_ChiQuiTa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Witaj :buzi: Przepiękne zdjęcia. Mała już nie jest wcale taka mała :iloveyou: Quote
Cerber Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 aaa no jo :) no belgusie mają w sobie to cuś :loveu: Quote
Cerber Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 no nie ejst taka mała, już prawie 50 cm w kłębie :loveu: ja się ciesze :loveu::multi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Hihi taka kruszynka. Strasznie fajnie jest mieć w ogóle dwa psiaki. :) Quote
Mudik Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Wow Luiza prawie 50 cm, to ona już jest większa od moich psów!:-o:lol: Quote
Cerber Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 no ostatnio jakies 1,5 tyg. temu jak ją mierzyłam to miała 47 cm :] Quote
Asiaczek Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Cerber i Malutka pasują do siebie!:loveu::loveu: Pzdr. Quote
Pestka Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Witamy :multi: My tu chyba pierwszy raz, ale będziemy wpadać częsciej :cool3: http://images46.fotosik.pl/14/f5f330202fdbe4a1.jpg Jak tu takie cuda :loveu: Quote
Cerber Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 dzięki, dzięki... :p No do cerbera to prawie każdy tervik będzie pasował :eviltong: i maliniak :eviltong: Cerber i Mandi :) niemalże 100% OB cerburen udzuszę wiedźmę :diabloti: gdzie to gówno się podziało :roll: Quote
Cerber Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 ciut frisbowania :loveu: i slalom pomiędzy nogami i odrobina posłuszeństwa z przybranią ciotką Fantą dołączyła także ciotka Pepsi :loveu: Fanta i Pepsi też się pod kolor dobrały i teraz mamy 2 takie dobrane duety kolorystyczne :loveu: Quote
Cerber Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 no tak i zapomniałabym o portrecikach cerberka :eviltong: moje słoneczko :loveu: Quote
Olusia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://images32.fotosik.pl/374/88c0691d45a773f2.jpg Cudna :loveu: http://images28.fotosik.pl/281/8c10aeeda15f8a9d.jpg Jak im pięknie razem :loveu: Quote
vpassione Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ale rośnie te rude szczudełko :loveu: I straszne z niej słodkości :loveu: Nie sprawia kłopotów, radzicie sobie? :) No a Cerber posiwiał, wygląda trochę jak jakiś starszy pan :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 vpassione napisał(a):Ale rośnie te rude szczudełko :loveu: I straszne z niej słodkości :loveu: Nie sprawia kłopotów, radzicie sobie? :) No a Cerber posiwiał, wygląda trochę jak jakiś starszy pan :evil_lol: No rośnie rośnie to rude słoneczko :loveu: tylko coś mało włosa ma :P i puchu tyż... już się śmieję, ze jak będzie tak ubogo wzbogacona o włos to ją ogolę i będę jako maliniaka wystawiać :eviltong: Kłopotów nie mam żadnych :loveu: jedyne co mi suka żre to buty :P dlatego są chowane :P no i czasami mi prześcieradło skubie ale to dlatego, ze za miękkie jest i ona wychodzi z takiego wniosku, ze lepiej spać na chropowatej powierzchni :eviltong: Cerber posiwiał <olaboga> :crazyeye::-o nie dobrze :placz: staruszka mam :placz: jak już inni widzą, ze jest bardziej siwy niż był to znaczy, ze się starzeje :placz: no cóż nie mogę cofnąć czasu i go odmłodzić chociaż o te 2 lata :( Quote
Juszes Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 http://images32.fotosik.pl/374/88c0691d45a773f2.jpg :loveu::loveu: Ojeju, przecudne zdjęcia A portreciki Cerberka mmm :loveu::loveu::multi: Quote
Mudik Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cerber posiwiał, bo ma jeszcze teraz opiekę nad małą na głowie:evil_lol::evil_lol:, a tak serio mój Vic zaczął siwiec jk miał jakieś 3-4 lata:roll: Portreciki Cerberka:loveu::loveu::loveu::loveu:cud, miód i orzeszki, a wy juz pewnie wyjeżdzacie?:razz: Quote
vpassione Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Cerber napisał(a):Cerber posiwiał <olaboga> :crazyeye::-o nie dobrze :placz: staruszka mam :placz: jak już inni widzą, ze jest bardziej siwy niż był to znaczy, ze się starzeje :placz: no cóż nie mogę cofnąć czasu i go odmłodzić chociaż o te 2 lata :( Jak pies robi się siwy nie trzeba od razu go do grobu wsadzać :eviltong: Moje suki wszystkie są siwe, przy czym gronka od urodzenia, ale żadnej nie można nazwać staruszką ;) Myślę, że przy takiej kondycji Cera też raczej długo pozostanie młody duchem :cool3: Quote
Cerber Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='Mudik']Cerber posiwiał, bo ma jeszcze teraz opiekę nad małą na głowie:evil_lol::evil_lol:, a tak serio mój Vic zaczął siwiec jk miał jakieś 3-4 lata:roll: Portreciki Cerberka:loveu::loveu::loveu::loveu:cud, miód i orzeszki, a wy juz pewnie wyjeżdzacie?:razz: co racja to racja :P no niby moj czarny tez siwial na polikach a jeszcze roku nie miał i młodej też pojawiają się siwe znaczenia na pysku:eviltong: no ale cerber to cerber no:eviltong: tak naprawde to on tyż od urodzenia siwy! o np. tu widać :P i tu :P PS. a gdzie wyjeżdżamy? do Wa-wy? jeśli o to chodzi to tam nie jedziemy, jedziemy za tydzień do Płocka :multi: już doczekać się nie mogę :) [quote name='vpassione']Jak pies robi się siwy nie trzeba od razu go do grobu wsadzać :eviltong: Moje suki wszystkie są siwe, przy czym gronka od urodzenia, ale żadnej nie można nazwać staruszką ;) Myślę, że przy takiej kondycji Cera też raczej długo pozostanie młody duchem :cool3: oj wiem wiem :p tak tylko dramatyzuje, boję się starości mojego staruszka, chciałabym by miał wiecznie 4-5 lat! no ale cóż... co do kondychy to nie mam najmniejszych zastrzeżeń i chciałabym by do ostatnich dni taką miał :loveu: Quote
anetta Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Ale się zmienia szczylkowa :loveu::loveu: Malutki Cerberek :loveu::loveu: Quote
Cavy Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Witamy i do siebie zapraszamy. http://images28.fotosik.pl/281/8c10aeeda15f8a9d.jpg Jakie państwo ważne :cool3: Quote
Cerber Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Nie wiem czy pamiętacie czy nie Kamę mamę Cerberka. Dziś niestety od nas odeszła :-(:placz::placz::placz: strasznie mi przykro, nie wiem co pisać wręcz :placz: chociaż jest ta satysfakcja, że odeszła ze starości i zbytnio nie cierpiała... miała dość godne życie. Quote
Cerber Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 Nie wiem czy pamiętacie czy nie Kamę mamę Cerberka. Dziś niestety od nas odeszła :-(:placz::placz::placz: strasznie mi przykro, nie wiem co pisać wręcz :placz: chociaż jest ta satysfakcja, że odeszła ze starości i zbytnio nie cierpiała... miała dość godne życie. Quote
Marta_Ares Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 Witam :) Przykro mi z powodu Kamy [*] [*] a ile miala latek?? sliczne zdjecia na wsteczu. Piekne portreciki Cerbera:loveu: :loveu: :loveu: i Mandala jak szybko rosnie:crazyeye: :cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted October 12, 2008 Author Posted October 12, 2008 Kama miała 14 lat :-( Tak Mandala bardzo szybko rośnie. Quote
Recommended Posts