diabelkowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 jaa nie wiedzialam ze masz drugiego psiaka :) sliiiczny czarnuch :))) belgi sa swietne :) Quote
Cerber Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 heh ja tez do soboty nie wiedziałam, ze mam drugiego psa :P Cerberek i Ali :) Quote
Cerber Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 nie ma to jak rękaw pani :P najlepszy prezent jaki mogłam dostać pod choinkę! Quote
diabelkowa Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 a jak to sie stalo ze sie u Ciebie znalazl ?? jaki on cudny :)) Cerberek tez taki piekniutki:loveu: Quote
Marta_Ares Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 http://images24.fotosik.pl/129/baa102e25eb9aca8.jpg jakie 2 sliczne cuda ja tez takie chce:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: sliczne sa:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Wesołych Świąt!!! http://www.elfyourself.com/?id=1610626531 Quote
bellatriks Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Witaj Luizko! Przyznaję bez bicia, nie było mnie tu od wieków:oops: Wstyd, że nawet nie wiedziałam,ze masz belga:oops: A przecież Ali jest śliczny!:loveu: Pozdrawiam, Natalia Quote
tygra Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 cześć Wesołych i spokojnych świąt http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9141605&postcount=209 Quote
:: FiGa :: Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ależ masz przystojniaków w domu :loveu: Wesołych Świąt Lui :calus: Quote
Luzia Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
Tina.Sara Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 ło maaaaatko, ile mnie tu nie było... :shake: Ali jest cudny :loveu: Cerberek oczywiście też :eviltong: Wyściskaj psiaki ode mnie :buzi: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Lui - Ależ ali jest juz duzy!!! I ciesze się, ze tak dobrze dogaduja się z Cerberkiem. Super!!! WSZYSTKIEGO DUżO NAJ:loveu::lol: Pzdr. Quote
bellatriks Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Białych myśli lekkich jak puch, niech Anioł przyniesie z nieba, otworzy skrzydłem nadziei i niech kolędę zaśpiewa, bo dzisiaj jest piękny dzień, wszystko się rodzi na nowo, więc w blasku tajemnych Świąt, żyj zdrowo i kolorowo! Quote
Cerber Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 KochaNI JA WAM PRZEOGROMNIE MOCNO DZIęKUJę ZA żYCZENMIA, JA WAM RóWNIEż Z CAłEGO SERCA żYCZę TEGO, CZEGO W TYCH PIęKNYCH WIERSZACH I żYCZENIACH żYCZYLIśCIE MI... NIESTETY W TYM ROKU NIE JESTEM PRZYGOTOWANA Z ZADNA KARTKA SWIATECZNA ANI NICZYM, W ZWIAZKU Z CZYM DAJE WAM ZESZLOROCZNA... Wesołych świąt kochani :* Niestety komp mi sie znowu zepsuł i nie wiem kiedy będę miała go znowu... jeśli nie da się go zrobić, to po nowym roku zapewne będę miała nowy komputer :P na razie powalczę jeszcze o życie staruszka :] o ile starczy mi sił Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]wpadłam z życzonkami http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=204[/FONT] Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Życzonka od nas: http://www.dogomania.pl/forum/showpo...&postcount=231 Quote
Ewa&kumpel Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Quote
Cerber Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 heeeeeeeej kochani :] Udało mi się włączyć kompa <jupi> myślałam, ze padł już na amen, a okazuje się, ze 2 dni spokoju i nie włączania a coś sie zdały... najwidoczniej komputerek musiał odpocząć... musze zacząć go oszczędzać i nie włączać tak często... raz na 2-3 dni chyba wystawrczy :] najważniejsze, zeby działał :) ehhhhhhhhh a już myślałam, ze calutkie święta spędze przed TV, nudząc się... Ewa - bardzo dziekuję za życzenia :* Quote
Marta_Ares Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 jak cale swieta przed tv a kto wczoraj na spacerze byl:evil_lol: :eviltong: :eviltong: wstawie zdjecia jak znajde chwile wolnego czasu;) Quote
Asiaczek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cerberku - a jak mineły Święta? pzdr. Quote
Cerber Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Tak Martuś, masz absolutną racje... baaaaaaaaaardzo cieszę się z wczorajszego wypadu do lasu. Ali może się socjalizować i niekoniecznie musi być stale na smyczy... no i udało mi się trochę z dwoma psiakami poćwiczyć... bardzo dziekuję za ten spacerek :* Asiaczek - Dziekuję, wszystko jest w porządku, święta minęły całkiem spokojnie, nie licząc czasu spędzonego na cmentarzu mamy... niestety nie byłabym sobą jakbym się nie rozkleiła... u mnie to norma... tęsknię bardzo za mamą, nie mogę się pogodzić z myślą, że już nigdy nie spędzę igilii w swoim mieszkaniu z mamą... tak bardzo pragnęłam być w domu, ze w wigilijny wieczór wróciłam i poszłam jak rok w rok z moją kumpelą na pasterkę... brakowało mi tego bardzo... wspomnienia wróciły :) wcalę nie załuję, ze spędzam świąta sama w domu... dla mnie to największy prezent... Macie tu świąteczne zdjęcia Komenda ,,siad'' komenda ,,waruj'' jak widzicie, Aluś pięknie się uczy od Cerberka... a pani mu w tym zdziebko pomaga :p Quote
Cerber Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 ale pysna łapcia, zalaz ją zjem :p:loveu: a tu moje starsze dziecko, dzisiaj wtulone w swój ulubiony, mieciutki kocyk :loveu: aż szkoda go wyrzucać z wyrka :loveu: Te poduszki 2 z żyrafami dostałam na gwiazdkę, śliczne są i bardzo mi sie podobają Quote
Usia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cerber a czy Ty przypadkiem nie byłas zakochana w Goldenach ?? Quote
Recommended Posts