Agushka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Witam Cerberka :loveu: Trafiłam tutaj z galerii Kory bo strasznie mi sie Cerberek spodobał i koniecznie musiałam go więcej pooglądać. Przeczytałam wszystko od 1 postu i zajęło mi to prawie cały dzień :) Warto było.. Życzę miłego wieczorku Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :razz:noo dogo wciąga i to na dobre ...wiem coś o tym;) Nie martw się klasówką , napewno będzie lepiej niż myślisz :razz: Quote
Juszes Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 z klasówkami to ja zawsze mam tak, ze jak sie nei anuczę to dostanę 5 :D A ja wkuwam i zarywam noc to czasem jest nienajlepiej ... Quote
Dobcia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cześć Luiza:lol: Dasz rade, będzie dobrze;) Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 ehhhh kochani nawet sobie nie wyobrazacie jaka ja jestem w tej chwili wykończona. Zmęczenie złapało mnie nagle, przysnęłam przy lekcjach, nad biórkiem... przez godzine tak spałam. Włeśnie się wykąpałam i idę spać, bo nie wyrabiam... dobranoc wszystkim... Quote
nomu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nic się nie martw, taka pogoda i natłok nauki zawsze powodują senność. Ja właśnie przysypiałąm na angielskim więc siadłam na dogo :) Dobranoc Quote
Cerber Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 nomu napisał(a):Nic się nie martw, taka pogoda i natłok nauki zawsze powodują senność. Ja właśnie przysypiałąm na angielskim więc siadłam na dogo :) Dobranoc nie nie mi się wydaje, że to dlatego, że nie spałam całą noc... :D:D:D:D:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cerber napisał(a):nie nie mi się wydaje, że to dlatego, że nie spałam całą noc... :D:D:D:D:D To co to sie robiło że sie w nocy cietoczka nie spało :mad: Quote
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cerber napisał(a):ehhhh kochani nawet sobie nie wyobrazacie jaka ja jestem w tej chwili wykończona. Zmęczenie złapało mnie nagle, przysnęłam przy lekcjach, nad biórkiem... przez godzine tak spałam. Włeśnie się wykąpałam i idę spać, bo nie wyrabiam... dobranoc wszystkim...;)to dobrej nocki:loveu: a Cerberek już był na siq Quote
wiq Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hej Luiza! mam nadzieje, ze te czarne nastroje juz przegonilas.. mnie tez czasem tak nachodzi, ze kasuje wszstkie kontakty i kaze ludziom sp....adac:evil_lol: ale jakos przechodzi...;) 3maj sie i wyglaskaj Cerberka:) i nie daj sie w szkole!:evil_lol: Quote
barbara.h Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cerber wstawiłam fotki Perełki,jak znajdziesz chwilkę to zobacz :loveu: Pa,pa dobranoc :lol: Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 cześć wam dziewczynki... _ChiQuiTa_ napisał(a):To co to sie robiło że sie w nocy cietoczka nie spało :mad: uczyłam się na klasówkę z polskiego... Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Ala - ehhh tak z Cerberkiem byłam specjalnie, chcoaciaż nie miałm ochoty... wig - tak już mi przeszło barbara.h - spoko jak wrócę ze szkoły to wejdę i zobaczę sunię... Quote
barbara.h Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cerber napisał(a):cześć wam dziewczynki... uczyłam się na klasówkę z polskiego... tarzymam kciukasy za klasówkę!!! i nauka najważniejsza :razz: potem dogo :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 barbara.h napisał(a):tarzymam kciukasy za klasówkę!!! i nauka najważniejsza :razz: potem dogo :evil_lol: hehe a dla mnie najpierw dogo a potem nauka :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Heloł, Luiza! _ChiQuiTa_; napisał(a):hehe a dla mnie najpierw dogo a potem nauka :evil_lol: To tak jak u mnie :eviltong: Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 heh widze jak czytacie uażnie moje posty. Napiałam przecież kilka stron wstecz, że zarwałam nockę, ale klasówkę miałam wczoraj a nie dziś... ehhh a że ktoś zapytał się mnie o coś związanego ze snem, to napisałam, że zarwałam nockę... Quote
furciaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 nio tak a ja bym sobie jakies zdiecia cerberkowe poogladala:roll: Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Cześć wam wszystkim jeszcze raz... Normalnie nie chce mi się dzis nic... ani uczyć, ani sprzątać, ani siedzić na dogo, ani nawet spać. Najchętniej to bym siedziała przed TV i cały czas oglądała... Jutro właściwie to nie mam lekcji, bo oddaję krew i jestem zwolniona ze wszystkich lekcji jakie są. A poza tym to nic ciekawego, stara bida u mnie, nikt do mnie nie przychodzi, nikt mnie nie kocha i wszycy mnie olewają (chodzi tu głównie o rodzinę) ale to nic, jakoś daję radę, mam przecież Cerbera, który jest dla mnie najważniejszy... Niedługo, może nawet w tą sobotę idę z Cerberem na kłócie dupki :diabloti: do lecznicy...:shake: :shake: :shake: w sumie to nie zbyt dobry pomysł, bo Cer nie bardzo kocha panów i jak ten ze strzykawką do Cerbusia dojdzie, albo wogóle coś będzie chciał go dotknąć, to niestety Cerbuś pokaże swoje piękne ząbki i ze szzcepienia chyba wyjdzie bardziej przegląd ząbów... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Na szczęście pani będzie w pobliżu i nie da niuni zrobić krzywdy, ani, żeby niunia skrzywdziła pana dobrodzieja, który chce, by niunia była zdrowa :D:D:D:D:D Quote
Cerber Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 furciaczek napisał(a):nio tak a ja bym sobie jakies zdiecia cerberkowe poogladala:roll: zdjęcia powiadzasz... już się robi... :D:D:D:D:D za 10 minut będą... :) Quote
goldenka245 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Cerber a ja juz dałam Gordiego 2 nowe, wieczorkiem będą jeszcze też:cool3: Quote
Tina.Sara Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Yo :cool3: Znów mam zaległości, kurna no :/ Quote
Juszes Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tina.Sara napisał(a): Znów mam zaległości, kurna no :/ wiem, co czujesz, sama musze nadrobić z 3 strony -___- Quote
Recommended Posts