Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 leemonca napisał(a):czy Fifi też jadła śledzie?:cool3: hehe tak jak by, kawalek pomemlala cos jej rybki nie podchodza ...chociaz wiskasa z tunczykiem je...to moze poprostu sledzie jej nie smakuja:roll: Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Haker wymiata wszystko, nawet cebulę ze śledzi :evil_lol: Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 leemonca napisał(a):Haker wymiata wszystko, nawet cebulę ze śledzi :evil_lol: hehe chodze za Toba jak cien po tych galeriach:):evil_lol: :eviltong: :eviltong: a co do jedzenia to Figa jest wybredna...chociz jakbym jej z buzi dawala to zje wszystko nawet to czego normalneinie lubi <ostatnio mi marchewka z buzi spadla na podloge to Figa ja zjadla i sie oblizywala a jak jej dam normalnie kawalek marchewki to nieruszy tylko ucieka od niej:evil_lol: >ja rozumiem ze boi sie odkurzacza ale marchewki??:-o Quote
leemonca Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 no bo jak pańcia sama je to znaczy, że to jest dobre :megagrin: Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Alynkaaa napisał(a):hehe chodze za Toba jak cien po tych galeriach:):evil_lol: :eviltong: :eviltong: a co do jedzenia to Figa jest wybredna...chociz jakbym jej z buzi dawala to zje wszystko nawet to czego normalneinie lubi <ostatnio mi marchewka z buzi spadla na podloge to Figa ja zjadla i sie oblizywala a jak jej dam normalnie kawalek marchewki to nieruszy tylko ucieka od niej:evil_lol: >ja rozumiem ze boi sie odkurzacza ale marchewki??:-o Cześć wszystkim Ale się ktoś tu rozgadał i to bez mojej wiedzy :evil_lol: :evil_lol: :p :p Cerber robi tak samo Alynkaaa, czasamu nie ruszy czegoś dopóki nie wezmę tego do ust, jeśli jednak to zrobię, Cerber wtedy wie, że nie jest to trucizna i zjada z wielkim smakiem :) Zaraz dodam new fotki, tylko muszę wstawić jadło Cerberowi, zeby się gotowało, wyszorować mu ząbki i dać tabletkę na odświeżenie oddechu (przeczyszczenie jelit). Więc uzbrójcie się w cierpliwość, bo sie opłaci :) Quote
Ola&Kora Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Czekam na foteczki A jak Cerber znosi szorowanie ząbków? Nie wyrywa się? Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Ola&Kora napisał(a):Czekam na foteczki A jak Cerber znosi szorowanie ząbków? Nie wyrywa się? Nie nie, Cerber jest bardzo grzeczny podczas szczotkowania ząbków, tylko kiedy ja chce, żeby on miał gębe zamkniętą, kiedy mu szoruję przednie zęby to on się cały obluizuje, a kiedy mu muje tylnie zęby i do tego trzeba mieć otwartą gębę, to on się krzywi i zamyka mordę :D:D:D:D Ale i tak jest kochany, że zobie pozwala - moje skarbeczki :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 Proszę dalszy ciąg przedwczorajszych fotek, już ostatnia seria, a zaczynamy od Korusi Quote
Ola&Kora Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Świetne fotaski :loveu: Zwłaszcza jak Cerber i Kora się oblizują :eviltong: Quote
milena182 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Hejka!zauważyłam dużo zdjęć świetnej jakości czyżbyś miała cyfrówke? Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='milena182']Hejka!zauważyłam dużo zdjęć świetnej jakości czyżbyś miała cyfrówke? :D:D:D:D:D:D zgadłaś, kupiłam ją sobie pod koniec wakacji :D na reszcze pozbyłam się tego telefony z tym kiepskim aparatem. To już wytrzymać nie można było :D Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 jak slodko i wy mowicie ze to nie milosc????:loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
milena182 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Cerber napisał(a)::D:D:D:D:D:D zgadłaś, kupiłam ją sobie pod koniec wakacji :D na reszcze pozbyłam się tego telefony z tym kiepskim aparatem. To już wytrzymać nie można było :D ale jakto pozbylas to nie masz juz komorki,na prawde byla az taka okropna bo moja kol marzy o takim modelu telefonu. Quote
Cerber Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 [quote name='milena182']ale jakto pozbylas to nie masz juz komorki,na prawde byla az taka okropna bo moja kol marzy o takim modelu telefonu. Znaczy to było tak: Bo ja miałam sony ericssona k300i http://www.telepolis.pl/grafika/katalog/Sony-Ericsson/Sony-Ericsson_K300i/sonyericsson-k300i_3.jpg, a moja mama miała nowy telefon, który kupiła 3 ygodnie przed zabraniem jej do szpitala, jest to samsung X640 http://sifyimg.speedera.net/sify.com/shopping/images/images/samsung-x640-large.jpg no i rzecz jasna, po śmierci mamy ja odziedziczyłam jej teefon. Stwierdziłam tym samym, że 2 teleonów nie chce mieć i chciałam jeden sprzedać tym, ze sony ericson miał aparat i podczerwień, przez którą mogłam przesył fotki na kompa, a samsung podczerwieni nie ma. Szkoda mi było jednak sprzedawać samsunga, bo jest lepszy niż sony ericson. Pozstanowiłam więc kupić aparat cyf. i sprzedać telefon (sony ericssona), tak też zrobiłam i jestem zadowolona z dokonanego przedsięwzięcia Quote
Alynkaaa Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 oojeeejjj jakas Ty pzredsiebiorcza:):evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Cześć wszystkim. Dziś zapowiada się w miare ciekawy dzień. W szkole luzy, bo dzień naucyciela (tzn. my mamy normalne lekcje, ale tylko 5 i nie są one takie złe), po szkole idę z koleżanką gdzieś do takiego schroniska, znaczy placówki, gdzie przychodzą dzieci z biedniejszych rodzin i tam spędzają wolny czas. Idziemy tam w formie pomocy nauczania, znaczy pomocy w lekcjach :D No a potem wracam do domu i czekam na gości :D a są nimi Ola i Kora, które przychodzą dziś do mnie na noc :multi: :multi: :multi: Już się doczekać nie mogę :multi: :multi: No ale nic, po południu dodam kilka bardzo kochaniutkich foteczek, jak Cerber wcina pałkę dla psów :loveu: Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 no to zapowiada się wam fajna babska noc :laugh2_2: wpadę po południu na zdjęcia Quote
Alynkaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 wow no to bedziecie mialy nocke z glowy..bo cos czuje o spaniu nikt niebedzie myslal:) mamnadzieje ze cos ciekawego wyniknie z tej nocki...np jakies swietne focie:) Quote
milena182 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 no to pieknie leemonce i alynkaaa nie w szkole tylko na forum pisza... Quote
Alicja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ;) no będą dzis babskie pogaduchy i psie figle:multi: Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Cześć wam kochani moi :) Macie rację, biba będzie nie zła, a i pieski się wybawią (kto wie, może w nocy coś wiecej między nimi zajzie niż tylko zabawa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) no zobaczymy jak to będzie, już się doczekać nie mogę kiedy Ola przyjdzie. Zaraz wstawie fotki, tylko przelece wszystkie galerie :p :p :p A wiecie co, dziś normalnie kończę 18,5 roku :D równo za 6 miechów skończę 19 lat - jaka ja już stara dupa jestem :D ojej ten czas tak szybko leci szkoda tylko, że teraz muszę go dzielić sama :( Quote
Cerber Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 Oto i fotki :D Zdjęcia pt. Cerber and pałka :D Od razu uprzedam, wiem, że fotki są bardzo do siebie podobne, ale musiałam uwiecznić na zdjęciach jak Cerber je pałkę, poniewaz on nie lubi smakołyków (tylko ciesteczka, które smakują jak herbatniki w kształcie zwierzątek) i mu nie daję, ale kiedy kupiłam ten zestaw do zębów (poastę i szczoteczki) to pani w zoologu mu dała 3 takie pałki, które Cerber ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu zdjadł ze smakiem :-o :-o jak nigdy. Quote
leemonca Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='milena182']no to pieknie leemonce i alynkaaa nie w szkole tylko na forum pisza... bo ja do szkoły chodziłam już hmm...trochę dawno temu :cool3: :evil_lol: no i chyba pałki mu zasmakowały :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ojej... Ale ktos nabałaganił... :shake: Ten wzrok... <rozpływa się> Quote
Recommended Posts