Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja do tej pory to komputerowy ciemnogrod jestem ;-) troszku z lenistwa ;-).... a troszku z braku cierpliwosci no i slepoty ;-) ehheheh
Dobrałnoc robaczki ;-- i nie gadajta tyle bo nie nadazam ;-) strony mi uciekaja ;-) hhe

Posted

Heh zuzi dajemy radę :) a dziś po południu to ja nie wiem czy wleze na gg, mam sporo zaległości mimo tego, że zaliczyłam nocke... :shake: :shake: :shake: musze sie nauczyć na poprawe z polaka :D i na poprawe spr. z chemi... to już są wielkie zaległości a na to pozwolić sobie nie mogę. Zaraz może dodam kilka fotek Cerber i to wam musi na dziś starczyć, bo być może dziś wogóle na dogo nie wejdę... :shake: :shake:

Posted

cześć Luiza, ale fajne akrobatyczne fotki Cerberkowe :multi:, szkoda tylko że z ostrością trochę nie tak, ale ja mam ten sam problem, jak Haker się za szybko rusza :shake:

Posted

cześć :) jestem przy kompie bo dopiero wróciłam ze szkoły i właśnie jem czerwony barszczyk... jak zjem to będę musiała troche ogarnąć mieszkanie, bo ma przyjechać do mnie mój chrzesny, ale czy przyjedzie to nie wiem...

Ola - hehehe kaungur... nareszcie i Cer ma jakieś przezwisko... :)

Milena - napisałam kilka razy i to na kilku galeriach, że avatarek zrobnila mi jeszcze w lato leemoca, ale podobał mi się też mój i dlatego leemonci avek zostawiłam na poźniej :)

furciaczek - cześć... :multi: :multi:

leemonca - cześć :) emmm no z ostrościa nie wyszło bo miałam poprzestawiane opcje w aparacie i nie mogłam wtedy dojść, zeby ustawić ostrość :/

Posted

barbara.h napisał(a):
cudny twój Cerber,tak trroszke podobny do mojej perełki, ale tylko budową,bo moja jest czarna :loveu: wstawię u siebie w galerii to zobaczysz :multi:

miło mi Cię gościć na mojej galerii :)

Aluś - ja Ciebie też witam bardzo gorąco... :)

Posted

dobra chłopcy i dziewczęta, ja spadam sie poukać histy, chemii i poczytać księgę z polaka, dzis chyba tez zarwę nockę... :eviltong: :eviltong:

heh jeszcze tak apropo tego polaka, to dziś miałam klasówke z całej Młodej Polski, no niby rozpisałam się na 11 stronic, ale ciekawa jestem czy się chociaż na 2 załapię. Odpowiedziałam na wszystkie pytania, ale nasz sorka dziwnie ocenia. Np. niedawno mieliśmy sr. z treści utworu z ,,Chłopów'' i ona podała 3 pytania i powiedziała, że można jednym, lub dwoma zdaniami odpowiedzieć i ja odpowiedziałam tak jak sorka powiedziała, tym bardziej, że byłam świeżo po przeczytaniu książki. Na 3 pytania odpowiedziałam i zajęło mi to całą stronę aż. Byłam pewna na 100%, że dostanę 5, a dostałam 2, to był dla mnie szok... na szczęście dzień wcześniej tak dużo się zgłaszałam, ze z tej treści dosytałam 5 i sorka nie wstawiła tej 2 bo udowodniłam jej, ze przeczytałam książkę, ale mimo wszystko, gdybym tej 5 nie dostała to miałabym 2 i nawet nie wiem co źle zrobiłam, kiedy do niej podeszłam i jej się spytałam dlaczego 2 to ta mi mówi,że za mało napisałam, a ja jej na to, ze kazała jedyn zdaniem, a ona mi pokazała kartkę mojej koleżanki, która miała nie na stronę odpowiedzi, tylko na 1,5 i dostała 5 :angryy: :angryy: :angryy: Nie chciałam się już kłócić, bo i tak mam 5 i tak, ale troche to nie sprawiedliwe, ze dostałam tą 2...
Obawiam sie zatem, ze z klasówki będzie tak samo... :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Cerber napisał(a):
....... jak zjem to będę musiała troche ogarnąć mieszkanie, bo ma przyjechać do mnie mój chrzesny, ale czy przyjedzie to nie wiem...

Ceber, jak przyjedzie Chrzestny......to napewno będzie iiiiii....prezent :lol:

Tak wiec mieszkanie na błysk warto przysposobić.

Piszesz że z powodu przestawienia opcji :cool3: w aparacie wyszły nieostre zdjęcia.......:cool1:
Jakim aparatem robisz zdjęcia........:cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
dobra chłopcy i dziewczęta, ja spadam sie poukać histy, chemii i poczytać księgę z polaka, dzis chyba tez zarwę nockę... :eviltong: :eviltong:

O rany, Luiza, przerażasz mnie :eviltong: Ja położyłam się o drugiej w nocy i wstałam o 6 i przez cały dzień byłam nie do życia, nawet teraz ciężko mi się skupić i trafić odpowiednie literki na klawiaturze, a ty kolejną noc chcesz nie spać... :crazyeye:

Posted

bos napisał(a):
Ceber, jak przyjedzie Chrzestny......to napewno będzie iiiiii....prezent :lol:

Tak wiec mieszkanie na błysk warto przysposobić.

Piszesz że z powodu przestawienia opcji :cool3: w aparacie wyszły nieostre zdjęcia.......:cool1:
Jakim aparatem robisz zdjęcia........:cool3:

heh tak się sklada, że chrzesny miał do mnie przyjechać omówić kiedy będzie wywiadówka w szkole, studniówkę i takie tam rzeczy związane z mieszkaniem... wujo nie przyjeżdża niestety juz jako wujek, tylko bardziej jako rodzic... :(

Aparat, hmmmmm samsung, tylko nie wiem jaki model czy coś...

Posted

furciaczek napisał(a):
ja osobiscie uwazam ze ocena nie jest wyznaczniekiem wiedzy, u jednego psora dostalabys 5 a drogiego 2 wiec nieprzejmuj sie tym wazne ze znasz material...

heh jak mam sie niem przejmować, wiesz moze i masz racje ale ja raczej nie chce mieć 2 czy 3 na koniec roku , a już tym bardziej na świadectwie maturalnym...

leemonca - tak zrobiłam sobie 30 min. przerwe... do 17

Posted

Cerber napisał(a):
heh jak mam sie niem przejmować, wiesz moze i masz racje ale ja raczej nie chce mieć 2 czy 3 na koniec roku , a już tym bardziej na świadectwie maturalnym...

leemonca - tak zrobiłam sobie 30 min. przerwe... do 17

nie ma to jak dogo w chwilach relaksu :evil_lol: , nie utoniesz na dłużej :cool3: ?bo ja sobie zawsze mówię pół godzinki a wychodzą z tego trzy godzinki :cool3:

Posted

hej..uff nawet szybko mi poszlo nadrobienie zaleglosci:)
fotki cudniaste:)kangurkowe slonko z Cerbunia:)
co do szkoy i nocnego uczenia juz me znadnie znasz:)

leemonca napisał(a):
nie ma to jak dogo w chwilach relaksu :evil_lol: , nie utoniesz na dłużej :cool3: ?bo ja sobie zawsze mówię pół godzinki a wychodzą z tego trzy godzinki :cool3:

noooom...dogo wciaga jak bagienko....

Posted

leeemonca - ja teraz w sumie mogę siedzieć na dogo bo robię 2 notatki z histy :multi: :multi: tylko za bardzo po galeriach skakać nie mogę, bo musiałabym cały czas zajmowac się kompem, a ja muszę więcej zajmować sie notatką :D:D:D

alynkaa - heh no tak, znam Twoje zdanie na temat szkoły :eviltong: