Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heh no już jestem, była u mnie koleżanka i się z nią posprzeczałam. Poszła sobie już bo się obraziła :( jestem nieogarnięta, gadam bzdury i wogóle i gdyby nie dogo to byłoby wszystko ok. ale nie wazne. Zaraz dodam te fotki...

Posted

[quote name='Usia']nie ma fok :( tak samo jak u ciebie haska;)
Cerber spełniasz zmarzenia bo wiesz ja z tym mercem to nie zartowałam czyms trzeba do was przyjechać w koncu juz chodze na kurs i trzeba to wykorzystać jakoś :mdrmed:
Chcialas Merca? MAsz, nawet 2!

Posted

Cerber napisał(a):
Heh no już jestem, była u mnie koleżanka i się z nią posprzeczałam. Poszła sobie już bo się obraziła :( jestem nieogarnięta, gadam bzdury i wogóle i gdyby nie dogo to byłoby wszystko ok. ale nie wazne. Zaraz dodam te fotki...

:calus: :calus: :calus:

Posted

[quote name='chicken']Chcialas Merca? MAsz, nawet 2!

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mi odjęło mowę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

wow ale mesiaki:):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja tam wole audi szczegolnie TT:)najlepiej czerwone:)hehe

cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oooo z glowa w chmurach:)
biedny dla swej mamy trraci glowe:)
kochany Cerberek:)

Posted

milena182 napisał(a):
sliczne zdjecia ale chyba te z kamą sa stare tz nie dzisiejsze;)

no napisałam dziś rano, że to są zeszłotygodniowe, bo aparatu nie miałam, zeby nowe porobić.

Posted

super fotka:loveu: :loveu: mi sie wlasnie takie najbardziej z pozycji psa podobaja (tzn na prawie takim samym poziomie) czytaam kiedys artykul ze najladniejsze fotki wlasnie wychodza na rowni z psem, tam pisalo ze np majac Beagla nalezy polozyc sie zeby zrobic jakies ciekawe ujecia..>:D:D:D:D

Posted

[quote name='Marta_Ares']
super fotka:loveu: :loveu: mi sie wlasnie takie najbardziej z pozycji psa podobaja (tzn na prawie takim samym poziomie) czytaam kiedys artykul ze najladniejsze fotki wlasnie wychodza na rowni z psem, tam pisalo ze np majac Beagla nalezy polozyc sie zeby zrobic jakies ciekawe ujecia..>:D:D:D:D

nie tylko majac Beagle ale i Figuske tzreba sie klasc zeby najlepsze fotki wychodzily:):evil_lol: :eviltong:

a tu mi Figuske z deczka przypomina:):loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Heh wzięłam przykład z Oli i też postanowiłam pokazać swoje ,,niedorobione'' dzieła, w sumie już kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Właściwie to pokazę wam dziś jeden rysunek, bo większość swoich rys. oddałam siostrze, która ma je powieszone u siebie w pokoju nad łóżkiem. Moje dzieła nie są aż tak piękna jek dzieła Oli, aż wstyd w sumie je pokazać... :oops:

Posted

[quote name='Cerber']Heh wzięłam przykład z Oli i też postanowiłam pokazać swoje ,,niedorobione'' dzieła, w sumie już kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Właściwie to pokazę wam dziś jeden rysunek, bo większość swoich rys. oddałam siostrze, która ma je powieszone u siebie w pokoju nad łóżkiem. Moje dzieła nie są aż tak piękna jek dzieła Oli, aż wstyd w sumie je pokazać... :oops:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Cerber']Heh a teraz fotki wyżej wspomniane przez Martę :)

Pies o dwóch twarzach... :evil_lol: :evil_lol:

ale cudne foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie moge pieknie tu wyszedl!!!normalnieurodzony model a 2 twarze...mistrzostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: