Marta_Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ale swietne ujecia z agility:loveu: :loveu: ale masz teraz wesoło w domu:lol: swietne towarzystwo:loveu: :loveu: :loveu: a czyj ten przystojniak??:cool3: Quote
Cerber Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 taaaak kochani to moje ulubione zdjęcie agilitowe jakie do tej pory dostałam! zakochałam się w tym zdjęciu bez pamięci! dostałam oryginał i będę wywoływać! ten golden mieszka w Gdańsku, córka pani u której pracuję przyjechała do Włocławka i wszyscy całą rodziną wyjechali na wakacje za granicę na tydzień i goldek jest u mnie :) Najprawdopodobniej jutro jedziemy po Kaenę (bo tak siostra mandali zwać się będzie) i zostaje u mnie dziewucha do wtorku! Ola jedzie do Olsztyna w Poniedziałek na wtorkowy egzamin i brzdąc zostanie u mnie :) będzie fotków! oj będzie :) Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Noooo, dzieje się u Was, oj dzieje...:lol: A ile się jeszcze będzie działo...:crazyeye: Quote
Cerber Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Noooo, dzieje się u Was, oj dzieje...:lol: A ile się jeszcze będzie działo...:crazyeye: dzieje się i mam nadzieję, ze będzie działo sie jak najwięcej! za tydzień w weekend jadę z trenerką do Łodzi na seminarium agility :) a dalej się zobaczy... mamy już Wakację... Ola przyjedzie na stałe i albo u mnie pomieszka trochę bo jej rodzice nie wpuszczą do domu z nowym psem:evil_lol: albo będziemy dzien w dzien lazily i gowniora socjalizowaly... moze w medzy czasie gdzies wyjedziemy, moze na jakas wystawe z moją medną? się zobaczy :) a jak już tak wypuszczam się w przyszłość dalszą to w październiku w Warszawie Mandala będzie debiutować na zawodach agility w klasie najbardziej początkującej :) o ile dobrze pójdzie i pojedziemy tam :) a we wrzesniu włocławska wystawa :] chociaż jest jeden warunek tego wszystkiego! muszę wyjść zdziebko z dołka finansowego, a potem mogę szaleć. Quote
Marta_Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no to widze juz plany na wakacje pełną para:loveu: bardzo ladne imie bedzie miala suczka Oli:loveu: :loveu: juz sie nie moge doczekac fotek:cool3: razem z Mandala beda wymiatac na torze:lol: Quote
fankafanty Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Super filmiki i piękne zdjęcia macie z PR :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że jedziesz z Olą po Kahenę :cool2: Klub zaczynają dominować belgi :mdrmed: Quote
Mudik Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 super wieści, ale się u Ciebie dzieje:multi::multi::p Quote
Cerber Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 :):):) sama doczekać się nie mogę zobaczyć tej marnej, łysej glisty :P jak Boga kocham czuję się jakbym znowu jechała po swojego szkraba :) a tu kilka kolejnych fotek Cerbiszona, tym razem od Cloudy :) ja właśnie zaczynam obrabiać foty z Pucharu ras, niedługo postawiam sporo fot belgów do mnie :P:P Quote
Cerber Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 fankafanty napisał(a):Super filmiki i piękne zdjęcia macie z PR :loveu::loveu::loveu: Fajnie, że jedziesz z Olą po Kahenę :cool2: Klub zaczynają dominować belgi :mdrmed: Nie wiem moja droga czy zauważyłaś, ale nasz klub od samego początku był zdominowany przez belgi :P teraz tylko utwierdza się w fakcie, że jest totalnie zabelgowany :) Quote
Wyjątek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Fotki po prostu cudne! Gratuluję zajęcia drugiego miejsca! Również innych sukcesów! Cerber jest niesamowity! :loveu: Quote
eria Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/292769/00000009.JPG ale one tu mają miny !!!! trzy niewiniątka :diabloti::diabloti: Gratuluję sukcesów! :loveu: Fotki i filmiki rewelacyjne! Quote
