym po imieniu, Cerber to mój pies :eviltong: :eviltong: :eviltong:

heh foteczki dam jak więcej osób zechce, bo mi się ich nie chce wstawiać :D:D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
Tino&saro ja mam imię, prosiłabym po imieniu, Cerber to mój pies :eviltong: :eviltong: :eviltong:

heh foteczki dam jak więcej osób zechce, bo mi się ich nie chce wstawiać :D:D:D:D:D:D

Luiza kochana moja :cool3: no co? jak ja prosze sama to już nie dasZ??? :mad:

Posted

Karoluś moja kochana, bo mi się nie chce ich wstawiać, lecz jeśli cała zgraja ludzi na mnie napada to ja raczej nie mogę odmówić, bo jeszcze dostałabym w twarz :D:D:D:D:D:D no ale dobra i tak miałam wstawić i tak :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: zaraz będą :)