Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodaję już ostatnią dziś serię fotek, ale nie są to fotki Cerbera, tylko moich dwóch chomikw, których zapewne zapomniałam na forum przedstawić :oops: Oba chomiki mają ponad rok, chociaż myślę, że biały jest starszy. Chomik syryjski to Kubuś, a dżungarski - Śnieżek. Moja mama bardzo lubiła oba chomiki, lecz większy sentyment miała do kubusia (brała go na ręce, a on chował jej się za pazuchę lub do kieszeni i sobie spał). Na śnieżka moja mama wołała Pawełek, od imienia mojego taty (to przezwuisko wzięło się stąd, że kiedy chciałam sobie kupić chomika tata mi załatwił śnieżka. Ja w sumie wtedy miałam już innego choma, ale ojciec powiedział, że jeśli go nie wezmę to go zabiją, więc go wzięłam - stąd też przezwisko pawełek :D )
W zeszłym roku w sierpniu dostałam 3 chomika tż dżungara, był to syn śnieżka, którego nazwałam śnieżek junior (był bardzo młody), też ojciec mi go załatwił :D Niestety junior sobie coś zrobił pod pachą, próbowałam go wyleczyć, robiłam wszystko (mama z reszta też), lecz niestety junor zdechł 10 września zeszłego roku

• . Miał kupe zycia przed sobą ehhhh :(

A oto i one:

• Replies 9.2k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca napisał(a):
    dzieńdoberek!!!

bardzo mi się podoba to zdjęcie

:klacz: :klacz: :klacz: jest takie... ciepłe :iloveyou:

Cieszę się, że Ci się podoba :) Tu jest pokazana cała miłość moja do Cerbera i na podwrót :) Naprawdę, mamy tylko siebie i musimy się wspierać :p

Posted

Marta_Ares napisał(a):
    SUPERRRRRRRRRRRRRRR fotki, Cerberk slodko wyszedl z Toba w lozku:loveu: :loveu: a jak tam wczoraj po powrocie duzo mialas do sprzatania???? po tym zdemolowniu przez Kore i Aresa:oops:

Nie Martuś nie miałam dużo do sprzątania wczoraj w domu. Tylko dywan na przedpokoju musiałam poprawić i trochę mi się podwinął i teraz nie chce sie odwinąć :D a poza tym wszystko jest ok ;)

Posted

dziuen dobry wszystkim :):):) dziś miałam ciękżki dzień w szkole. Miałam spr. z angola, który był jak dla mnie trudny, ale 5- jest :D Poza tym dzis mam sporo nauki wiec nie za bardzo posiedze na forum :/ Zaraz dodam kilka fotek, a potem dzida do lekcji. Zanim jednak dodam foty, obskocze troche galerii :D

Posted

Jeszcze za nim odejdę od koma na stałe. Dziś o godzinie 7 rano minęły 3 miesiące od śmierci mojej mamy
    [*]
    [*]
    [*]. Co miesiąc będę dodawała jęną świeczkę, Po roku będę dawała inne świeczki i tak z każdym rokiem. Kocham Cię Mamuś i nigdy o Tobię nie zapomnę obiecuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

;) duża buźka za piateczkę z angla
    śliczne foty zabawowe psiaczków

Luiza ....tak mi przykro .....wiem jak bardzo kochasz Mamę i jak Ci Jej brak.......ale mMamusia jest z Ciebie napewno bardzo dumna i czuwa nad Tobą

Posted

fotecki sliczniutkie:) kurzce KOra i Cerber pasuja do siebie nie ma co....
    gratulacjie za anglik <w razie kolpotow bede wiuedziala gdzie siem zglosic:)>

3maj siem dziewczyno bedzie dobrze!!!!!:*:*:*:*

Posted

Dzień dobry wszystkim, normalnie zawaliłam soboe nockę ucząc się do polaka :/ mam nadzieję, ze efekty tego jakieś będą bo jak nie to się zabiję :/

PS. Alicja dziękuję Ci za tak piękny znicz dla mamusi :):)

Posted

zajefajne te foty takie domowe walki psow....czy to nie karalne:eviltong:
    tez bym chciala zeby Figuska miala znajomego z ktorym moze isc nadlogi spacer niestety w okloicy sa same wielkie psy ale fidze ciezko siem z takimi bawic z wiadomych wzgledow no i jest jeszcze york ale on nie szaleje tak jak fifi;( takze cieszcie sie ze macie siebie:)wszyscy w 4:)
    pozrawiam

Posted

heej:)troszke siem pozadzilam i sama kilka fotek wzielam do obrobki zobaczyc jak wyjda i oto co udalo mi sie popsuc:evil_lol:

i moje ulubione:loveu: :loveu:

to mi sie straszniscie podoba!!!!:loveu: