mar....ka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 U jaki spiacy, a Pancia mu przeszkadza....:mad: Quote
Carolcia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 psowi wyspac sie nie dasz :mad: :mad: :mad: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
milena182 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 http://images1.fotosik.pl/252/ec826036e43bbb6c.jpg komeczke udaje:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cześć:lol: Cerberek śpi przesłodko:loveu: W pozycji kuleczki wydaje się taki malutki:loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ale piekny Cerberek :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 heheheheh wiecie co, śmiać mi się chce z tych fotek, on był taki nieprzytomny... mogłam z nim wtedy zrobić co chciałam, bo on był do niczego :lol: :lol: :lol: hehehe jaki on jest słodki kiedy śpi.... ubóstwiam tego psa... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 milena182 napisał(a):http://images1.fotosik.pl/252/ec826036e43bbb6c.jpg komeczke udaje:evil_lol: albo na odwrót... :D:D:D:D:D:D:D:D:D Quote
gogunia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cerber napisał(a):za dużoich jest, żeby dać wszystkie, będę dawała po trochu, nie martwcie się wszystkie dodam, ale wszystko w swoim czasie... Foteczki na łóżeczku. Cerberek jest przytyrany, bo fotki robiłam gdzieś o 3-4 w nocy kiedy zarywaółam nockę... Cer miał ten nocny przywilej spania na łóżku... Piękne foteczki, i Cerberek piękny:lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 gogunia napisał(a):Piękne foteczki, i Cerberek piękny:lol: :lol: :lol: Witam Cię gogunia i zapraszam częściej... ;) Dziękuję bardzo za miłe słoa... :) Quote
Patka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ojej nie sądziłam, ze komuś może się tak bardzo spodobać mój benerek... Taki zwykły szary benerek zrobiony ze zdjęcia, a Tobie się podoba... dziękuję... :smile: idealnie jesienny "nieprzepasiony" gustowny :) Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 dzieńdoberek kochany Cerberku :iloveyou:!!! Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Patka - jeszcze raz dziękuję... :) Leemonca - Cześć kochana :):):) Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Bym wycałowała w tą łapeczkę :loveu: Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Leemonca - Cześć kochana :smile::smile::smile: ale mi się słodko-maślano zrobiło :loveu:, dawno nikt tak ślicznie do mnie nie mówił :loveu: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 leemonca napisał(a):ale mi się słodko-maślano zrobiło :loveu:, dawno nikt tak ślicznie do mnie nie mówił :loveu: naprawdę? :-o to jestem normalnie w szoku. Jak nikt do Ciebie mógł słodko nie mówić... oj chyba ja się wezmę za te sprawy porządkowe na dogo... :diabloti: :diabloti: Quote
Agushka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cerber napisał(a): Śliczny :loveu::loveu::loveu: A minkę ma taką słodką na tym zdjęciu że można by go było zjeść. A wogóle to się nie przywitałam więc mówię dobry wieczór :) Quote
leemonca Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Cerber napisał(a):naprawdę? :-o to jestem normalnie w szoku. Jak nikt do Ciebie mógł słodko nie mówić... oj chyba ja się wezmę za te sprawy porządkowe na dogo... :diabloti: :diabloti: a przede wszystkim w moim domu :cool3: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Heej :* dopiero teraz weszłam i obejrzałam fotki. Sa przeducowne :loveu: Uwielbiam jak psiak jest zaspany :loveu: :loveu: kiedy ja moja wyrwe ze snu wyglada jak ućpana :D:D:D cudownie :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 leemonca napisał(a):a przede wszystkim w moim domu :cool3: :evil_lol: heh spoko przyjadę do Ciebie i zrobię harmider... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Witaj!!! Eh, zostawić was na 3 godzinki i już taaaakie zaległości :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki i Cerbuś cudowne - psiak wyglądał jak pijany, ale to dlatego że zaspany :eviltong: I normalnie aż mu pańcia na łóżku pozwoliła spać! :p :p Quote
Juszes Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 O jaaa ale słodziutko senny :** O pani niedobra wyspać się niepozwoli ;) [CENTER]:loveu::loveu::loveu: [/CENTER] Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Bellatriks - u Cerberka nic ciekawego, stara bida. Dziś tylko żółcią wymiotował... :shake: :shake: :shake: ostatnio często mu się zdarza, biedaczek jeden... chiquita - dzięki, Cer jak widać po zdjęciach, też wygląda jak nacpany jak się go ze snu zerwie... w sumie to ja go nie zrywałam ze snu tylko pstrykałam fotki, a on sam się obudził i chyba miał dosyć tej lampy.. :D Ola - Ty się tak nie fafluń u mnie tylko dzida na swoją galerię i dawaj fotki... :mad: :mad: :mad: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Juszes napisał(a):O jaaa ale słodziutko senny :** O pani niedobra wyspać się niepozwoli ;) :loveu::loveu::loveu: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 oooo nie przed chwilą napisałam post i dodałam w nim 20 nowych fotek, a jak zatwierdziłam to mi nie zatwierdziło :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: daje na raty fotki i to po 5 fotek w każdym poście bo jak znowu się nie zatwierdzi to mniejsza strata... Quote
Recommended Posts