Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki, dzięki... :p

No do cerbera to prawie każdy tervik będzie pasował :eviltong: i maliniak :eviltong:

Cerber i Mandi :)

niemalże 100% OB cerburen

udzuszę wiedźmę :diabloti:

gdzie to gówno się podziało :roll:

Posted

ciut frisbowania :loveu:

i slalom pomiędzy nogami

i odrobina posłuszeństwa z przybranią ciotką Fantą

dołączyła także ciotka Pepsi :loveu: Fanta i Pepsi też się pod kolor dobrały i teraz mamy 2 takie dobrane duety kolorystyczne :loveu:

Posted

Ale rośnie te rude szczudełko :loveu: I straszne z niej słodkości :loveu:
Nie sprawia kłopotów, radzicie sobie? :)
No a Cerber posiwiał, wygląda trochę jak jakiś starszy pan :evil_lol:

Posted

vpassione napisał(a):
Ale rośnie te rude szczudełko :loveu: I straszne z niej słodkości :loveu:
Nie sprawia kłopotów, radzicie sobie? :)
No a Cerber posiwiał, wygląda trochę jak jakiś starszy pan :evil_lol:

No rośnie rośnie to rude słoneczko :loveu: tylko coś mało włosa ma :P i puchu tyż... już się śmieję, ze jak będzie tak ubogo wzbogacona o włos to ją ogolę i będę jako maliniaka wystawiać :eviltong:
Kłopotów nie mam żadnych :loveu: jedyne co mi suka żre to buty :P dlatego są chowane :P no i czasami mi prześcieradło skubie ale to dlatego, ze za miękkie jest i ona wychodzi z takiego wniosku, ze lepiej spać na chropowatej powierzchni :eviltong:
Cerber posiwiał <olaboga> :crazyeye::-o nie dobrze :placz: staruszka mam :placz: jak już inni widzą, ze jest bardziej siwy niż był to znaczy, ze się starzeje :placz: no cóż nie mogę cofnąć czasu i go odmłodzić chociaż o te 2 lata :(

Posted

Cerber posiwiał, bo ma jeszcze teraz opiekę nad małą na głowie:evil_lol::evil_lol:, a tak serio mój Vic zaczął siwiec jk miał jakieś 3-4 lata:roll:

Portreciki Cerberka:loveu::loveu::loveu::loveu:cud, miód i orzeszki, a wy juz pewnie wyjeżdzacie?:razz:

Posted

Cerber napisał(a):
Cerber posiwiał <olaboga> :crazyeye::-o nie dobrze :placz: staruszka mam :placz: jak już inni widzą, ze jest bardziej siwy niż był to znaczy, ze się starzeje :placz: no cóż nie mogę cofnąć czasu i go odmłodzić chociaż o te 2 lata :(
Jak pies robi się siwy nie trzeba od razu go do grobu wsadzać :eviltong: Moje suki wszystkie są siwe, przy czym gronka od urodzenia, ale żadnej nie można nazwać staruszką ;) Myślę, że przy takiej kondycji Cera też raczej długo pozostanie młody duchem :cool3:

Posted

[quote name='Mudik']Cerber posiwiał, bo ma jeszcze teraz opiekę nad małą na głowie:evil_lol::evil_lol:, a tak serio mój Vic zaczął siwiec jk miał jakieś 3-4 lata:roll:

Portreciki Cerberka:loveu::loveu::loveu::loveu:cud, miód i orzeszki, a wy juz pewnie wyjeżdzacie?:razz:

co racja to racja :P no niby moj czarny tez siwial na polikach a jeszcze roku nie miał i młodej też pojawiają się siwe znaczenia na pysku:eviltong: no ale cerber to cerber no:eviltong: tak naprawde to on tyż od urodzenia siwy! o np. tu widać :P

i tu :P

PS. a gdzie wyjeżdżamy? do Wa-wy? jeśli o to chodzi to tam nie jedziemy, jedziemy za tydzień do Płocka :multi: już doczekać się nie mogę :)

[quote name='vpassione']Jak pies robi się siwy nie trzeba od razu go do grobu wsadzać :eviltong: Moje suki wszystkie są siwe, przy czym gronka od urodzenia, ale żadnej nie można nazwać staruszką ;) Myślę, że przy takiej kondycji Cera też raczej długo pozostanie młody duchem :cool3:

oj wiem wiem :p tak tylko dramatyzuje, boję się starości mojego staruszka, chciałabym by miał wiecznie 4-5 lat! no ale cóż... co do kondychy to nie mam najmniejszych zastrzeżeń i chciałabym by do ostatnich dni taką miał :loveu:

Posted

Nie wiem czy pamiętacie czy nie Kamę mamę Cerberka. Dziś niestety od nas odeszła :-(:placz::placz::placz: strasznie mi przykro, nie wiem co pisać wręcz :placz: chociaż jest ta satysfakcja, że odeszła ze starości i zbytnio nie cierpiała... miała dość godne życie.

Posted

Nie wiem czy pamiętacie czy nie Kamę mamę Cerberka. Dziś niestety od nas odeszła :-(:placz::placz::placz: strasznie mi przykro, nie wiem co pisać wręcz :placz: chociaż jest ta satysfakcja, że odeszła ze starości i zbytnio nie cierpiała... miała dość godne życie.