Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

goldenka245 napisał(a):
Pięęęęęęękniuchny Cerberek:loveu: Fajne ma imię:loveu:

Dziękuję :) Jesteś pierwszą osobą, która powiedziała, że Ceer ma fajne imie :) Cieszę się, ze Ci się podoba :)

Posted

[quote name='wiq']fotki:multi:
uwazaj tez, zeby go nie znudzic cwiczeniami - powinien czuc niedosyt:cool3:

tak jest panie kapitanie :)

proszę kilka foteczek. Zaraz będzie więcej z pobytu na dworku Cerberka z Korą i Olą :)

Posted

Ehhhh tak mój aniołek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj sporo ostatnimi czasy mi przysporzył problemów, ale i tak go kocham. No popatrzcie na jego mordulę, czy jego nie można kochać :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jasama też popełniam masę błędów, więc rzeczywiście nie mogę go winić za woje błędy. Chyba mnie moje kochane przekonałyście :)

PS. niedługo następne fotki od Oli, zobaczycie jakie piekne :)

Posted

wiq napisał(a):
to rozumiem, i fotki, i positive ;)
gdzie kupilas mu taki fajny identyfikator? na allegro?

tak na alegro, on miał jeszcze piękną kosteczkę lecz niestety zgubił :( ten poprzedni bardzij mi się podobał :(

Jupiiii ja już dostałam fotki od Oli i tylko jak je przejże to wstawie :):multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

wiq napisał(a):
czyli te kostki sa nietrwale? bo wlasnie chcialam zamawiac...
fotki, fotki..:D

ehhhh to wiesz zależy. Ja nie wiem co Cer zrobił z tym wisiorkiem, ale wiem jedno, ze po wisiorku zostało samo kółeczko :D:D:D:D::DD:D

Posted

Oj, Luiza poszła spać.:oops: No to dobrej nocy.:sleep2:

Acha,Cerberko, piszesz że Cerber Ci dużo kłopotów ostatnio przyspożył...Eh, kochana, to naprawdę nie są żadne kłopoty!:p Przecież ani się z Buffym nie pogryzł, ani nic sobie ani jemu nie zrobił. Poczytaj sobie Cerberka wątki, jak psiaki demolują mieszkanie podczas nieobecności właścicieli, lub są naprawdę agresywne wobec innych psów. To jest dopiero utrapienie! :roll:

Czekamy na fotki!:p

Posted

Byłam dzisiaj z Korą i ukradłam Luizie Cerbera na spacer. Zachowywał się naprawde super, słuchał się mnie mimo iż nie jestem jego właścicielką. Ale fakt faktem jak widzi jakiegoś psa to głuchnie :roll: Ale i na to znalazłam sposób - PIŁECZKA!!! Mowię wam, piłeczki działają cuda!
Piłeczki wszystkich światów łączcie się i pomagajciew odwracaniu uwagi psów :cool3:

Posted

AśkaK napisał(a):
Oj, Luiza poszła spać.:oops: No to dobrej nocy.:sleep2:

Acha,Cerberko, piszesz że Cerber Ci dużo kłopotów ostatnio przyspożył...Eh, kochana, to naprawdę nie są żadne kłopoty!:p Przecież ani się z Buffym nie pogryzł, ani nic sobie ani jemu nie zrobił. Poczytaj sobie Cerberka wątki, jak psiaki demolują mieszkanie podczas nieobecności właścicieli, lub są naprawdę agresywne wobec innych psów. To jest dopiero utrapienie! :roll:

Czekamy na fotki!:p

Cześć wszystkim :) Tak Aśkak masz rację, w sumie Cer w przeciwieństwie do innych psiaków to miód, czytałam kilka takich wątków gdzie psioki rzeczywiście niszczą doszczętnie mieszkania, lub domy. Ale wtedy wydawało mi się, że gdyby Cer tak się zachowywał to musiałabym go oddać :oops: :oops: :oops: :oops: bo rzeczywiście gdyby mama żyła a Cer by niszczył meble, tapety, kwiaty itd. to mama kazałaby mi go oddać, ze względy na to, że my żyłyśmy skromnie i nie stać nas było na ciągłe zmienianie mebli lu czego innego :( Mimo wszystko jestem dumna z Cerbera, że podczas mojej nieobecności w domu zachowuje się jak anioł :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ale fakt faktem jak widzi jakiegoś psa to głuchnie :roll: Ale i na to znalazłam sposób - PIŁECZKA!!! Mowię wam, piłeczki działają cuda!
Piłeczki wszystkich światów łączcie się i pomagajciew odwracaniu uwagi psów :cool3:

Rzeczywiście Cer głuchnie, ale to zalezy od psa jaki idzie, bo często do mnie wraca jak go wołam :D No ale dziwie sie, że jesli Cer ogłuchł na Twoje wołanie to, że ta piłeczka zadziałała, jestem po prostu w szoku. Wychodzi chyba na to, że musze mu kupić taką piłeczkę jaką ma Kora, bo tenisówki zwykłe naprawdę nie działają. Ilekroć wzięłam tenisówkę na dwór, to Cer na 5 min. był zainteresowany, a potem odwracał się na pięcie i robił co chciał.

PS. Zaraz dodam fotki :) A wy dziouszki wiecie, że przesunięte zgeary... pora wstawać a nie się lenić;) ;) ;) ;)

Posted

nathaniel napisał(a):
Oluś , ale to zależy od psa ...z tą piłeczką.
Na Ramba działają tylko ciastka z eukanuby.

Nathaniel masz rację, ale na Cerbera zauważyłam, że działa ta magiczna piłeczka, ciasteczka za 5gr. które on uwielbia.

Nie pwoedziałam wam czegoś jeszcze :) Otóż zostawiłam ciasteczka na kanapie w dużym pokoju - po prostu zapomniałam ich sprzątnąć wieczorem. Ciasteczka leżały w otwartej reklamówce, kilka nawet lezy luzem na kanapie i co Cerber robi.... No właśnie sek w tym, że nic :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Jestem z niego dumna, że nie zjadł ani jednego :) wiem, że nie ruszył nawet jednego, bo gdyby miał zjeść jednego, to już zjadłby wszystkie :) Cerber od maleńkości jest nauczony, że ze stołu nawet, zeby to miał być kurczak to nie może wziać, ale nie uczyłam, go, że z dywanu czy kanapy też. A tu taka miła niespodzianka :) jestem dumna, aż mnie rozpiera ta duma. A tak przy okazji od kąd się obudziłam Cer intensywnie mi wyznaje miłość :loveu: :loveu: :loveu: stoi nade mną, robi maślane oczka i macha ogonkiem. Aktualnie na mnie leży :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: no kocham go no :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

hehe to mi przypomiala jak kilka lat temu(jakies 3)jadlam w duzym pokoju obbiad(wielkie udo z kurczaka z grylia),wyszlam po picie do kuchni,a co robi Mąstr?wchodzi na fotel i zastaje go zjadajacego mieso z talerza hehe ale inny to by zabral mieso pod lawe i sie schowal a on myslac tylko o jedzeniu jadl z talerza :evil_lol::cool3: