Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.. gratuluje pierwszego miejsca:multi:.. mam pytanko czy uczęszczacie do jakiegos klubu ?, macie swoje przeszkody ? Czy jesteście samoukami ?? Bardzo bym chciała wystąpić z Leną na jakiś zawodach, ale u nas na podkarpaciu żadnych zawodów się nieorganizuje niestety..

Posted

Dziś byłam z miskiem w ecznicy bo zauważyłam, ze coś mu na łapce wyrosło... na początku myślałam, ze to kleszcz, który pod wpływem środka odkleszczajaco-odpchlającego zdechł, ale później odstrzegłam, ze dto wygląda jak taki mały wyrastajacy pazur... trochę mnie to zdziwiło i śmieszyło, bo to śmieszne, żeby prawie na łokciu psu wyrósł paznokieć... w każdym badź razie wet powiedział, ze to nic poważnego, zeby zostawić to, i ze powinno samo zejść... jeśli nie zejdzie to bedę go nawiedzać :diabloti: przy okazji jak już byłam w lecznicy to zachipowałam cerberka... już dawno miałam to zrobić, ale jakos tak wychodizło, że w ogóle do lecznicy nie chodziłam... miałam jeszcze paszport wyrobić, ale stwierdziłam, ze ten moze jeszcze poczekać... ciesze się, ze cerberek jest zachipowany i w ogóle... w razie czego jakby nie daj Boze się zgubił, czy cos to mozna go zlokalizować...

Posted

macie cerberaczka w akcji... tu mieliśmy Dis, bo cerber przeskoczył murek, ale generalnie gdyby nie to to torek przebiegnięty na czysto :) chciałabym podkreślić, ze to torek z mistrzostw świata z bodajze 2004 r. albo nie wiem z którego dokładnie, ale wiem, ze z mistrzostw świata... jutro powinnam wstawić ten sam przebieg, ale bez żadnego błędu już :)

http://pl.youtube.com/watch?v=EJz615BLwak

spójrzcie na slalomik :loveu:

Posted

Cerber napisał(a):
Vectra - dobrze, zapamietam, ale myślałam, ze jedno zdjęcie wiecej to nic jeszcze nie zrobi :eviltong: :lol: i nikt nie zauważy :diabloti:

Furciaczkowa - tiaaa, znaczy wejsć gdzieś z psami to będzie raczej ciężko na kawkę... myślę jednak, że jak poszłybysmy do parku to byłoby ekstra... psy by się wybiegały, a my byśmy mogły na spokojnie pogadać o starych i nowych czasach :loveu: szczerze mówiac to doczekać sie nie moge tego spotkania i mam nadzieję, że w ogóle ono wypali...

Vectra wszytko wyniucha bo to czarownica jest:diabloti::eviltong:

Nio to kupimy kawke i pojdziemy do parku:loveu: tylko nie wiem co z torba zrobic, jest tam przechowalnia bagazu??
musi wypalic:loveu: ja mam odjazd o 10, zglosic sie musze pol godziny wczesniej...mysle ze tak wstepnie mozemy sie umowic jakos na 8??

Viris napisał(a):
Na przeciwko dworca macie BP - tam kawkę na wynos i siup na spacer.
Moja chęć przyłączenia się została olana więc sobie pojadę do Torunia.

Ja z checia bym Cie poznala:loveu: i twoje malenstwo tez:loveu:

A cerberkowy slalomik boski jest:loveu:

Posted

dzięki, mi tez się slalomik baaardzo podoba :loveu:

Gosia - chyba jest przechowalnia... bo ostatnio kumpela chciała chyba przechować i mogła...
Taaaaa 8 godzina jest chyba najbardziej odpowiednia ;) o tej godzinie mamy zawsze PT... więc na PT nie pójdziemy i jak Cię odprowadzimy na dworzec to popędzimy z cerberowatym na trening, bo zaczynamy go o 10... :)

Posted

Ja ciągle skarżę na Luizę że za dużo zdjęć wkleja. Pech że ma koleżankę - moda który odwiedza jej wątek.

