Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

eeee tam, mnie wystarczą zdjęcia i filmiki, już z nich emanuje ta Wasza miłość :loveu::loveu::loveu:

oj tam nie schlebiaj nam tak :oops::oops::oops::oops:

[quote name='Olusia']Witam :cool3:

http://images47.fotosik.pl/79/57ccc82f8ed9d86a.jpg
Super kontakt i strefka :multi::loveu:

Szkoda tylko, że jedynie kilka zdjęć mi się wyświetla... :placz: A zapowiadają się świetnie ;)

dziękuję pięknie.

Nie ukrywam, ze z Mandalą mam cudowny kontakt, po prostu nigdy nie marzyłabym nawet chyba o takim kontakcie... ten pies to coś niesamowitego, przerosła moje największe oczekiwania co do psa (belga) pracującego... ona tyle daje od siebie, jest tak cholernie zaangażowana...

a foty to niestety fotosik :( czasami ma odchyły od normy, przykro mi :(

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczku dziękuję :* :)

Eria ale na pewno nie umywają się do Twoich i nigdy nie będą ;) często do Ciebie zaglądam i oglądam te cuda!!!

Posted

dzięki dziewczyny :)
Ja nie mam zbytnio okazji by pooglądać jadźki... rzadko jakieś jej foty dostaje...a jak dostane to nie są w takich kolorach jak powinny :P:P:P wiec na dobrą sprawę to wiem tylko tyle, ze jadźka jest bardziej łysa niż moja :P:P:P no ale w tym roku mam nadzieję, ze siostrę na żywo poznamy :):)

Posted

Całe wieki Was nie odwiedzałam a teraz zaintrygował mnie zmieniony tytuł Galerii i zastanawiałam sie czy to Wy. Jeszcze nie odkryłam Kto drugi jest Rudy ale na to jeszcze przyjdzie czas!
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

Posted

Czoko napisał(a):
Całe wieki Was nie odwiedzałam a teraz zaintrygował mnie zmieniony tytuł Galerii i zastanawiałam sie czy to Wy. Jeszcze nie odkryłam Kto drugi jest Rudy ale na to jeszcze przyjdzie czas!
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie!

witam! rzeczywiście... mnie u was też wieki nie było :P:P z resztą jak prawie u każdego...
rudo-ruda czyli cerberkowo-mandalowa galeria... tym drugim rudzielcem jest własnie mandalka :):):)

Posted

przedstawiam nową członkinię rodziny :) śliczna zielonooka sunia kundelkowa, która zastępuje mojej cioci matke cerberka. Wabi się tak samo jak jej poprzedniczka czyli po prosto Kama :)

jest naprawdę bardzo urocza, grzeczna, zrównoważona ale też lubiąca rozrabiać sunia. Najprawdopodobniej będzie ze mną biegać agility, ale ona chyba bardziej rekreacynie, nie na zawodach... bo po 1 ja mam słabą kondycję do 3 psów, po 2 mam mało kasy by startować z 3 psami na raz na jednych zawodach :( a jeszcze wystawy mandali to już w ogóle... no ale może kiedyś się z nią wybiorę na jakieś zawody :)

Posted

Cerber napisał(a):
no ja z moim klubem jesteśmy organizatorami więc raczej na pewno będziemy... ja mam 5 kroków od domu tę halę :D:D:D:D:D

No to super! :multi::multi: A będę miała okazję wygłaskać Mandalkę? :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

M&T napisał(a):
No to super! :multi::multi: A będę miała okazję wygłaskać Mandalkę? :loveu::loveu::loveu::loveu:

cóż za pytanie - jasne, ze będziesz miała!!!! tylko ostrzegam już na zapas, mandala to żywy trup... nie dość, ze ją wyczesałam furminatorem i wygląda bardziej jak maliniak niż jak tervik to ona jest jeszcze przeraźliwie chuda... nie ukrywam, ze ma lekką niedowagę, ale to już nie ejst moja wina :( suka mi po prostu nic jeść nie chce... a to co by chciała niestety dla niej jest nie do strawienia bo później ją bolu brzuch i ma kupę jak nie powiem co!!! normalnie fontanna :(:(:( no ale wymiziać ją można po kryzie bo kyzy jej nie wyczesałam, zostawiłam, zeby jeszcze troszkę futra zostało na niej :P:P:P
Generalnie to mnie ganiaj jak bede wychodzila z hali z psami na spacer. Ja ludzi raczej nie poznaję, a juz tym bardziej jak będziesz Ty bez swojego psa więc wiesz... na hali kiedy będę to raczej mało czasu będę miała na pogadanki... ale damy radę, wszystko się da zrobić :):):)