haska_12 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 usia juz ty mi tu nie wypominaj :) :p dzis wieczorkiem u mnie będzie dużo fotek :) zaraz ide na kontrolke do ciebie na galeryjkę :p Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Alynkaaa napisał(a):fotki fotki fotki:):):):) ja nie widzę fotek :shake: , a foczki też bym chętnie obejrzała :cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Heh no już jestem, była u mnie koleżanka i się z nią posprzeczałam. Poszła sobie już bo się obraziła :( jestem nieogarnięta, gadam bzdury i wogóle i gdyby nie dogo to byłoby wszystko ok. ale nie wazne. Zaraz dodam te fotki... Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 haska_12 napisał(a):i gdzie te foki :lol: ? hehehehe przyganiał kocioł garnkowi... Quote
chicken Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Usia']nie ma fok :( tak samo jak u ciebie haska;) Cerber spełniasz zmarzenia bo wiesz ja z tym mercem to nie zartowałam czyms trzeba do was przyjechać w koncu juz chodze na kurs i trzeba to wykorzystać jakoś :mdrmed: Chcialas Merca? MAsz, nawet 2! Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 uuuła..., odjęło mi mowę, ale super :smhair2: Quote
bellatriks Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Cerber napisał(a):Heh no już jestem, była u mnie koleżanka i się z nią posprzeczałam. Poszła sobie już bo się obraziła :( jestem nieogarnięta, gadam bzdury i wogóle i gdyby nie dogo to byłoby wszystko ok. ale nie wazne. Zaraz dodam te fotki... :calus: :calus: :calus: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='chicken']Chcialas Merca? MAsz, nawet 2! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: mi odjęło mowę :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 wow ale mesiaki:):crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja tam wole audi szczegolnie TT:)najlepiej czerwone:)hehe cudne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oooo z glowa w chmurach:) biedny dla swej mamy trraci glowe:) kochany Cerberek:) Quote
milena182 Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 sliczne zdjecia ale chyba te z kamą sa stare tz nie dzisiejsze;) Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 milena182 napisał(a):sliczne zdjecia ale chyba te z kamą sa stare tz nie dzisiejsze;) no napisałam dziś rano, że to są zeszłotygodniowe, bo aparatu nie miałam, zeby nowe porobić. Quote
leemonca Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 super fotka:loveu: :loveu: mi sie wlasnie takie najbardziej z pozycji psa podobaja (tzn na prawie takim samym poziomie) czytaam kiedys artykul ze najladniejsze fotki wlasnie wychodza na rowni z psem, tam pisalo ze np majac Beagla nalezy polozyc sie zeby zrobic jakies ciekawe ujecia..>:D:D:D:D Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ziom:loveu: te tagi to on wrzucal?:evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Marta_Ares'] super fotka:loveu: :loveu: mi sie wlasnie takie najbardziej z pozycji psa podobaja (tzn na prawie takim samym poziomie) czytaam kiedys artykul ze najladniejsze fotki wlasnie wychodza na rowni z psem, tam pisalo ze np majac Beagla nalezy polozyc sie zeby zrobic jakies ciekawe ujecia..>:D:D:D:D nie tylko majac Beagle ale i Figuske tzreba sie klasc zeby najlepsze fotki wychodzily:):evil_lol: :eviltong: a tu mi Figuske z deczka przypomina:):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Luiza przed chwila pokazala mi superrrrrrr zdjecia Cerbera, nie wiem jak je opisac poprostu cudoo:loveu: :loveu: :loveu: mam nadzieje ze wstawi je na forum:evil_lol: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Heh wzięłam przykład z Oli i też postanowiłam pokazać swoje ,,niedorobione'' dzieła, w sumie już kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Właściwie to pokazę wam dziś jeden rysunek, bo większość swoich rys. oddałam siostrze, która ma je powieszone u siebie w pokoju nad łóżkiem. Moje dzieła nie są aż tak piękna jek dzieła Oli, aż wstyd w sumie je pokazać... :oops: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Cerber']Heh wzięłam przykład z Oli i też postanowiłam pokazać swoje ,,niedorobione'' dzieła, w sumie już kiedyś miałam taki zamiar, ale jakoś wyleciało mi z głowy. Właściwie to pokazę wam dziś jeden rysunek, bo większość swoich rys. oddałam siostrze, która ma je powieszone u siebie w pokoju nad łóżkiem. Moje dzieła nie są aż tak piękna jek dzieła Oli, aż wstyd w sumie je pokazać... :oops: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Heh a teraz fotki wyżej wspomniane przez Martę :) Pies o dwóch twarzach... :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Cerber']Heh a teraz fotki wyżej wspomniane przez Martę :) Pies o dwóch twarzach... :evil_lol: :evil_lol: ale cudne foteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie moge pieknie tu wyszedl!!!normalnieurodzony model a 2 twarze...mistrzostwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 napisze jeszcze raz ze cerberek s;liczne wyszedl na tych nocnych fotkach on jest boskiiiiiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts