misiaczek Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Śliczne :iloveyou::iloveyou::iloveyou: :). Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 czesc cerberku dobry duszek :ghost_2: zebys miała dobry dzionek Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Witaj!!! Co tam u ciebie i mitycznego psa strzegącego bram Tartaru? :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Witaj!!! Co tam u ciebie i mitycznego psa strzegącego bram Tartaru? :evil_lol: :evil_lol: dobre:diabloti: Quote
Alynkaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 witam cioteczke duuzej meskiej Figi:)jaka tu sie rozmowa zaczela..i jak zwykle bezemnie kurka noo:) :eviltong: a moz by tak foteczki??ja mysle ze czas najwyzszy:) Quote
AśkaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześć Cerberkowa Luizo!!!:loveu: :loveu: :loveu: I ja w końcu dobrałam się do Twojego wąteczku.;) Śliczne foty, coraz ładniejsze, wyrabiasz sobie oko dziewczyno z dnia na dzień!:cool3: :loveu: Cerberek w czerwonych liściach boski!!!:loveu: :loveu: Będę tu zagladać tak często jak czas pozwoli, buziaki, papa! PS.Bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy, nawet nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, ale cieszę się że jesteś silna i tak świetnie sobie radzisz! Tak trzymaj Luizo! Cały świat stoi przed Tobą otworem!!!:p A w ogóle, to mój TZ pochodzi z Włocławka.:multi: Ul.Szuwarowa, a na spacery chodzimy z psami na skarpę - takie piaszczyste górki i doły. Jak będziemy się następnym razem wybierać do Włocławka, na pewno dam Ci i Oli znać!:multi: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AśkaK; napisał(a):A w ogóle, to mój TZ pochodzi z Włocławka.:multi: Ul.Szuwarowa, a na spacery chodzimy z psami na skarpę - takie piaszczyste górki i doły. Jak będziemy się następnym razem wybierać do Włocławka, na pewno dam Ci i Oli znać!:multi: Wow!!!! I dopiero teraz to mówisz?! O rany a myślałam, że Włocławek to taka wiocha, gdzie tylko ja, Luiza i Marta jesteśmy miłośniczkami psów! Nie no, niesamowita wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AśkaK napisał(a): A w ogóle, to mój TZ pochodzi z Włocławka.:multi: Ul.Szuwarowa, a na spacery chodzimy z psami na skarpę - takie piaszczyste górki i doły. Jak będziemy się następnym razem wybierać do Włocławka, na pewno dam Ci i Oli znać!:multi: ooooo widze kolejna osobe z wloclawka :P:P P.S. Luiza chyba fotki dopiero wieczorem wstawi bo teraz jest w czestochowie miala wrocic cos ok 22.00 Quote
AśkaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Aaa, no tak, na tą pielgrzymkę pojechała?!:p Nom, widzicie jaki ten świat mały!:multi: TZ 19 lat we Włocławku mieszkał, na studia przeniósł się do W-wy ale 2-3 razy w roku przyjeżdżamy do jego rodziców w odwiedziny. Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AśkaK; napisał(a):Aaa, no tak, na tą pielgrzymkę pojechała?!:p Nom, widzicie jaki ten świat mały!:multi: TZ 19 lat we Włocławku mieszkał, na studia przeniósł się do W-wy ale 2-3 razy w roku przyjeżdżamy do jego rodziców w odwiedziny. No to dawać wtedy znak, koniecznie!!! :multi: :multi: :multi: A przyjeżdżacie z psiakami czy bez? Bo bardzo chciałabym je na żywo zobaczyć! Quote
milena182 Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Wow!!!! I dopiero teraz to mówisz?! O rany a myślałam, że Włocławek to taka wiocha, gdzie tylko ja, Luiza i Marta jesteśmy miłośniczkami psów! Nie no, niesamowita wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No ja podobnie mysle o Płocku,z mojego miasta to tylko MArzena jest na dogo i nikt inny(bynajmniej nie znalazlam) Quote
