furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cerber napisał(a):hej wszystkim, teoretycznie wróciłam, czasem zajrzę jakąs fotę wstawię :) lubię robić foty więc raz na jakiś czas coś pokażę. żeby w sumie było wszystko jasne, mam tylko w chwili obecnej cerberka, nie chce sie tłumaczyć co i jak, po prostu musiałam pożegnać się z moim ukochanym czarnuszkiem, (jest w b. dobrych rękach-tyle mogę napisać)... jest to dla mnie drażliwy temat więc bardzo proszę nie wypytywać bo i tak nic nie napiszę... tak więc witam ponownie... :) Czesc kochana:multi::loveu: Czasem pomimo tego ze serce peka trzeba rozstac sie z ukochanym psiakiem, zdrowy rozsadek tego wymaga;) I mysle ze wszyscy tutaj to uszanuja i zrozumieja. Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 dzięki Marta, dzięki Fur. Portreciki :) ukochana krowa w paszczy mojego zwierza... Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jak ja sie stesknilam za tym pycholkiem:loveu::multi: Quote
Cerber Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 furciaczek napisał(a):Jak ja sie stesknilam za tym pycholkiem:loveu::multi: :*:*:*........ Quote
furciaczek Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Cerber napisał(a)::*:*:*........ Musze kiedys przyjechac i zajzec do was na trening:loveu: Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 http://images24.fotosik.pl/242/767f2982122bcb67.jpg Bydgoska krówka?:cool3::cool3: Quote
Cerber Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Mudik napisał(a):http://images24.fotosik.pl/242/767f2982122bcb67.jpg Bydgoska krówka?:cool3::cool3: a jak :D mam 2 za detki :D i dobrze, bo ta różowa już zdechła, cerber jej tyłek wygryzł... a żrąco pomarańczowa jeszcze żyje :D Quote
eria Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 śliczne fotki Cerberowego :loveu::loveu: z różową zabawką i w chustce:razz: Quote
Asiaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Witaj! Mnie się wydawało, że widziałam Ciebie i Cerbera na fotkach z jakiego zlotu agility (?)... Pzr. Quote
Marta_Ares Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 witam ja niestety za duzo z toru nie mam:-(Cer na torze to torpeda nie do uchwycenia dla mojego aparatu:lol: Quote
furciaczek Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jeszcze tylko Aresa brakuje i klimat jak za starych dobrych czasow:loveu::multi: Quote
Mudik Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A cóz to za cudna czekoladka???:loveu::loveu::loveu: EDIT: napisz do moda,żeby Cię wrócił do FB Cerberek jest super ale nie jest pastuchem;-) Quote
Cerber Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Marta dzięki za foty :multi: super są... a te z Korą i Majką to prawie jak black,red&white :evil_lol: Fur - na treningach jest jak za starych dobrych czasów :) i nawet nad jeziorka razem chodzimy :] Mudik - już to kilka razy robiłam - i nie wiem w ogóle dlaczego bez mojej zgody wątek został przesunięty, ale mam nadzieję, ze na dniach zostanie na FB przeniesiony Quote
Agula1988 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://images30.fotosik.pl/199/bfd75643b7818988.jpg jaki piękny :) Quote
eria Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 bazie ! ojej kiedy to było :crazyeye::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
furciaczek Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 eria napisał(a):bazie ! ojej kiedy to było :crazyeye::evil_lol::evil_lol::loveu: Co sie dziwisz:lol: nie bylo jej wiec focila na zapas zeby miec codziennie co wstawiac:diabloti: Quote
Cerber Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 furciaczek napisał(a):Co sie dziwisz:lol: nie bylo jej wiec focila na zapas zeby miec codziennie co wstawiac:diabloti: dokładnie.... :lol::eviltong::evil_lol: Poza tym nie wiem czy nie widać, ale ta bazia jest sfilcowana :P jedyna jeszcze udało mi sie znaleźć, chociaż nie szukałam :D te foty chyba jakoś w maju były robione... Quote
Rinuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Cerber napisał(a):dokładnie.... :lol::eviltong::evil_lol: Poza tym nie wiem czy nie widać, ale ta bazia jest sfilcowana :P jedyna jeszcze udało mi sie znaleźć, chociaż nie szukałam :D te foty chyba jakoś w maju były robione... ooo witam :eviltong: jak tam aiglity idzie? widzę, że dobrze? w Bydg skaczecie czy gdzie>?:cool3: Quote
Cerber Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Asiaczek napisał(a):Witaj! Mnie się wydawało, że widziałam Ciebie i Cerbera na fotkach z jakiego zlotu agility (?)... Pzr. Być może w Białymstoku, byliśmy na pikniku agility Rinuś napisał(a):ooo witam :eviltong: jak tam aiglity idzie? widzę, że dobrze? w Bydg skaczecie czy gdzie>?:cool3: Włocławek Quote
Recommended Posts