Cerber Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 Eria - tak niewiniątka, diablątka :evil_lol: dziękuję pięknie :* No kochani to my juz po pierwszej nocy z nowym brzdącem :) a właściwie to po poranku... Ola zasnęła jak zabita a ja zasnąć nie mogłam... chyba bardziej podekscytowana byłam niż ona :P:P:P mam sporo zdjęć i nawet filmików kilka, jak się wyrobię to może jeszcze dziś wstawię... muszę się uczyć bo sesja, a i jeszcze nie obrobiłam wszystkich zdjęć z zawodów :roll: wieczorem postaram się chociaż kilka wstawić zdjęć :) Quote
Cerber Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 to ja jeszcze kilka fotek wstawię z zawodów obu burków i zaraz wstawię te dzisiejsze... Quote
Cerber Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 i reszta w albumie jakby kto chciał pooglądać :) Cerber i Mandala na IABC 2009 - Fotoalbum.eu Quote
Cerber Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 moja suka zrobiła się coś za bardzo nachalna, coraz więcej chce niuniania, przytulania, by się nią zajmowano... baaardzo zazdrosna była o brzdąca... a myślełam, ze już bardziej niuniasta mandala być nie może... no coments... beszczebelny cer... sa takie piękne ujęcie malutkiej :loveu: ale moja przy tej niuni to paszczur i brzydal :evil_lol: jak synchronicznie to synchronicznie Quote
kajkoowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ale słodki mały niuniek :loveu: A Cerber agilitowo cudny, Mandala urocza i dostojna w porównaniu do szczeniora:loveu: Quote
Cerber Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Kaja10014 napisał(a):Ale słodki mały niuniek :loveu: A Cerber agilitowo cudny, Mandala urocza i dostojna w porównaniu do szczeniora:loveu: Mandala to brzydkie kaczątko z boskim charakterem, które nigdy się w łabędzia nie przeobrazi :loveu: i to brzydkie kaczątko jest dla mnie najukochańsze i najpiękniejsze na świecie :loveu: Kahena zaś wyrośnie na kawał pięknej kobitki, to już teraz widać :) ale charakterek może mieć ;) się zobaczy... póki co jest słodka i taka zrównoważona :loveu: dziękuję Quote
kajkoowa Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 A dla mnie Mandala i tak jest sliczna i cudowna:loveu: Quote
Pestka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/294202/00000014.JPG :loveu: Quote
eria Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/294202/00000010.JPG sama słodycz :loveu::loveu: aż by się chciało dotknąć,jakie ona musi mieć mięciutkie futerko:lol: Quote
Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mała pięknie pozuje! http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/294202/00000005.JPG ...i od razu wie, gdzie jest najwygodniej.:lol: http://pl.fotoalbum.eu/images1/200905/94125/294202/00000006.JPG Pzdr. Quote
Cerber Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 dzięki dziewczyny :) Kaja każdy ma swoje zdanie, dla mnie osobiście w sumie mandalka to królewna, na swój sposób piękna jak księżniczka, ale nie wszystkim się podoba :) Eria - taaaaaaaaak sierść belgowe dzieci mają kochaną :loveu::loveu::loveu: jak po raz pierwszy dotknęłam 3 mies. dziecko belgowe i to jeszcze siwe to normalnie jakbym dotykała owieczkę :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: niesamowity jest ten puszek :loveu: ludzie mówią, ze to takie misie są... szczególnie jak widzą małą, puchatą czarną kulkę :loveu: a jak taki rudzielec zdeczka podrośnie to słyszy się ciągle (przynajmniej ja cały czas to słyszę), że psiak wygląda jak lisek :loveu: Idę teraz z psami na d wodę bo mnie Marta od Aresa i Mayki zainspirowała :loveu: normalnie stęskniłam się za wodą :) po południu zdjęcia :) Quote
Marta_Ares Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 swietne zdjecia całej 3:loveu: :loveu: a ja w tej malej kulce tez sie zakochałam :loveu: :loveu: :loveu: czekam na fotki z nad wody;) dzisiaj koniecznie masz wstawic:mad: :eviltong: Quote
Recommended Posts