Juszes Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cerber napisał(a):Starałam się cos sensownego wymyślić, ale udało mi się tylko zrobić to: a jeju jaki wymietolony piesek :) fotka cerber-chińczyk jets super :multi::multi::multi: Quote
Carolcia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 hahaha :roflt: :roflt: ,ale ta fota to na prawde jest zabujcza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 heh dzięki wam bardzo, cieszę się, że foteczki sie podobają... ja teraz spadam posprzątać, potem korki czekają, a po południu do Ojca na urodziny sister, niesteyy Cer będzie musiał kilka godzin sam siedzieć, bo nie mogę go zabrać... trudno, jakoś to przeżyjemy... PAPAPA:bye: :hand: Quote
Alynkaaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a tu jak zwykle 500tysiecy stron...wiec sie tylko przywitam i lece dalej....:):):) dzien doberek:):multi: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :multi:Dzień doberek. Ile fotek z samego ranka;) Quote
Ola&Kora Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Heloł! Ale żeś Cerberka pozniekształcała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O matko! :roflt:Buhahah .. Prawie jak shar pei :evil_lol: Quote
Agushka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cerber napisał(a): Jejku jakie fajne :lol::lol::lol: Ale Ty pomysłowa jesteś, nigdy bym nie wpadła na to, ze można psa "upozować" stopami :evil_lol::evil_lol: On taki tutaj kochaniutki :loveu::loveu::loveu: A tak wogóle to dzień dobry i miłego dnia :) Quote
milena182 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Agushka napisał(a):Jejku jakie fajne :lol::lol::lol: Ale Ty pomysłowa jesteś, nigdy bym nie wpadła na to, ze można psa "upozować" stopami :evil_lol::evil_lol: On taki tutaj kochaniutki :loveu::loveu::loveu: hehe a ja nawet nie zauwazylam ze to stopy:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 hehehe to jakoś tak wyszło. Bawiłam się z nim i chciałam mu zabawkę zabrać, a że on jest silniejszy ode mnie to musiałam se nogami pomóc, no a przy okaazji zrobiłam też zdjecie, bo akurat tak przypadkiem leżał se aparat obok mnie... :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 heh wlazłam tylko na sekunde i już spadam, bo za 5 minut powina u mnie być pani korepetytorka z angola... :) Będę wieczorkiem to dodam fotki Cerberka z zabaweczką... :) Quote
leemonca Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cerber napisał(a):Starałam się cos sensownego wymyślić, ale udało mi się tylko zrobić to: ale sesyjka :multi: , i Cerberek nie protestował :cool3: :lol: ? Quote
haska_12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Mi to tarzana przypomina ;) :p ;) Bez urazy Cerberku - to żarty ;) Quote
bellatriks Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a mi plaszczkę:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo shar-peia:cool3: Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hej fajne fotki widze ze Cerber tez ze sznurkiem lata, moj to go poprostu uwielbia:evil_lol: :evil_lol: A nie zastanawialas sie mzoe czy przyadkiem Cer nie ma czegos z Sharp peia?? A moze wartoby go zgloscic na casting do reklamy na ten krem na zmarsczki:evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cerberek przesłodki ze sznureczkiem:loveu: I bez też:cool3: Puczniasty:loveu: Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 No już wróciłam, ale ciut przy poźnio... ehhh nie ważne, zaraz spadam spać... :D haska - nie wszystko gra ;) a czemu właśnie tarzan????? bellatriks- heheheh tak dpo płaszczki Cer jest podobny, ale do shar - pei jeszcze mu daleko... :) płaszczki mi się ostatnio nie zbyt dobrze kojarzą (Steve Irwin ) Marta - taaaaak Cer też uwielbia sznurek i to chyba najbardziej ze swoich wszystkich zabawek, bo to właśnie nim najczęściej się bawi i mi się rzuca :D:D:D:D przynosi mi zakała jedna ten sznurek i rzuca go pod nogi, abym sie z nim bawiła :eviltong: :eviltong: :eviltong: No a jeśli chodzi o reklame kremu to Ceberowi daleko jeszcze do zmarszczek... :D ale może keicyś :D:D:D:D:D Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 leemonca napisał(a):ale sesyjka :multi: , i Cerberek nie protestował :cool3: :lol: ? Cześć leemonca nie zauważyłam Twojego posta... :placz: :placz: przepraszam... :placz: :placz: myślałam, ze u mnie nie byłaś... odpokutuję tą stratę... Nie Cerber nigdy nie protestyje, on jest bardzo cierpliwym i wyrozumiałym pacjentem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: on jest szczęśliwy gdy się nim zajmuję, gdy poświęcam mu czas więc pozwala mi zrobić ze sobą co tylko zechcę, a poza tym i tak bawił się sznurkiem i tak... wiec to co ja mu robiłam to go właściwie nie obchodziło... :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 :razz:Juz po imprezce ;)Jak cię Cerberek przywitał . Quote
Marta_Ares Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Cerber napisał(a): Marta - bo to właśnie nim najczęściej się bawi i mi się rzuca :D:D:D:D przynosi mi zakała jedna ten sznurek i rzuca go pod nogi, abym sie z nim bawiła :eviltong: :eviltong: :eviltong: hehe skad ja to znam Ares robi to samo zawsze jak sie z kims wita to przynosi sznurek:evil_lol: A moze jakies nowe fotki:>??? Quote
Cerber Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Ala - Cerberek, heh a Cerberek to mi do domu nie dał wejść :eviltong: skakał na mnie i zamiatał ogonem we wszystkie strony :lol: to się nazywa szczęście w domu. W sumie on tak zawsze robi, nawet wtedy gdy nie mam nastroju na witanie się, ten skacze nade mną jak nie wiem, lata po całym mieszkaniu, macha tym wiatrakiem i wogóle. Radość jest nie do opisania... :) Marta - heh tylko je wgram i zaraz dodam... ;) Quote
Recommended Posts