Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Cerberka :loveu: Trafiłam tutaj z galerii Kory bo strasznie mi sie Cerberek spodobał i koniecznie musiałam go więcej pooglądać. Przeczytałam wszystko od 1 postu i zajęło mi to prawie cały dzień :) Warto było.. Życzę miłego wieczorku

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh kochani nawet sobie nie wyobrazacie jaka ja jestem w tej chwili wykończona. Zmęczenie złapało mnie nagle, przysnęłam przy lekcjach, nad biórkiem... przez godzine tak spałam. Włeśnie się wykąpałam i idę spać, bo nie wyrabiam...

dobranoc wszystkim...

Posted

Nic się nie martw, taka pogoda i natłok nauki zawsze powodują senność. Ja właśnie przysypiałąm na angielskim więc siadłam na dogo :)
Dobranoc

Posted

nomu napisał(a):
Nic się nie martw, taka pogoda i natłok nauki zawsze powodują senność. Ja właśnie przysypiałąm na angielskim więc siadłam na dogo :)
Dobranoc

nie nie mi się wydaje, że to dlatego, że nie spałam całą noc... :D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
ehhhh kochani nawet sobie nie wyobrazacie jaka ja jestem w tej chwili wykończona. Zmęczenie złapało mnie nagle, przysnęłam przy lekcjach, nad biórkiem... przez godzine tak spałam. Włeśnie się wykąpałam i idę spać, bo nie wyrabiam...

dobranoc wszystkim...
;)to dobrej nocki:loveu:

a Cerberek już był na siq

Posted

hej Luiza!
mam nadzieje, ze te czarne nastroje juz przegonilas..
mnie tez czasem tak nachodzi, ze kasuje wszstkie kontakty i kaze ludziom sp....adac:evil_lol: ale jakos przechodzi...;)
3maj sie i wyglaskaj Cerberka:)
i nie daj sie w szkole!:evil_lol:

Posted

cześć wam dziewczynki...

_ChiQuiTa_ napisał(a):
To co to sie robiło że sie w nocy cietoczka nie spało :mad:

uczyłam się na klasówkę z polskiego...

Posted

Ala - ehhh tak z Cerberkiem byłam specjalnie, chcoaciaż nie miałm ochoty...

wig - tak już mi przeszło

barbara.h - spoko jak wrócę ze szkoły to wejdę i zobaczę sunię...

Posted

heh widze jak czytacie uażnie moje posty. Napiałam przecież kilka stron wstecz, że zarwałam nockę, ale klasówkę miałam wczoraj a nie dziś... ehhh a że ktoś zapytał się mnie o coś związanego ze snem, to napisałam, że zarwałam nockę...

Posted

Cześć wam wszystkim jeszcze raz...
Normalnie nie chce mi się dzis nic...
ani uczyć, ani sprzątać, ani siedzić na dogo, ani nawet spać. Najchętniej to bym siedziała przed TV i cały czas oglądała...

Jutro właściwie to nie mam lekcji, bo oddaję krew i jestem zwolniona ze wszystkich lekcji jakie są. A poza tym to nic ciekawego, stara bida u mnie, nikt do mnie nie przychodzi, nikt mnie nie kocha i wszycy mnie olewają (chodzi tu głównie o rodzinę) ale to nic, jakoś daję radę, mam przecież Cerbera, który jest dla mnie najważniejszy... Niedługo, może nawet w tą sobotę idę z Cerberem na kłócie dupki :diabloti: do lecznicy...:shake: :shake: :shake: w sumie to nie zbyt dobry pomysł, bo Cer nie bardzo kocha panów i jak ten ze strzykawką do Cerbusia dojdzie, albo wogóle coś będzie chciał go dotknąć, to niestety Cerbuś pokaże swoje piękne ząbki i ze szzcepienia chyba wyjdzie bardziej przegląd ząbów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęście pani będzie w pobliżu i nie da niuni zrobić krzywdy, ani, żeby niunia skrzywdziła pana dobrodzieja, który chce, by niunia była zdrowa :D:D:D:D:D

Posted

furciaczek napisał(a):
nio tak a ja bym sobie jakies zdiecia cerberkowe poogladala:roll:

zdjęcia powiadzasz... już się robi... :D:D:D:D:D za 10 minut będą... :)