Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja, ja zgadnę!!!! Ja wiem, ja!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Extra fotka :loveu: Tylko czy sobie chomiczek nic nie uszkodził podczas lotu?

Nie nie, on sobie nie robi nic podczas lotu, kiedy spoada to wygląda jak taka żaba rozkraczona :D:D:D:D:D
On w klatce też wspina się na sam szczyt, a ma on dużą klatke bo odziedziczył po Kubusiu i tak wspina się do góry nogami, potem puszcza przednie łapki i plum na drabinkę pyszczkiem spada :D:D:D nie raz zarył w miseczkę z jedzeniem i z jednej str. mi go szkoda, bo dsam sobie krzywdę robi, ale z drugiej strony jak już spadnie to stai taki skupiony przez chwilę, a poźniej robi to samo :D:D:D:D a z Cerbera to on miał chociać miękkie lądowanie, bo na mięciutki ze 100% wełny dywanik :D

Posted

Cudnieeeee!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
ahh wkoncu sie doczekalam tych foteczkow jeee:):):):) no poprostu chomik Ci zaraz psa zatrupta znaczy zadepcze:):eviltong:

Posted

ale spcio fotki, Cerberek taki lagodny w stsounku do chomiczka:loveu: moj to pewnie zaraz by go zaczal ganiac i pewnie by zameczyl:cool3: z powodu Aresa musialam oddac kroliczka, bo Ares ciagle go straszyl, ale na szczescie trafil w dobre rece (a w sumie mi to na reke bo strasznie duzo roboty przy nim bylo)

Posted

ehhh dzięki kochani, ale wiecie bo to jeszcze nie wszystkie fotki cerbera z chomikiem. Ja dodałam je, ale mi się post nie zatwierdził, a jestem strasznie zmęczona, żeby je dodawać, ja to marzę w tym momencie o spaniu i o niczym więcej.

Kurcze pościciłam noc, na czytanie książki, ale opłacało się, bo jestem jedyną osobą w klasie, która w całości przeczytała książkę i chyba najlepiej napisałam ten pr. z treści, wszyscy mnie pytali co się działo w utworze jak sorka zadała pytania :D Nie mogę w sumie narzekać :) Dobra fotki jednak jutro, bo nie mam siły i nawet nie komentuję już innych galerii. Dobranoc kochani :*:*:*

Posted

Cerber napisał(a):
ehhh dzięki kochani, ale wiecie bo to jeszcze nie wszystkie fotki cerbera z chomikiem. Ja dodałam je, ale mi się post nie zatwierdził, a jestem strasznie zmęczona, żeby je dodawać, ja to marzę w tym momencie o spaniu i o niczym więcej.

Kurcze pościciłam noc, na czytanie książki, ale opłacało się, bo jestem jedyną osobą w klasie, która w całości przeczytała książkę i chyba najlepiej napisałam ten pr. z treści, wszyscy mnie pytali co się działo w utworze jak sorka zadała pytania :D Nie mogę w sumie narzekać :) Dobra fotki jednak jutro, bo nie mam siły i nawet nie komentuję już innych galerii. Dobranoc kochani :*:*:*

Dobranoc Kochana:*

btw. wpisalam Ci sie na stronke do KG ;)

Posted

bellatriks napisał(a):
Dobranoc Kochana:*

btw. wpisalam Ci sie na stronke do KG ;)

ooo dziękuję :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dobranoc na amen :) :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping:

Posted

Cześć wam wszystkim, ja jestem aktualnie w szkole :) miałam spr. z biologi ui nie jestem zadowolona z tego co napiałam ponieważ nie uczyłąm sie poprzedniego dnia. Byłam wczoraj wykończona po cłonocnym czytaniu ksiażki. Damy jednak radę już jutro będę poprawiała ten spr. bo okazał się banalnie prosty :) po południu dodam resztę fotek Cerbera i chomiczka :)

Posted

Alynkaaa napisał(a):

cuuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu:
jaki ten chomilek malutenki!!!!!!!!!!!!sliczniusi:*****buziaki dla calej gromady

Niewielka jest ta gromada, bo aż jeden pies i jeden chomiik, ale spoko pozdrowie gromade :D:D:D:D:D

Tak Cerber jest spokojny bo jest usłuchany. Troszkę go naderszyłam i się uspokoił bo tak to chciał cały czas lizać i przytulać Śnieżka. Na początku dałam Cerbrowi pobawić się z chomiczkiem, ale poźniej chciałam, zeby popozował mi do fotek, a temu jeszcze mało było. Trzeba było więc troszkę go naderszyć :D:D:D:D:D

Posted

A ten chomik to czasem nie zejdzie na zawal? :evil_lol: Bo przeciez jak go taki wielki nchal wacha i jeszcze sie z nim bawi >:crazyeye:< to taki maly chomiczek moze sie mocno wystraszyc...
FOTKI SUPER:loveu: