Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cerber napisał(a):
Starałam się cos sensownego wymyślić, ale udało mi się tylko zrobić to:

a jeju jaki wymietolony piesek :) fotka cerber-chińczyk jets super :multi::multi::multi:

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh dzięki wam bardzo, cieszę się, że foteczki sie podobają... ja teraz spadam posprzątać, potem korki czekają, a po południu do Ojca na urodziny sister, niesteyy Cer będzie musiał kilka godzin sam siedzieć, bo nie mogę go zabrać... trudno, jakoś to przeżyjemy...

PAPAPA:bye: :hand:

Posted

Cerber napisał(a):

Jejku jakie fajne :lol::lol::lol: Ale Ty pomysłowa jesteś, nigdy bym nie wpadła na to, ze można psa "upozować" stopami :evil_lol::evil_lol: On taki tutaj kochaniutki :loveu::loveu::loveu: A tak wogóle to dzień dobry i miłego dnia :)

Posted

Agushka napisał(a):
Jejku jakie fajne :lol::lol::lol: Ale Ty pomysłowa jesteś, nigdy bym nie wpadła na to, ze można psa "upozować" stopami :evil_lol::evil_lol: On taki tutaj kochaniutki :loveu::loveu::loveu:

hehe a ja nawet nie zauwazylam ze to stop
y:evil_lol:

Posted

hehehe to jakoś tak wyszło. Bawiłam się z nim i chciałam mu zabawkę zabrać, a że on jest silniejszy ode mnie to musiałam se nogami pomóc, no a przy okaazji zrobiłam też zdjecie, bo akurat tak przypadkiem leżał se aparat obok mnie... :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

heh wlazłam tylko na sekunde i już spadam, bo za 5 minut powina u mnie być pani korepetytorka z angola... :) Będę wieczorkiem to dodam fotki Cerberka z zabaweczką... :)

Posted

Hej fajne fotki widze ze Cerber tez ze sznurkiem lata, moj to go poprostu uwielbia:evil_lol: :evil_lol:
A nie zastanawialas sie mzoe czy przyadkiem Cer nie ma czegos z Sharp peia??
A moze wartoby go zgloscic na casting do reklamy na ten krem na zmarsczki:evil_lol:

Posted

No już wróciłam, ale ciut przy poźnio... ehhh nie ważne, zaraz spadam spać... :D

haska - nie wszystko gra ;) a czemu właśnie tarzan?????

bellatriks- heheheh tak dpo płaszczki Cer jest podobny, ale do shar - pei jeszcze mu daleko... :) płaszczki mi się ostatnio nie zbyt dobrze kojarzą (Steve Irwin

• )

Marta - taaaaak Cer też uwielbia sznurek i to chyba najbardziej ze swoich wszystkich zabawek, bo to właśnie nim najczęściej się bawi i mi się rzuca :D:D:D:D przynosi mi zakała jedna ten sznurek i rzuca go pod nogi, abym sie z nim bawiła :eviltong: :eviltong: :eviltong:
    No a jeśli chodzi o reklame kremu to Ceberowi daleko jeszcze do zmarszczek... :D ale może keicyś :D:D:D:D:D

• Posted

leemonca napisał(a):
    ale sesyjka :multi: , i Cerberek nie protestował :cool3: :lol: ?

Cześć leemonca nie zauważyłam Twojego posta... :placz: :placz: przepraszam... :placz: :placz: myślałam, ze u mnie nie byłaś... odpokutuję tą stratę...

Nie Cerber nigdy nie protestyje, on jest bardzo cierpliwym i wyrozumiałym pacjentem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on jest szczęśliwy gdy się nim zajmuję, gdy poświęcam mu czas więc pozwala mi zrobić ze sobą co tylko zechcę, a poza tym i tak bawił się sznurkiem i tak... wiec to co ja mu robiłam to go właściwie nie obchodziło... :lol: :lol: :lol:

Posted

Cerber napisał(a):

Marta - bo to właśnie nim najczęściej się bawi i mi się rzuca :D:D:D:D przynosi mi zakała jedna ten sznurek i rzuca go pod nogi, abym sie z nim bawiła :eviltong: :eviltong: :eviltong:

hehe skad ja to znam Ares robi to samo zawsze jak sie z kims wita to przynosi sznurek:evil_lol:
    A moze jakies nowe fotki:>???

Posted

Ala - Cerberek, heh a Cerberek to mi do domu nie dał wejść :eviltong: skakał na mnie i zamiatał ogonem we wszystkie strony :lol: to się nazywa szczęście w domu. W sumie on tak zawsze robi, nawet wtedy gdy nie mam nastroju na witanie się, ten skacze nade mną jak nie wiem, lata po całym mieszkaniu, macha tym wiatrakiem i wogóle. Radość jest nie do opisania... :)

Marta - heh tylko je wgram i zaraz dodam... ;)