Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

galerię masz dla siebie, a nie dla innych. ?? faktycznie, jest to demotywujące, ale coś za coś, musisz bywac u innych ;) zapraszaj czasami... wiesz, do Ciebie nie da się trafić, jak nie masz linka w banerze. moze wiele osób chciałoby Cie odwiedzić, a nie wie jak?

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Butelka - najlepsza zabawka dlapsów:)

as_kate - masz rację. Jak się nie bywa u ludzi, to i mało kto odwiedza...
Cerber - musisz znowu zacząć "latać" po Galeriach a wtedy będzie u Was tłok:)

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Cerber']dzięki dziewczyny :]
Asiaczku - nie ja jestem na urlopie, pracuje by odłożyć na szkołę...
Jasne!

[quote name='eria']http://www.kerberos.yoyo.pl/agility08/b2.jpg
miło zdjęcie bez śniegu widzieć :D
Co do zaglądania, tak to niestety na dogo działa,że zagląda się do tego,kto zagląda do Ciebie i niewiele ma to wspólnego z sympatią, a raczej dużo z interesownością. ;)
Zaglądam regularnie ale podczytuję po cichu bo sama cierpię na permanentny brak czasu .
Generalnie tak, ale ja i tak mam kilka Galerii, do których zalgądamkilka razy dziennie, by sprawdzic, czy sa fotki, co się dzieje... A poza tym jest to tez okazja do umawiania się,poplotkowania...

Tak więc z tą interesownością to nie do końca tak jakmyslisz...

Pzdr.

Posted

kurczę już 3 raz piszę tego posta :/
Pisałam, że myślę jak eria z tymi odwiedzinami, ale, że to sprawa indywidualna każdego.

Ostatnio też zakupiłam Mandali nowy koziołek, większy od starego znacząco. Trenujemy do PT1 I OBI 0 ostro :) ppoza tym zapisałam naszą trójkę na zawody agility, to będzie debiut Mandali na zawodach :)
Zaraz zapodam zdjęcia...

Posted

wiecie co mam pytanie i prośbę zarazem, nie wiecie kochani czym zneutralizować zapach benzyny i w ogóle pozbyć jej się z łap??? mam w domu 3 psy, które mają całe łapy zasmrodzone i w ogóle zabenzynowane... najgorzej jest w moimi psami, ale myślę, że to dlatego, ze latały luzem po polu... proszę o poradę

Posted

witam :)
u nas wszystko w porządku, wszystkie psiaki mają się świetnie, są zdrowe a to najważniejsze, chodzimy na treningi tak często jak się da, gdyż za 2 tyg. mamy zawody, które organizujemy z naszym klubem. Będzie to debiut Mandy, a i ja po raz pierwszy od 9 mies. pojadę pobiegać :)
Zdjęcia w nowym tyg. powinnam dać ale kiedy to nie wiem... kupiłam sobie aparat i czekam na jego dostawę... według moich obliczeń jutro powinien być już w domu :)
A ja... ja jestem wykończona od kilku dni, chodzę spruta dosłownie, sama nie wiem dlaczego nawet :P a jutro niestety zaczynam pracę znowu i już wiem, ze będzie ciężki ten tydzień, ale nie jest tak źle... muszę tylko porządnie odpocząć, chociaż to trudne kiedy nie mogę się przestawić na chodzenie spać o 22 a nie o 24 lub 1 w nocy przy wstawaniu ok 5.30, no ale nie ma co narzekać w sumie.

Posted

no zobaczymy jak to będzie ;) najpierw muszę aparat trochę rozpracować i naumieć się zdjęcia w miarę możliwości robić chociaż nie njagoorsze może tak to ujmę ;)