Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sliczne spojrzenie!!!!!!! Figa tak robi a pozniej atakuje...:evil_lol: a co my tu mamy za kileka:) nie zmiescil sie do paszczki:) łaadna pileczka no i Cerberek of korss:) sliczna pzrerobka a Cerber lezy jak by pzrepraszal za cos bardzo....taki kochany jest na tej fotce:loveu: :loveu: :loveu: a ta fotka mi sie podoba..poproostu....ladna jest:) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Alynkaaa'] sliczna pzrerobka a Cerber lezy jak by pzrepraszal za cos bardzo....taki kochany jest na tej fotce:loveu: :loveu: :loveu: Alynkaaa masz rackę, ale on tak zawsze robi, gdy chce na siebie uwagę zwrócić, łobuz jeden. On mnie w taki sposób szantażuje, a potem wszyscy myślą, ze się boi czy coś... :D:D:D:D:D Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Cerber']Alynkaaa masz rackę, ale on tak zawsze robi, gdy chce na siebie uwagę zwrócić, łobuz jeden. On mnie w taki sposób szantażuje, a potem wszyscy myślą, ze się boi czy coś... :D:D:D:D:D a to taki cffffaniaczek:)kochany:loveu: slodziutki i inteligetny.....no poprostu wypas:)coz wiecej chciec:)?? Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Alynkaaa']a to taki cffffaniaczek:)kochany:loveu: slodziutki i inteligetny.....no poprostu wypas:)coz wiecej chciec:)?? no ja nie wiem a co cobie życzysz??? :razz: :razz: Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Cerber']no ja nie wiem a co cobie życzysz??? :razz: :razz: nie, no mi to w 100% wystarczy:) Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 świetne wychodzą te fotki z Photofltra;) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 eh zmieniłam benerek i avatarek jak wam sie podobają... ? Avatarek kiedyś zrobiła mi leemonca, a bener zrobiłam przed chwilką, bo miałam wenę twórczą. I tak ten bener nie wyszedł mi tak jak chciałam do końca, ale niech będzie już taki... :) Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a):eh zmieniłam benerek i avatarek jak wam sie podobają... ? Avatarek kiedyś zrobiła mi leemonca, a bener zrobiłam przed chwilką, bo miałam wenę twórczą. I tak ten bener nie wyszedł mi tak jak chciałam do końca, ale niech będzie już taki... :) o jeej nie poznalam Cie luiza:)slicznie Ci to wyszlo:) Quote
mar....ka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Bannerek jesienny, Cerberek w liściach:loveu: , może mnie tez dopadnie wena i zmienię sobie nasz..... Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Alynkaaa napisał(a):o jeej nie poznalam Cie luiza:)slicznie Ci to wyszlo:) aż tak bardzo się zmieniłam... :)? :razz: Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 WOW ale fajnisty banus ;-) Zdolna kobitka jestes ;-) no te fociszeeee ,bravissimo ;-) Quote
zuzolandia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Zapomnialm o lapce ;-)...tyz kce takom buuuuuuuuuu ;-) Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a):aż tak bardzo się zmieniłam... :)? :razz: no ba, hehe:) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 sliczny banerek i avatarek :) Ty to zdolniacha jesteś mi to brat musi robić :D heheh.. ale moze kiedyś dojde do perfekcji :) śliiicznie :loveu: :cool3: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 zuzolandia napisał(a):Zapomnialm o lapce ;-)...tyz kce takom buuuuuuuuuu ;-) hehehe zgłoś sie do leemonci, ona zrobiła sobie, medorowi i mi... i chyba juz nikomu więcej, więc jak się jej polecisz to może Ci zrobi... :) Quote
Alynkaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 _ChiQuiTa_ napisał(a):sliczny banerek i avatarek :) Ty to zdolniacha jesteś mi to brat musi robić :D heheh.. ale moze kiedyś dojde do perfekcji :) śliiicznie :loveu: :cool3: :evil_lol: heh a Ty ciotka nie lataj po galeriach tylko foty wstawiaj u siebie!!!!:mad: :eviltong: Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 :multi:świetny banerek , masz jednak w sobie duszę artysty;)..chyba mi się najbardziej podoba ....łapka jest też debesciarska ...leemonca zdolniacha;) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 heh masz rację Figa ;) Dziękuję za miłe słowa, ale w przeciwieństwie do szablonów, avatary i benery wychodzą mi baaardzo kiepsko. Szablony z reszta też nie są takie jakbym sobie wymarzyła, przez ten głupi amatorski photofiltre... Quote
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Cerber napisał(a):eh zmieniłam benerek i avatarek jak wam sie podobają... ? Avatarek kiedyś zrobiła mi leemonca, a bener zrobiłam przed chwilką, bo miałam wenę twórczą. I tak ten bener nie wyszedł mi tak jak chciałam do końca, ale niech będzie już taki... :) Ceber , wyszło ekstra, zdolna z Ciebie bestyjka.....i śliczna galeryjka :lol:;) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 bos napisał(a):Ceber , wyszło ekstra, zdolna z Ciebie bestyjka.....i śliczna galeryjka :lol:;) ojej dzięki :multi: :multi: :multi: dzieki też za odwiedzenie mojej galerii. :) Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 hej luiza sliczny ten nowy banerek:loveu: :loveu: :loveu: fotki tez widzialam piekne :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Alynkaaa napisał(a):heh a Ty ciotka nie lataj po galeriach tylko foty wstawiaj u siebie!!!!:mad: :eviltong: hehe juz wstawione :evil_lol: ale mało .... bo nam sie wiecej nie chciało :evil_lol: :evil_lol: Quote
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ceber, szybka jesteś, nie ma co.:loveu: :lol: Dzieki za odwiedzenie Galerii Jazona, Było mi bardzo miło. Tak, Jazon to .....Terier Walijski :multi: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 bos napisał(a):Ceber, szybka jesteś, nie ma co.:loveu: :lol: Dzieki za odwiedzenie Galerii Jazona, Było mi bardzo miło. Tak, Jazon to .....Terier Walijski :multi: hehehe szybkość to moja cecha ;) Ojej jaka ja jestem mądra odgadłam jaka to rasa, nawet nie wiem jak tyego dokonałam... :D:D:D:D:D:D:D Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ja chce Cerberka:-x . Fajny banerek ;) Quote
Recommended Posts