Usia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wy tak mówicie o swoich miastach a ja tak uwazam o wawce.Moim zdaniem stolica jest do du... Ja tam wole wieś AskaK jak bedziesz jechać to daj znać ja pojade z wami do dziewczyn, o ile oczywiscie bedzie miejsce dla mnie i bydlaków;) <- dla nich to ja chyba busa musze kupic Cerber opowiadaj jak tam pielgrzymka ?? Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Usia napisał(a):wy tak mówicie o swoich miastach a ja tak uwazam o wawce.Moim zdaniem stolica jest do du... Ja tam wole wieś AskaK jak bedziesz jechać to daj znać ja pojade z wami do dziewczyn, o ile oczywiscie bedzie miejsce dla mnie i bydlaków;) <- dla nich to ja chyba busa musze kupic Tak tak, przyjedź!!!!! :multi: :multi: :multi: W razie czego pożyczę kasę na busa (już teraz zacznę odkładać :eviltong: ) żeby wszystkie psiaki się zmieściły :loveu: :loveu: :loveu: no i oczywiście właściciele ;) Quote
Alynkaaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ale macie fajosko!!!!!!ja tez tak chcem:)przyjedzcie do Gdanska:) hehe jakbyscie jechaly to koniecznie miljon fotek i pisac co i jak bo ja tu na bierzaco byc mussze:) Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dzieńdobry wieczór :) :-o :-o :-o :-o :-o :-o ale się rozmowa rozkręciła beze mnie no no, i to aż 3 strony mam do nadrobienia jak nigdy! dziękuję wam za wpadanie na mojąggalerię, zaraz odpowiem na wszystkie posty :) Jeśli chodzi o pielgrzymkę to jutro wam wszystko napiszę, bo dziś jestem juz wykończona i jak tylko odpiszę na posty to spadam do wanny na odpręzającą, gorącą kąpiel ;) Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 zuzolandia napisał(a):Sorki ..... bnie nie spoko, to nie było napisane złośliwie tylko po przyjacielsku :D:D:D:D Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 misiaczek napisał(a): Śliczne :iloveyou: :). dziękuję za pochwałę i za to, ze do mnie wskoczyłaś :) Usia napisał(a):czesc cerberku dobry duszek :ghost_2: zebys miała dobry dzionek dziękuję, dzionek był udany możnaby powiedzieć :) ale ten duszek coś na dobrego nie wygląda :eviltong: milena182 napisał(a):dobre:diabloti: Ola&Kora napisał(a):Witaj!!! Co tam u ciebie i mitycznego psa strzegącego bram Tartaru? :evil_lol: dobre, nawet bardzo. Cerber, rzeczywiście jest mitycznym, tzrygłowym potforem strzegących bram mojego domu :evil_lol: Tartaru?????? Alynkaaa napisał(a):witam cioteczke duuzej meskiej Figi jaka tu sie rozmowa zaczela..i jak zwykle bezemnie kurka noo:) a moz by tak foteczki??ja mysle ze czas najwyzszy:) ja Ciebie też witam :) No no, jak weszłam na galerię to też byłam zaszokowana, z resztą tidac to 2 posty wyżej :D AśkaK napisał(a):Cześć Cerberkowa Luizo!!!:loveu: I ja w końcu dobrałam się do Twojego wąteczku.