Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tło jest od tego że można zmieniać czasami w nim kolor moja droga :) ja tak wiecznie robie z moim czarnym ;p jednego dnia jest czarne a drugiego ciemo granatowe ;p
Szare tło raz jest szare a raz srebrne czy lekko nawet białe :) to jest jednolite więc możesz bawić się kolorami :)

Posted

aaaa sory! ale ja gapa, że nie zczaiłam!

no tak, ale to nutkowe tło jakoś mi nie leży mimo wszystko... to fakt, mam granatowe tło i czasami wychodzi piękne fioletowe z niego :D lub siwe ma różne odcienie szarości to też fakt :] mam też jeszcze ciemno brązowe, ale jeszcze nie miałam ani okazji ani weny by otworzyć i spróbować coś porobić... a ciekawa jestem co na nim mogłoby wyjść... chyba najpierw powalczę z ustawianiem światła i ostrością a póżniej pomartwię się o kolory tła :P

Posted

szczerze to ja widzę jedno zdjęcie dość mocno krzywo zrobione :P a na resztę chyba jestem ślepa :D ale może rzeczywiście niedowidzę... zdjęcia posokowca robiłam jeszcze bez statywu gdyż go nie posiadałam... resztę robiłam niby na statywie, ale co z tego wyszło to nie wiem :P jeszcze te siedzące to rzeczywiście mogą być krzywe bo tam ustawiałam dziwnie ten aparat w pionie na statywie i mogło mi się krzywo robić... ale na tych leżących, to nie widzę mocnych krzywizn, ale to może ja nie widzę, a inni widzą... nie wiem...

Posted

bardziej zaspany :D ale jak to kundel :) bardzo lubi tła, uwielbia się na nich wylegiwać - spać :) to urodzony model - kocha błyski reflektorów :P

dziś byłam na treningu i wczoraj z resztą tyż :P Mandy ćwiczy se podstawy, więc nic szczególnego tam nie robimy oprócz zamarzania... aczkolwiek widzę progres w super omijaniu z odległości - chyba suce wraca mózg i może coś z tego omijania nam wyjdzie :P mam kilka ujęć ale tradycyjnie totalnie skopanych, nienawidzę swoich zdjęć i swojej nieudolności w ich wykonywaniu! chociaż kocham swój aparat <serduszka>

kilka ujęć klubowych psiaków

• 2 weeks later...
Posted

vectra - być może masz rację... nie znam się niestety i pewnych rzeczy nie widzę... moja wina... jedno jest pewne mam bardzo dużo do nauczenia jeśli chodzi o robienie zdjęć... zarówno w plenerze jak i w domu jak i w studio....

asiaczku - :):*

jakoś ani weny ostatnio nie ma do pisania a i nic ciekawego takiego się nie dzieje... żyjemy sobie jakoś tak kameralnie :P
Od dziś aż do niedzieli mam na hoteliku onkę, którą już kiedyś miałam, więc znowu chałupka pełna ;) treningi również żyją własnym życiem, raz lepiej raz gorzej :P jedno jest pewne jeśli chodzi o agility - udało mi się już do pewnego etapu wyćwiczyć z mandy omijanie hopki jak i robimy set pointy, przez co też wydaje mi się, że nie co lepiej skacze... dla mnie to duże osiągnięcia ponieważ hopki same w sobie są naszą piętą achillesową :roll: z niczym oprócz hopkami raczej problemów nie mamy, dlatego wałkujemy...
Obi ostatnimi dniami nie co odpuściłam, ale muszę do treningu wrócić jeśli chciałabym w kwietniu debiutować w dwóch klasach...

Posted

bardziej nie gdzie a w czym :)
z Mandy w klasie 1 w Wawie - Mandy swój debiut zawodowy w obi już miała.
Natomiast Cerber i owszem miałby debiut życiowy w obi w klasie 0, też w Wawie...

Jednakże nie wiem czy plany wypalą, miałyśmy jechać z koleżanką na te zawody ale i mi i jej wyskakują zajęcia w szkołach :roll:

Mam kilka zdjęć z wczorajszego spaceru - pierwsze w tym roku zdjęcia mocno śnieżne :P jak trochę je ogarnę to jakieś tam gniociki wstawimy :] głównie ze względu na ujęcia :P moje psy naprawdę mają coś pod kopułami :D

Posted

kundla wzięła głupawka :P znalazł coś, ze 2 razy przeciągnął po czym z impetem puścił i wielkim susłem w moja stronę popędził :D uwielbiam te jego głupawki dziecinne :D - im starszy tym bardziej zachowuje się jak szczeniak :P