Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaaak kochani to moje ulubione zdjęcie agilitowe jakie do tej pory dostałam! zakochałam się w tym zdjęciu bez pamięci! dostałam oryginał i będę wywoływać!

ten golden mieszka w Gdańsku, córka pani u której pracuję przyjechała do Włocławka i wszyscy całą rodziną wyjechali na wakacje za granicę na tydzień i goldek jest u mnie :)

Najprawdopodobniej jutro jedziemy po Kaenę (bo tak siostra mandali zwać się będzie) i zostaje u mnie dziewucha do wtorku! Ola jedzie do Olsztyna w Poniedziałek na wtorkowy egzamin i brzdąc zostanie u mnie :)

będzie fotków! oj będzie :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Noooo, dzieje się u Was, oj dzieje...:lol:
A ile się jeszcze będzie działo...:crazyeye:

dzieje się i mam nadzieję, ze będzie działo sie jak najwięcej! za tydzień w weekend jadę z trenerką do Łodzi na seminarium agility :) a dalej się zobaczy... mamy już Wakację... Ola przyjedzie na stałe i albo u mnie pomieszka trochę bo jej rodzice nie wpuszczą do domu z nowym psem:evil_lol: albo będziemy dzien w dzien lazily i gowniora socjalizowaly... moze w medzy czasie gdzies wyjedziemy, moze na jakas wystawe z moją medną? się zobaczy :) a jak już tak wypuszczam się w przyszłość dalszą to w październiku w Warszawie Mandala będzie debiutować na zawodach agility w klasie najbardziej początkującej :) o ile dobrze pójdzie i pojedziemy tam :) a we wrzesniu włocławska wystawa :] chociaż jest jeden warunek tego wszystkiego! muszę wyjść zdziebko z dołka finansowego, a potem mogę szaleć.

Posted

no to widze juz plany na wakacje pełną para:loveu:

bardzo ladne imie bedzie miala suczka Oli:loveu: :loveu:

juz sie nie moge doczekac fotek:cool3:
razem z Mandala beda wymiatac na torze:lol:

Posted

:):):) sama doczekać się nie mogę zobaczyć tej marnej, łysej glisty :P jak Boga kocham czuję się jakbym znowu jechała po swojego szkraba :)

a tu kilka kolejnych fotek Cerbiszona, tym razem od Cloudy :)

ja właśnie zaczynam obrabiać foty z Pucharu ras, niedługo postawiam sporo fot belgów do mnie :P:P

Posted

fankafanty napisał(a):
Super filmiki i piękne zdjęcia macie z PR :loveu::loveu::loveu:
Fajnie, że jedziesz z Olą po Kahenę :cool2: Klub zaczynają dominować belgi :mdrmed:

Nie wiem moja droga czy zauważyłaś, ale nasz klub od samego początku był zdominowany przez belgi :P teraz tylko utwierdza się w fakcie, że jest totalnie zabelgowany :)

Posted

Eria - tak niewiniątka, diablątka :evil_lol:

dziękuję pięknie :*

No kochani to my juz po pierwszej nocy z nowym brzdącem :) a właściwie to po poranku... Ola zasnęła jak zabita a ja zasnąć nie mogłam... chyba bardziej podekscytowana byłam niż ona :P:P:P mam sporo zdjęć i nawet filmików kilka, jak się wyrobię to może jeszcze dziś wstawię... muszę się uczyć bo sesja, a i jeszcze nie obrobiłam wszystkich zdjęć z zawodów :roll: wieczorem postaram się chociaż kilka wstawić zdjęć :)

Posted

moja suka zrobiła się coś za bardzo nachalna, coraz więcej chce niuniania, przytulania, by się nią zajmowano... baaardzo zazdrosna była o brzdąca... a myślełam, ze już bardziej niuniasta mandala być nie może...

no coments... beszczebelny cer... sa takie piękne ujęcie malutkiej :loveu:

ale moja przy tej niuni to paszczur i brzydal :evil_lol:

jak synchronicznie to synchronicznie

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Ale słodki mały niuniek :loveu:
A Cerber agilitowo cudny, Mandala urocza i dostojna w porównaniu do szczeniora:loveu:

Mandala to brzydkie kaczątko z boskim charakterem, które nigdy się w łabędzia nie przeobrazi :loveu: i to brzydkie kaczątko jest dla mnie najukochańsze i najpiękniejsze na świecie :loveu:
Kahena zaś wyrośnie na kawał pięknej kobitki, to już teraz widać :) ale charakterek może mieć ;) się zobaczy... póki co jest słodka i taka zrównoważona :loveu:

dziękuję

Posted

dzięki dziewczyny :) Kaja każdy ma swoje zdanie, dla mnie osobiście w sumie mandalka to królewna, na swój sposób piękna jak księżniczka, ale nie wszystkim się podoba :)

Eria - taaaaaaaaak sierść belgowe dzieci mają kochaną :loveu::loveu::loveu: jak po raz pierwszy dotknęłam 3 mies. dziecko belgowe i to jeszcze siwe to normalnie jakbym dotykała owieczkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: niesamowity jest ten puszek :loveu: ludzie mówią, ze to takie misie są... szczególnie jak widzą małą, puchatą czarną kulkę :loveu: a jak taki rudzielec zdeczka podrośnie to słyszy się ciągle (przynajmniej ja cały czas to słyszę), że psiak wygląda jak lisek :loveu:

Idę teraz z psami na d wodę bo mnie Marta od Aresa i Mayki zainspirowała :loveu: normalnie stęskniłam się za wodą :) po południu zdjęcia :)