Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhhh no i teraz to ja już nie wiem jaki ja mam dać ten bener, głosy są widze podzielone :roll: :roll:

Wiecie tak sobie przypomniałam - chłopacy, którzy nabroili w piątek na wycieczce mają przesrane w szkole. Ciekawa jestem jakie konsekwencje wyciągnie dyrektor (mój były wychowawca :D ) bo dziś np. jak szłam z dziewczynami korytarzem no to normalnie mu dzień dobry mówimy, a on się pyta jak było na wycieczce :-? :-? co było dla nas zaskoczeniem, bo wtychodziło na to, że nic nie wiedzuiał wtedy jeszcze co się działo, a podobno katecheta dzwonił do rodziców i do dyrka. No ciekawa jestem jak to wszystko będzie wyglądało.

Posted

milena182 napisał(a):
rozumiem ze im wieksze konsekwencje tym bardziej bedziesz zadowolona?a co ze zmiana banerka?

Kto Ci tak powiedział??? czy w mojej wypowiedzi jest jakieś słowo, które mogłoby wskazywać na to, że będę zadodolona jak ich ukarzą????

Wiesz w sumie mnie to najmniej obchodzić powinno, ale byłam na wycieczce, uczestniczyłam w całym zajściu i ciekawi mnie jakie będątego wszystkiego konsekwencje.

Posted

Kurcze pisałam dzisiaj do ciebie posta a ty mi mówisz że go ni ma. To ja szok...Dobra napisze jeszcze raz. No więc: panno Cerberowa kiedy dasz nowe fotki naszego przystojniaczka?? :D A co do bannera to ty wybierasz, ja widze że ludzie chyba bardziej na ten 1 czy jakoś tak. DAWAJ NOWE FOTKI!!:P

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja mam pomyśł co do bannerków: wstaw obydwa :D:D:D Wtedy wszyscy bedą się cieszyli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Bie no tak nie mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Zaraz new fotki z serii Cerber&chrupek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ehhh oto przedstawiam państwu fotki pt. ,,Cerber&duperk'', ups przepraszam ,,Cerber&chrupek'' :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lub inny też dozwolony tytuł, ,,Zmagania Cerbera z chrupkiem''

aaaaaaa Wy nie wiecie o jeszcze jednej rzczy jaka wydarzyła sie w nocy z wczoraja na dzisiaj. Otóż po raz pierwszy na moim nowym spaniu i po raz pierwszy od akiegoś 1,5 roku Cerber spał ze mną na kanapie!!!! Wiem, że nie wierzycie :D:D:D:D:D: ja też do tej pory uwierzyć nie mogę :D

Posted

Mniam mniam, jakie dobre...

Daj jeszcze!!!

No no, widzę Luiza, że Cerberek już nawet spać bez ciebie nie może :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A słyszałaś jak wchodził, czy dopiero jak się obudziłaś to odkryłaś, kto z tobą kimał? :p

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No no, widzę Luiza, że Cerberek już nawet spać bez ciebie nie może :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A słyszałaś jak wchodził, czy dopiero jak się obudziłaś to odkryłaś, kto z tobą kimał? :p

Nie nie, bo ja zawsze zamykam drzwi do swojego pokoju, a on nie potrafi sobie ich sam otworzyć (na całe szczęscie, już ty wiesz dlaczego :evil_lol: :evil_lol: ) Kiedy wchodzę do pokoju i mam zamiar zamknąc drzwi i już ich nie otwierać aż do rana, to mówię Cerberowi dobranoc, tak jak kiedyś mamie (po prosty z przyzwyczajenia). I kiedy to powiedziałam i już zamierzałam zamknąc drzwi on wstał, uchyliłam je, a on sobie wszedł (a nigdy tego nie robi) więc stwierdziłam, że nie mam sumienia go wyrzucić, zeby bidulek sam spał, więc połozyłam się i powiedziałam, żeby sobie wskoczył na wersalkę, czemu on nie zapcrzeczał :)

Posted

Marta_Ares napisał(a):

ale on jest piekny:smilecol:
a jak nabrudzil Cerberek:cool3:

Dziękuję Martuś, ta fotka tez mi się szalenie podoba :loveu: :loveu: :loveu:

a jeśkli chodzi o nabrudzenie to u Cerbera to norma :D chociaż on w sumie po sobie potrfi posprzątać, jeśli mu karzesz :D

Posted

Luiza, dlaczego Cerberowi nie pogryzłaś tego chrupka? By sie tak nie musiał wysilać :D Ale ogólnie zdjęcia są słodziuteńkie, normalnie zaraz je zjem^^ Podram Cerberka za uszami jeszcze ze 100 razy ode mnie i daj mu buzi od Tiny i Sary :) Cerberek na tym ostatnim zdjęciu ma zabójczą mine:)

Posted

No to ja się wbijam akurat na 100 stronę!!! :multi: :multi: :multi:
Trzeba to uczcić

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :drink1: :knajpa:

P.S. Zamawiam też sobie 1000 posta :P:P:P:P

Posted

Ola&Kora napisał(a):
No to ja się wbijam akurat na 100 stronę!!! :multi: :multi: :multi:
Trzeba to uczcić

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: :laola: :laola: :beerchug: :drink1: :knajpa:

ach Ty! :nono: wszystko już sobie zarezerwowała..:shake: a co dla mnie:placz:

Posted

Ola&Kora napisał(a):

No to balujemy, ale tylko pełnoletni mogą oblewać. Chyba dzisiaj spać nie pójdę :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:laola: :laola: :laola: :beerchug: :drink1: :knajpa:

:laola: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

Olek 1000 strone to za 100 lat chyba wbijesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żeby 100 poszła to trzeba było ponad 4 miechów, a co dopiero do 1000 :D ale jak to mówią damy radę ;)

Posted

Cerber napisał(a):
Olek 1000 strone to za 100 lat chyba wbijesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: żeby 100 poszła to trzeba było ponad 4 miechów, a co dopiero do 1000 :D ale jak to mówią damy radę ;)

no wiesz... Harnasiowa galeria ma prawie półtora roku i ledwie 89 stron:shake:

Posted

bellatriks; napisał(a):
no wiesz... Harnasiowa galeria ma prawie półtora roku i ledwie 89 stron:shake:

Nie martw się już ja dopilnuję, żeby się rozwinęła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No więc nie śpimy, balujemy cioteczki!!!!

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Nie martw się już ja dopilnuję, żeby się rozwinęła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No więc nie śpimy, balujemy cioteczki!!!!

ano to balujmy

:BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :laola: :laola: :laola: :laola: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :knajpa:

Posted

super 100 stronek:smilecol::smilecol::cool2::cool2:
balujemy.... a jutro do szkoly a niektorzy do pracy:cool3:
:beerchug::beerchug::beerchug:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
super 100 stronek:smilecol::smilecol::cool2::cool2:
balujemy.... a jutro do szkoly a niektorzy do pracy:cool3:
:beerchug::beerchug::beerchug:
:BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG::BIG:

E tam Maryś bierzemy urlop, ja wszystkim napisze usprawiedliwienia do szkół i zwolninia do pracy, póki co opijamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No to ja tez popije ale tylko troche bo wos musze zakuwac... :cool1:
:knajpa::knajpa::knajpa: DO DNA!!:evil_lol:
OBY GALERIA MIALA 10000 TYLE STRON :popcorn:

A teraz WOS :-( Papa...