Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heh to jest chyba jedyna fotka, którą wszystkich rozśmieszyłam. Cieszę się, że chociaż raz... :):):):):) nie potrafię robić śmiesznych fotek...

Posted

Wyjątek napisał(a):
Myślałam, że to Gera przypomina nietoperza przez swoje uszy ale Cerber zdecydowanie ja przebił!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cerberkowy nietoperek, hihihihi :grin: :grin: chyba będę musiała mu takich fotek porobić więcej, bo widzę, że chyba się wam podoba ta fotka :eviltong: :eviltong:

Posted

hehehehe dzięki Usiu... :)

No to ja się z wami żegnam... padam z nóg, jutro postaram się zrobić nowe, równie śmieszne fotki, jak ta, która wam dziś pokazałam. Cieszę się bardzo, ze się wam podoba. Dzięki róznież za wszystkie komy...

DOBRANOC WAM KOCHANI I WASZYM WSZYSTKIM PSIOROM....:sleep2: :sleep2: :sleep2: :sleep2:

Posted

Urzekła mnie ta fotka :loveu: :loveu:
jest Boooski poprostu hehehe :D
a nadmiar skóry też uweilbiam ahhh :loveu: :lol: :evil_lol:

a historyjka swietna :D
hehe mam troszeczke zaległości ale staram sie ze wszystkich sił to nadrabiać ;d
normalnie jak w szkole sie czuje hehehe :D:D

Posted

Witam was moi najukochańsi... :loveu: kocham was wszystkich na forum, bo dla mnie wy jesteście teraz sensem życia. Gdyby nie wy, to w domu niezamieniłabym nawet słowa z nikim, a tak chociaż piszę z wami i czuję się świetnie.

Zaraz powskakuje do waszych galerii, a po obejściu ich postaram się kilka śmiesznych fotek zrobić...

Posted

Cerber napisał(a):
Witam was moi najukochańsi... :loveu: kocham was wszystkich na forum, bo dla mnie wy jesteście teraz sensem życia. Gdyby nie wy, to w domu niezamieniłabym nawet słowa z nikim, a tak chociaż piszę z wami i czuję się świetnie.

Witam Cię :)
Wiesz, może to dziwne, ale mogłabym teraz dokładnie to samo napisać...
eh, szkoda gadać...:shake:
Ale rzeczywiscie dobrze, że jest dogo i tyyyyle kochanych osóbek:loveu:

Posted

Wyjątek napisał(a):
Witam Cię :)
Wiesz, może to dziwne, ale mogłabym teraz dokładnie to samo napisać...
eh, szkoda gadać...:shake:
Ale rzeczywiscie dobrze, że jest dogo i tyyyyle kochanych osóbek:loveu:

Otiskowa dajemy radę ;)

Posted

Wyjątek napisał(a):
No właśnie bez Otisa cały czas mi trudno...
No ale dajemy, dajemy bo trzeba ;)

to tak jak mi bez mamy... ale nie martw się moja mama opiekuje się wszystkimi zwierzątkami, które są na tęczowym moście, ona sama bardzo kochała zwierzęta i nie pozwoliłaby, aby stała się im krzywda. Otisek był tak ślicznym pieskiem, ze moja mama na 1000% się nim zajęła...