Śliczne foty, coraz ładniejsze, wyrabiasz sobie oko dziewczyno z dnia na dzień!:cool3: :loveu: Cerberek w czerwonych liściach boski!!!:loveu: Będę tu zagladać tak często jak czas pozwoli, buziaki, papa! PS.Bardzo mi przykro z powodu Twojej Mamy, nawet nie wyobrażam sobie przez co przeszłaś, ale cieszę się że jesteś silna i tak świetnie sobie radzisz! Tak trzymaj Luizo! Cały świat stoi przed Tobą otworem!!!:p A w ogóle, to mój TZ pochodzi z Włocławka.Ul.Szuwarowa, a na spacery chodzimy z psami na skarpę - takie piaszczyste górki i doły. Jak będziemy się następnym razem wybierać do Włocławka, na pewno dam Ci i Oli znać!:multi: dzieki, dziękii jeszcze raz dzięki. Super, ze Twój TZ pochodzi z Włocławka i mam nadzieję, że się kiedyś spotkamy :) Marta_Ares napisał(a):ooooo widze kolejna osobe z wloclawka :P:P P.S. Luiza chyba fotki dopiero wieczorem wstawi bo teraz jest w czestochowie miala wrocic cos ok 22.00 no dziś raczej już nie wstawię, żadnych fotek, bo jestem wykończona, ale jutro owszem :) Ola&Kora napisał(a):No to dawać wtedy znak, koniecznie!!! :multi: A przyjeżdżacie z psiakami czy bez? Bo bardzo chciałabym je na żywo zobaczyć! no ja też chciałabym zobaczyć je na żywo, ale troche bałabym się, że nie byłyby nastawione zbyt przyjacielsko do siebie :( Usia napisał(a): Cerber opowiadaj jak tam pielgrzymka ?? O pielgrzymce jutro i fotki z pielgrzymki też jutro :) Dobranoc wszystkim :) Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Czekam z niecierpliwoscia na nowe fotki (z czestochowy i Cerberka) i relacje z wycieczki. Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cerber; napisał(a):O pielgrzymce jutro i fotki z pielgrzymki też jutro :) Dobranoc wszystkim :) Dobranoc, pchły na noc :eviltong: Quote
AśkaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dobranoc Cerberku i cerberkowa Luizo!:loveu: Ach, musisz być wykończona...:sleep2: No ja się bardzo cieszę na tak gorący odzew!:lol: Na pewno jak będziemy się do Włocławka wybierać, Wy pierwsze się tu o tym dowiecie moje kochane!:p Zwykle jeździmy z psiakami rzecz jasna!Usia, chętnie Cię zabierzemy i miejsca na pewno wystarczy, bo...jeździmy pociągiem!;) :oops: Mieliśmy autko, ale sprzedane, w W-wie nie opłaci się mieć samochodu :diabloti: - w korkach wystoisz się dłużej, niż jadąc tramwajem.:roll: Cerber, tak myślisz że Rudy z Cerberem by się nie polubiły..?Rudy jest twardziel, ale bije się naprawdę żadko, sam nigdy pierwszy nie atakuje i raczej woli uniknąć starcia, jeśli i drugi pies nie jest zbyt nachalny i nie wchodzi mu na głowę.:evil_lol: Zwykle dajemy mu luz, biega sobie swobodnie i gdy drugi pies jest luzem, nic się nie dzieje. A jak jest z Cerberkiem? A w ogóle to nie wiem czy Szuwarowa to są Twoje i Oli i Marty okolice..?:cool3: Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 AśkaK; napisał(a):Dobranoc Cerberku i cerberkowa Luizo!:loveu: Ach, musisz być wykończona...:sleep2: No ja się bardzo cieszę na tak gorący odzew!:lol: Na pewno jak będziemy się do Włocławka wybierać, Wy pierwsze się tu o tym dowiecie moje kochane!:p Zwykle jeździmy z psiakami rzecz jasna!Usia, chętnie Cię zabierzemy i miejsca na pewno wystarczy, bo...jeździmy pociągiem!;) :oops: Mieliśmy autko, ale sprzedane, w W-wie nie opłaci się mieć samochodu :diabloti: - w korkach wystoisz się dłużej, niż jadąc tramwajem.:roll: Cerber, tak myślisz że Rudy z Cerberem by się nie polubiły..?Rudy jest twardziel, ale bije się naprawdę żadko, sam nigdy pierwszy nie atakuje i raczej woli uniknąć starcia, jeśli i drugi pies nie jest zbyt nachalny i nie wchodzi mu na głowę.:evil_lol: Zwykle dajemy mu luz, biega sobie swobodnie i gdy drugi pies jest luzem, nic się nie dzieje. A jak jest z Cerberkiem? A w ogóle to nie wiem czy Szuwarowa to są Twoje i Oli i Marty okolice..?:cool3: Ja to nie mam pojęcia gdzie jest Szuwarowa, ja mieszkam na Toruńskiej przy głównej trasie. Ale wy tak na poważnie mówcie, że przyjedziecie? Jaj se nie robicie? Bo ja do tej pory nie moge uwierzyć :eviltong: P.S. Luizo przepraszm, że się tak żądzę na twoim forum, ale jestem lekko podekscytowana :eviltong: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 AśkaK napisał(a): Cerber, tak myślisz że Rudy z Cerberem by się nie polubiły..?Rudy jest twardziel, ale bije się naprawdę żadko, sam nigdy pierwszy nie atakuje i raczej woli uniknąć starcia, jeśli i drugi pies nie jest zbyt nachalny i nie wchodzi mu na głowę.:evil_lol: Zwykle dajemy mu luz, biega sobie swobodnie i gdy drugi pies jest luzem, nic się nie dzieje. A jak jest z Cerberkiem? A w ogóle to nie wiem czy Szuwarowa to są Twoje i Oli i Marty okolice..?:cool3: jeszcze wlazałam posiedzieć do 24, bo pisję gorocą orzeżwiającą herbatkę i smaruję się olejkami po kąpieli :) Wiesz, ja nie wiem po prostu jak wasze pieski się zachowają i dlatego tak napisałam. Jeśli wasze psioki nie zaczną bitwy, to Cerber tym bardziej nie, bo on lubi wszystkie psy, oprócz jamników i jamniko podobnych psów. Myślę więc,że chyba będzie dobrze, jeśli Rudy nie napadnie na Cerbera, tym bardziej, że są jednego wzrostu. Cerber właściwie dogaduje się ze swoimi ,,rówieśnikami''. Mam jeszcse rakie pytanie. Ile lat maoją wasze psioki????? Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Czyżby się spotkanko szykowało w większym gronie;) ....nie mam czasu czytać a chyba z gadulstwem wzięłyscie przykład z mojej galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Czyżby się spotkanko szykowało w większym gronie;) ....nie mam czasu czytać a chyba z gadulstwem wzięłyscie przykład z mojej galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehehe no no :lol: :lol: Quote
AśkaK Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Czyżby się spotkanko szykowało w większym gronie;) ....nie mam czasu czytać a chyba z gadulstwem wzięłyscie przykład z mojej galerii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ano szykuje się, chiba się szykuje!:cool3: :p Ale spokojnie bo Ola zaraz nam na zawał padnie!:evil_lol: Po pierwsze, jeszcze nie wiemy kiedy się wybierzemy, bo to jednak dla nas poważna wyprawa - zapakować siebie, psy i cały majdan do tramwaju, potem pociągu. Zwykle jeździmy w okolicach świątecznych, może w tym roku na Wszystkich Świętych, no nie wiem jeszcze. Jesteśmy uzależnieni też od siostry TZta i jej męża - oni też mają dwa psy, amstaffiorki, i Rudy niestety nie dogaduje się z kolegą. Więc jak oni przyjeżdżają z psami, to my już psiaków wziąć nie możemy.:roll: Tak więc kochane ciotuchny, nie chcę robić przedwczesnej nadzieji :oops: , na razie siedzimy w W-wie. Ale jak wyklują się kiedyś jakieś plany wyjazdu i będzie wiadomo, że możemy brać psiaki, to od razu się zamelduję!:p Olu, TZ mówi, że Toruńska jest dłuuuga.:eviltong: Ale Włocławek nie taki wielki, więc jakby co to się znajdziemy!;) Luisia, jak tak to Rudas z Cerberem raczej się dogadają.:multi: Rudas zwykle obwącha się z psem, postroszy pióra i zaraz sobie idzie znudzony podlewać krzaczki. A jeśli ten drugi psiak chce się bawić, to Lusia też go zaczepia i jest ganianie do upadłego.:lol: Więc przewiduję taki scenariusz, że Cerber z Lusieńką i Korą i Aresikiem będą sobie szaleć, a Rudy samson będzie siedzieć w krzakach.:evil_lol: No ale cicho sza, to jeszcze nie wiadomo przecież kiedy przyjedziemy.:p Acha! Lusia ma ok.1,5 roku i wariuje jak szczenię. Rudy ma ok.6-7 lat. Quote
Recommended Posts