Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Świetny montaż :) Nawet się załapałam gdzieś tam ;)
A jeśli chodzi o porty, to zależy od tego, jaką masz godzinę tutaj na serwerze. Ja na przykład mam tutaj teraz GMT +5,5, czyli zamiast 15.15 mam 19.45 ;/

Posted

as_kate napisał(a):
to nie byle plac, to nasze Psie Pole :D:D:D:loveu::loveu::loveu:

Zazdraszczam :cool3: Choć my też mamy całkiem duży, ale jednak czasem miejsca brakuje ^^'

Posted

kochani ja tylko na chwilkę wpadam zapodać foty z dzisiejszego treningu i zmiatam spać bo dziś jestem wykończona na amen. Biegałam dziś z 3 psami, a to dlatego, ze znajoma zostawiła mi na tydzień swojego psiaka, posokowca , który też u nas biega... no i tak jakoś wyszło, ze biegałam z 3 :P ale utwierdziłam się dziś w przekonaniu, ze nie mogłabym mieć 3 psów w domu :) na treningu dziwnie się trochę czułam, bo odniosłam wrażenie, ze wymieniałam psy jak rękawiczki, i że to takie maszynki do biegania... a ja czegoś takiego w sumie nie lubię... muszę mieć czas na pobawienie się z psem, na popracowanie itp. a nie tylko chodzić i co chwila psy wymieniać... no ale w sumie to i tak nie jest takie złe... gorzej jest w życiu codziennym, kiedy to ciężej jest chodzić z 3 psami na smyczy i generalnie w domu brakuje rąk do głaskania i niuniania i całowania i dokarmiania :P:P jednak ja zostanę przy swojej dwójce i póki co na pewno tego zmieniać nie chcę :)

pierwsze foto mandalki na slalomie :) kobita z takim zapałem to robi, ze aż się ślini :P

moja tymczasowa podopieczna, nutka :)

Posted

i cerbusiek

o a tu o ja z 2 belgusiami... tak kiedys bede wygladała z jednym rudym i jednym czarnym... bo w dalekiej przyszłości planuję czarnucha, zakochałam się w czarnuchch bez pamięci, no i za swoim też tęsknie... więc nie ma bata, musi być kidyś czarnuch :D no chyba, ze zdecyduję się na bordera :P:P oczywiscie moje rude wpatrzone w pancie :P

Posted

i kilka portrecików :)
Cer

czarnulka z powyższego zdjęcia czyli Kala

Mandy

i klubowa belgijka razy 3 czyli Fanta, właściwie 3 to jest moja, bo najmłodsza :P i te 3 belgijki to nasz agilitowy team na zawody :P oczywiście dopiero wtedy gdy Mandy będzie mogła zacząć starty :)

Posted

no kochani dorwałam się do lustra w weekend i co nie co zdjęć narobiłam :P:P większość będzie Mandy bo cer ma takich zdjęć jak ona masę :) ale i on się pojawi :)

belgowa poza :)

Posted

as_kate napisał(a):
uwielbiam patrzeć, jak pracujecie z Mandy i Cerbim, ten Was kontakt i w ogóle :loveu: pod tym względem jesteście moimi idolami =)
podpisuję się pod tym..:loveu::loveu::loveu:

a fotki piękne! :loveu:

Posted

as_kate napisał(a):
uwielbiam patrzeć, jak pracujecie z Mandy i Cerbim, ten Was kontakt i w ogóle :loveu: pod tym względem jesteście moimi idolami =)

Cambel&Megi napisał(a):
podpisuję się pod tym..:loveu::loveu::loveu:
a fotki piękne! :loveu:

hej dziewczyny no nie przesadzajcie! i nie słodzcie mi tu no... jeszcze kate to jakos tako, ale Ty cambel nas nie widzisz wiec nie masz sie pod czym podpisywac :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: tez na pewno swietnie Ci idzie z Megi :)

M&T napisał(a):
http://images43.fotosik.pl/80/0dc9a29d209dc4b3.jpg
Z jaką gracją skacze :evil_lol:

Fotki piękne, Mandala jest taka słodziutka :loveu:

taaa z gracją, raczej za piłeczką... ten obłęd w oczach zadaje pytanie ,,noooo zrobiłem co chciałaś idealnie, czy rzucisz mi w kńcu tę piłkę???!!!!'' ten pies jest coraz bardziej nawiedzony na punkcie piłki... na starcie tak ostatnimi czasy piszczy, jęczy dostawia tyłek do nogi, robi sto różnych komend, zebym w końcu dała mu tę piłkę :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: zboczuch normalnie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: