anetta Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Prosiaczki :loveu::loveu: Fajnie że je wzięłaś. Quote
Mudik Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Świetne imiona faktycznie dla nich Twój dom to jak wygrana w toto lotka, a ja przez brak netu nie w temacie jestem ,że masz gronka gratuluję. Quote
Cerber Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Eria, Anetta, Mudik, dziękuję bardzo :) Mudik - ano mam i dziękuję :) nawet zajwię się z nim na sobotnio-niedzielnych zawodach :] a teraz foteczki znad wody, z fresbiee od kochanej Viris :loveu: Quote
Cerber Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 no oczywiscie moje dziecko nie mogło powstrzymać się od wejścia do wody... jak widać woda na lód zmrożona, ale mojemu dziecku to nie przeszkadało i czekalo aż mamuśka coś rzuci daleko, zeby popłynąć.... ale matka niestety była niedobra i klapa, nie było pływania no to se dzieciak znalazł inną rozrywkę :P Aga, baaaaaaaaaardzo Ci dziękuję za te foty :* Quote
eria Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://images25.fotosik.pl/153/bc4b35abb38e8714med.jpg nooo zębiska pierwsza klasa :evil_lol: grizzly by się nie powstydził :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 fajne prosiaczki:loveu: :loveu: zdjecia swietne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dzięki kochani :) Dziś pow wieczór wyjeżdżamy do łącka na 2-dniowe zawody o Puchar Polski Agility. Trzymajcie za mnie i cerberka kciuki, bardzo się przydadzą :p startujemy z Cerberkiem po raz pierwszy w klasie LA1 i mam trochę stresa, bo cer nigdy nie robił na dywanie huśtawki, kółka i slalomu... znaczy slalom raz zrobił, ale się ślizgał... boję się, ze źle wejdzie w slalom jak bedziemy biec tor :P no ale nic, najważniejsze to, żeby dobrze się bawić i z takim nastawieniem na te zawody jadę :) Quote
Asia & Ginger Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Śliczne masz świneczki. :cool3: :loveu: :loveu: http://images30.fotosik.pl/154/c0487baccc580825med.jpg Braterska miłość. :cool3: :lol: :evil_lol: [quote name='Cerber']dzięki kochani :) Dziś pow wieczór wyjeżdżamy do łącka na 2-dniowe zawody o Puchar Polski Agility. Trzymajcie za mnie i cerberka kciuki, bardzo się przydadzą :p startujemy z Cerberkiem po raz pierwszy w klasie LA1 i mam trochę stresa, bo cer nigdy nie robił na dywanie huśtawki, kółka i slalomu... znaczy slalom raz zrobił, ale się ślizgał... boję się, ze źle wejdzie w slalom jak bedziemy biec tor :P no ale nic, najważniejsze to, żeby dobrze się bawić i z takim nastawieniem na te zawody jadę :) Popieram, najważniejsza jest dobra zabawa, a nie wygrana. ;) :p Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 no i wróciliśmy... bogatsi o nowe doświadczenia i przeszczęśliwi :) Tak jak się domyślałam... pierwszego dnia cer wchodził źle w slalom... wieczorem tego samego dnia slalom i kilka hopków było rozłożonych to poćwiczyłam i na drugi dzień cer ani razu się nie pomylił :] generalnie ejstem bardzo zadowolona jak na 6 przebiegów w ciagu 2 dni, cer nie zrobił ani jednej Detki tzw. dyskwalifikacji... byłam po prostu w szoku :) to teraz relacja: 9.02.2008. klasa LA1 egzamin - miejsce 9/20 z oceną dobrą agiility + jumping open - miejsce 7/37 (Wow) z oceną bardzo dobrą ( jak na wszystkie psy biegające w naszej klasie wzrostowej to naprawdę nie jest zły wynik, jak dla mnie) 10.02.2008 Klasa LA1 egzamin - miejsce 11/23 z oceną bardzo dobrą agility + jumping - miejsce 12/38 z oceną dobrą jak widać wyniki są dobre, albo i bardzo dobre jak na debiut w klasie wyżej... niektóre tory nie były proste ( w openach) i bałam się, że bez treningu z sekwencjami danego toru, nie dam rady w całości przebiec bez DIS... jak widać udało się i już wiem, że z cerberem mogę zrobić i osiągnąć wszystko :) Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Lui, gratuluję sukcesów. :multi: :multi: :multi: Quote
Luzia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Gratuluję sukcesów Tobie i Cerberkowi :multi: I życzę kolejnych :razz: Quote
eria Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 my także gratulujemy sukcesów !!!! :loveu::multi: Quote
Ewa3 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Gratuluje sukcesow:multi: A kiedy zaczniesz startowac z Ali? Quote
Cerber Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 dzięki wam kochani :* Ewa3 - Ali ma dopiero 7 miesięcy... w LA0 mógłby najwcześniej startować w wieku 15 miesięcy, a w klasie LA1 w wieku 18 mies. myślę jednak, że chyba tak szysbko startować z nim nie będę... muszę trochę popracować nad jego temeramencikiem i posłuszeństwem, i jeśli zobaczę, ze rzeczywiście idzie mu jako tako to bieganie i odwoływanie (szczególnie od tuneli :P ) to może na początku 2009 roku zaczniemy biegać :) Quote
Cerber Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 mmacie cerberka na huśtawce z zawodów :P Quote
Mudik Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Gratulacje i proszę Wygłaskać Cerberka ode mnie:lol::loveu: Quote
Cerber Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Mudik - dzięki wielkie... oba psiaki wytarmoszone zostały... ali sobie darować nie może przecież, że cer jest miziany, a on nie :P tu cerberk na kole :] Quote
Ewa3 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Cerber napisał(a):dzięki wam kochani :* Ewa3 - Ali ma dopiero 7 miesięcy... w LA0 mógłby najwcześniej startować w wieku 15 miesięcy, a w klasie LA1 w wieku 18 mies. myślę jednak, że chyba tak szysbko startować z nim nie będę... muszę trochę popracować nad jego temeramencikiem i posłuszeństwem, i jeśli zobaczę, ze rzeczywiście idzie mu jako tako to bieganie i odwoływanie (szczególnie od tuneli :P ) to może na początku 2009 roku zaczniemy biegać :) przepraszam, nie widziałam w jakim wieku jest Ali;) w takim razie do zawodow masz jeszcze duzo czas wiec napewno duzo sie jeszcze nauczy do tego czasu:lol: Quote
Cerber Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Ewa3 - nic nie szkodzi, naprawdę :) tak, musimy się sprężyć, byśmy jak najszybciej rozpocząć karierę agilitową i jak najdłużej się w to bawić, tym bardziej, ze już teraz widać jak młody napalony na tor jest kiedy stoję z nim na uboczu i patrzę :] Wiadomo Cerber nie jest długowieczny za kilka niedługich lat trzeba będzie kończyć karierę z nim... wtedy będę miała jeszcze młodego... a z cerbim rekreacyjnie :] Macie przedwczorajsze fotki znad Wisły poza Włocławkiem tam daleko leży Ali, po prawo to tervik - Szanta, a po lewo nasza Klaryska Virisowa :] po lewo Ali, po prawo szetland CiDik tu podobnie a tu ja z moim niedźwiedziowatym :P Quote
Cerber Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 2 belgusie :loveu: zakochałam się w tych psach... od kąd mam własnego belgusia to mój świat wywinął się o 180 stopni i to mi się bardzo podoba :p:loveu: mam 2 wariaty w domu, które 24 na dobę potrafią bawić się, szaleć, skakać i wiele wiele więcej :loveu: od lewej Ali, Szanta, Cidi w oddali CiDi, Szanta Ali w akcji z Klarą :lol: Szanta :loveu: Quote
Recommended Posts