Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rysunek sliczny a co do tego zdjecia psa o dwuch glowach to mam rozumiec ze aparat sie zawiesil,moi dziadkowie kiedys nie wyjeli kliszy z takiego zwyklego,ona sie przewijala i teraz maja na jednym zdjeciu sa jakby trzy,z urodzin,imienin i pobytu nad morzem:evil_lol:

Posted

:multi:Witam ...Cerberek chyba nie wyspany;)

a co do rysuneczku , trening czyni mistrza , nie ma nic od razu talent jak diament trzeba oszlifować zanim wyciągnie się z niego piękno , nie zrażaj się pracuj dalej a sama zobaczysz jak szybko będą tego efekty;)

Posted

Cerber i ty mówisz ze u mnie masz zaległosci.Ja u Ciebie mam z 3 strony conajmniej :eviltong:

to zdjecie nos zawsze ze sobą i jak kto bedzie chciał go pogłaskac i zapyta czy piesek gryzie to powiec :
nie on nie gryzie, połyka w całosci i pokaz to zdjecie ;)

Posted

[quote name='milena182']rysunek sliczny a co do tego zdjecia psa o dwuch glowach to mam rozumiec ze aparat sie zawiesil,moi dziadkowie kiedys nie wyjeli kliszy z takiego zwyklego,ona sie przewijala i teraz maja na jednym zdjeciu sa jakby trzy,z urodzin,imienin i pobytu nad morzem:evil_lol:

nie nie aparat się nie zaciął :D chociaż kilka razy od kad go kupiłam myślałam, ze będę musiałą zanieść go do serwisu :shake: :shake: :shake: :shake: Ola i marta wiedzą dlaczego... :D

Cerber po prostu odwrócił głowę, a ja akurat miałam taki fajny profil ustawiony w aparacie i fotka tak fajnie wyszła. Mam jeszcze jedną bardziej wyraźną fotkę z 2 głowami :D ale nie wiem gdzie...

Posted

Ala - heh ta fotka jest the best, jak ja go kocham :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tego mojego nie wyrobionego Ceeberka...

Usia - hahahahahaha dobry pomysł Usia hahahahaha przynajmniej odstaraszyłabym potencjalnych wrogów nr. 1... :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Cerber']Heh wzięłam przykład z Oli i też postanowiłam pokazać swoje ,,niedorobione'' dzieła, w sumie już kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Właściwie to pokazę wam dziś jeden rysunek, bo większość swoich rys. oddałam siostrze, która ma je powieszone u siebie w pokoju nad łóżkiem. Moje dzieła nie są aż tak piękna jek dzieła Oli, aż wstyd w sumie je pokazać... :oops:

Witanko ;-)....no to widze zes wszechstronnie uzdolniona kobitka jest ;-) gratulacje kofaniutka ....;-)

Posted

Alynkaa - cześć u mnie stara bida, włąśnie kończe pisać 2 ogłoszenia z angola... ehhh uż mam dość! :placz: :placz:

zuzolandia - Ty też chcesz mnie roźsmieszać jak leemonca??? hahahahaha

Posted

[quote name='Marta_Ares']
ale sliczny cer:loveu: :loveu: :loveu:

chciałabym zwrócić uwagę na tą fotkę z pewnego względu...
Pamiętacie jak Cerber nie raz leży na brzuchu i mu tylnie nogi wystają jak skrzydełka???? Otóż moja psina tak przytyła, ze teraz może leżeć tylko tak :D już skrzydełek nie ma bo jest za gruby. Nie zaprzecze jednak, ze te skrzydełka zawsze mnie rozbrajały

oo udało mi sie znaleźć fotke cerbera ze skrzydełkami... :D:D:D:D:D:D
(ta fotka to dla tych, którzy nie widzieli i nie wyobrażają sobie jak to wygląda :D )

Posted

[quote name='Cerber']

chciałabym zwrócić uwagę na tą fotkę z pewnego względu...
Pamiętacie jak Cerber nie raz leży na brzuchu i mu tylnie nogi wystają jak skrzydełka???? Otóż moja psina tak przytyła, ze teraz może leżeć tylko tak :D już skrzydełek nie ma bo jest za gruby. Nie zaprzecze jednak, ze te skrzydełka zawsze mnie rozbrajały

oo udało mi sie znaleźć fotke cerbera ze skrzydełkami... :D:D:D:D:D:D
(ta fotka to dla tych, którzy nie widzieli i nie wyobrażają sobie jak to wygląda :D )

Cer faktycznie sie poprawił widac ze ma sie duuuzo lepiej
Fota super wyglada jak posag z Egiptu, a moze on ma jakies korzenie egipskie

Posted

Haska - kto to jest Elza????????

Carolcia - hehehehehehe posąg :grin: :grin: :grin: korzenie egipskie :roflt: :roflt: :roflt: no będę sie tarzała po ziemi dzisiaj prze was, będę... :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Wiesz Usia, moze i Cer coś tam ma z tych korzeni :roflt: :roflt: ale imie ma greckie więc może coś z korzeni greckich...

Posted

Usia napisał(a):
hej a gdzie przyczepa dla psów ?? Mi sie bardziej poodna ten drugi :loveu: a juz zakochalam sie w octavi albo w audi A6 no a jak by co to moze byc tez vectra ;) i nie wazne ze ostatni prawie bym kupiła pajero (jeep):eviltong:

Po co przyczepa? W srodku sa pasy dla psow :cool3:

Posted

chicken napisał(a):
Po co przyczepa? W srodku sa pasy dla psow :cool3:

dobra to wybaczam w koncu psy tez niech maja luksus :eviltong:
teraz jezdza golfem 2 (tuningowanym) przyciemniane szyby ful serwis:mdrmed: a ze bydlaki zajmuja cały tył to maja raj (figa tylnia kanapa, Ays ma za to podłoge ) i skubany sie miesci :evil_lol:

Posted

wiecie co jak juz ejsteśmy przy luksusach to wam coś powiem :D Mój brat pracuje na budowie i aktualnie pracuje jakies 80 km. za Qłocławkiem. Buduje tam dom... Rozmawiałam z nim na temat jego pracy i pytałam co robi, a on mi na to, że jakiś dworek (taki jakby szlachecki wiecie o co chodzi) i w pewnym momencie mi mówi, ze dla psów ten właściciel tego dworku też zażyczył sobie taki mały szlachecki domek :-o :-o :-o :-o a ma jakieś rasowe psy, tylko brat nie pamiętał jaka to rasa. Normalnie jak mi powiedział, ze dom dla psów to normlalnie mi oczy wyszly z orbit... prawie :D:D:D:D:D:D

Posted

Cerber napisał(a):
wiecie co jak juz ejsteśmy przy luksusach to wam coś powiem :D Mój brat pracuje na budowie i aktualnie pracuje jakies 80 km. za Qłocławkiem. Buduje tam dom... Rozmawiałam z nim na temat jego pracy i pytałam co robi, a on mi na to, że jakiś dworek (taki jakby szlachecki wiecie o co chodzi) i w pewnym momencie mi mówi, ze dla psów ten właściciel tego dworku też zażyczył sobie taki mały szlachecki domek :-o :-o :-o :-o a ma jakieś rasowe psy, tylko brat nie pamiętał jaka to rasa. Normalnie jak mi powiedział, ze dom dla psów to normlalnie mi oczy wyszly z orbit... prawie :D:D:D:D:D:D

O matko.. No to ciekawie :cool3:

Posted

Wow :) Niezły ten Pan :P

psssssst: Nie mów, że nie wiesz kto to jest Elza :-o O niej często mowa w mojej galerii :P To przyjaciółka Oskarka-dożynka.
Oto i ona ( oni :lol: ) :evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):

ciekawe ilupokojowy:razz:

Posted

Witaj!!!
Ale dziś zapracowany dzionek mam :roll: Ale już nadrobiłam zaległości :p
Foteczki śliczne jak zwykle :loveu: :loveu: :loveu:
Co do tego pana, to gdybym była kasiasta to dom dla moich psów musiałby być więszky od mojego (tyle by ich było :eviltong: ) i psiaki miałyby własnych kucharzy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Haska - przepraszam, musiałam przeoczyć to jak Ty mówiłaś o Elzie... :oops: :oops: :oops: :oops:

Carolcia - nooo jak coś to się spytam brata jak wygląda ten domek dla psów :)

wig - widać, ze pan musi kochać swoje psy, że nawet robi im domki... albo po prostu chce zaszpanować

Ola - cześć. Byłaś u Marty?????