Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Dobranoc i niech ci sie przysni cos milego :calus:

dolanczam sie do dziewczyn....Dobranoc Luizka ...:calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus::calus:

Posted

Heh no juz wróciłam...

Ola - dzeiń dobry ;)

Juszesz - no w sumie też o tym pomyślałam, ale tak jak kiedyś Olę, tak teraz mnie naszło lenistwo...

Ala - Dzień dobry, ja też na szczęście do poniedziałku mam wolne... :jupi:

Posted

heh może i ja jakąś historyjkę wymyślę tajk jak za danych dobrych czasów... heh kiedy to było jak na forum napisałam historyjke o Cerberze Korze i Aresie... hmmm na początkach jakoś :D:D:D ale nie ważne, może uda mi sie coś stworzyć...

Pewnego dnia, rozdwoiła mi się głowa... :D

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: żartowałem...jeszcze raz....

Pewnego dnia se leżałem i udawałem nietopera...

heh tak to nie zły początek... :eviltong: :eviltong:
I tak se leżałem i myślałem, nawet nie wiem o czym...

Nagle z moich myśli coś mnie zerwało...

moja pani opowiedziała kawał i się z tego śmieje, ale pojara, chichra sie jak koń... a ja nwet nie wiem o co chodzi...

dobra nie ważne, idę dalej udawać nietopera, o ile mi się uda...

o matko co siędzieje, coś mnie zerwało ze snu, ahhh to znowu pani rechocze się jak koń...

aaaaaaaaa załapałem o co chodzi.... hahahahaha załapałem, hehehehehee
ale ta moja pani to śmieszna jest hahahahahaa

Dobra lece do niej na kolana bo ją kocham... :loveu:

The and...

Posted

milena182 napisał(a):
hehe mi najbardziej podobal sie poczatek,myslalam ze o pokemonach bedzie:evil_lol:a ostatnie zdjecie ktos ci robil czy na wyzwalaczu robilas?

ani nikt mi nie zrobił, ani na wyzwalaczu. Cer tak grzecznie mi na kolanach siedział, że wystawiłam rękę obok i pstryknęłam zdjęcie... :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Jezu ja niepotrafie sobie wyobrazic ,że Cer jest tylko 3cm niższy od Czarka :P Jakis drobny jest :)
Czarek też ma Czerwona obróżkę tyle ,ze z biedronki za 5zł pedalska ze srebrnymi cekinkami:D

Posted

olekg18 napisał(a):
Jezu ja niepotrafie sobie wyobrazic ,że Cer jest tylko 3cm niższy od Czarka :P Jakis drobny jest :)
Czarek też ma Czerwona obróżkę tyle ,ze z biedronki za 5zł pedalska ze srebrnymi cekinkami:D

heh taaak Cer jest drobny, ale wcale na takiego mocno drobnego nie wygląda Nie Ola???
Ola w sumie z Martą wiedzą najlepiej, ze Cer nie jest aż tak drobny. Cer ma w klasie sporo :D a w tyłeczku to jak wróbelek... :D:D:D:D
Jeśli chodzi o obrożę, to ja wolę kupować w zoologach :)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Buahahahahahaha!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Cerber załapał żart :roflt: :roflt: :roflt:
Bravo Luiza!!!!

Ale ta focia mnie urzekła...:loveu:

Oj tak, nie tylko Ciebie... Foteczki fajne, oby było ich więcej i wiecej i mnóstwo historyjek :) Ja kiedys miałam wene i pisałam przy każdej serii zdjęć Otisowych a gdy Jego zabrakło to i wena gdzies odeszła :(
Ale może jeszcze kiedyś...

W ogóle to tu raczej nie bywałam a dziś wpadłam i myślę, że będę teraz coraz częściej :)

Pozdrawiam

Posted

Wyjątek napisał(a):
Oj tak, nie tylko Ciebie... Foteczki fajne, oby było ich więcej i wiecej i mnóstwo historyjek :) Ja kiedys miałam wene i pisałam przy każdej serii zdjęć Otisowych a gdy Jego zabrakło to i wena gdzies odeszła :(
Ale może jeszcze kiedyś...

W ogóle to tu raczej nie bywałam a dziś wpadłam i myślę, że będę teraz coraz częściej :)

Pozdrawiam

Heh Otiskowa główka do góry... mi w sumie do teraz każdy tak mówi, ale u mnie to inna sytuacja. Mimo wszystko jak to mówią czas leczy rany i sama zobaczysz, że jeszcze wena nie raz najdzie Cię ;)

No ja pomyślałam o tym samym, co Ty, że będziemy się częściej odwiedzać... Ja często odwiedzam Ciebie, ale właściwie nie komentuję... uwielbiam patrzeć na Twoje piękne... foteczki...

Posted

luiza-ja tylko mówie jak wydaje mi się ze zdjęć :)
Tez wole kupować w zoologu ,ale zobaczyłem skórzana za 5zł i kupiłem chodzi w niej juz z 3 tyg i nic sie z nią nie dzieje :)

Posted

olekg18 napisał(a):
luiza-ja tylko mówie jak wydaje mi się ze zdjęć :)
Tez wole kupować w zoologu ,ale zobaczyłem skórzana za 5zł i kupiłem chodzi w niej juz z 3 tyg i nic sie z nią nie dzieje :)

Nie nie Oleg, masz rację Cer wygląda jak takie chucherko... :)

Nie no jak obroża się trzyma tyle czasu to luz ;)

a Teraz specjalnie dla wszystkich odwiedzających moją galerię Cerber troszeczkę w śmiesznej formie... UWAGA TO NIE FOTOMONTAŻ...;)

Cerber uwielbia jak mu tak robie, on ma świetne policzki do miziania i zawsze tak mu robię bo uwielbiam nadmiar skóry u psa... delikatnie to robię, zeby Cerbuśiowi nie stała się krzywda :)
i co wy na to???