Lui - fota dyplomu jest za duża :diabloti::eviltong:

Zaraz wgram kolejne filmiki.

Posted

Viris napisał(a):
Ja ciągle skarżę na Luizę że za dużo zdjęć wkleja. Pech że ma koleżankę - moda który odwiedza jej wątek.

Lui - fota dyplomu jest za duża :diabloti::eviltong:

Zaraz wgram kolejne filmiki.

kapusiaj , kapusiaj , znacznie mi to ułatwia sprzątnie :loveu: :loveu: :loveu:

ja umiem liczuć tylko do pięciu , wszystko co poza pięć muszę wyciachać :evil_lol:

Gratulacje wielkie dl Cerbarka za 1 miejsce :multi: :multi:

Posted

ehhhh ja to mam pecha nio :diabloti: no ale jak mam porządek, to chociaż mnie nikt nie zbanuje za naruszanie regulaminu :eviltong: za sekundę obejrzę filmiki :loveu:

Vectra - dziękuję :)

Posted

Jeju jak tu u Was pieknie. Zdjecia pierwsza klasa !! Cerber jest niesamowity. Normalnie jak gwiazda :)
U nas niestety nie ma czegos takiego i chyba ngdy nie bedzie, to za male i za bardzo zabite dechami miasto zeby cos konkretnego i fajnego zrobili...
Chomusie superowe :iloveyou:
ja si niedlugo pochwalemoimi szczurkami :iloveyou:

Posted

hehe Luizko tak sobie przegladam rozne rzeczy na kompie i znalazlam to:evil_lol:

"hehe
chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami Luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie"
"

posikalam sie na wspomnienie tej rozmowy:lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
hehe Luizko tak sobie przegladam rozne rzeczy na kompie i znalazlam to:evil_lol:

"hehe
chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami Luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie"
"

posikalam sie na wspomnienie tej rozmowy:lol:

:grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: już sobie Gosiu wyobrażam jak ja musiałam się śmiać kiedy na ten temat rozmawiałyśmy :grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: to były czasy nie :p

Posted

furciaczek napisał(a):

"

kto mnie teraz pozbiera spod biurka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Cerber napisał(a):
:grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: już sobie Gosiu wyobrażam jak ja musiałam się śmiać kiedy na ten temat rozmawiałyśmy :grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: to były czasy nie :p

hehe a nio to byly czasy:p

nie moglam Ci odp. na PW..dogo cos mi swiruje... a wiec teraz nie zabardzo moge ale odezwe sie w niedziele albo poniedzialek:cool3:

Posted

cześć kochani :* co tam u was słychać? :) u mnie wszystko ok, dziękuje, ze do mnie wpadacie, chociaż ja cosik do was nie bardzo :oops:
Generalnie to mam humor dobry... juz od jakis 2 tyg. :D cieszy mnie to i postanowiłam skończyć z dołami raz na zawsze... juz nigdy zadnych dołków, a jeśli tak to tylko we władsnym zakresie, w domku, w łóżku, pod kołdrą... nigdzie indziej dołów juz nie ma ;) i jest luzik bo tak lepiej się mi się żyje.
Jutro jedziemy na weekend do pruszkowa na zawody jak wiecie... moja trenerka powiedziała, ze jeśli na tych zawodach ładnie będę z cerberkiem biegać to z klasy A0 czyli tej najbardziej poczatkującej, przejdę już do A1, czyli do klasy początkującej :multi: będę robiła wszystko co w mojej mocy, ale nie żeby coś wygrać, bo na to akurat kompletnie nie liczę, tylko po to, zeby móc przejść już do klasy A1 :) trzymajcie kciuki, zebym ładnie biegała, najlepies bez DIS i zebym mogła na grudniowych zawodach pobiec już w A1 :)

Gosiaczku - trzymam cię kochana za słowo ;) będę pamiętała :)

Posted

Myślę Gosiu, ze rczej będę mogła :) chyba, ze jakieś zawody nam jescze po drodzę wpdną, to wtedy już nie dam rady, chyba, że o 3 w nocy :diabloti::evil_lol:

no moi kochani czas w drogę... trzymajcie kciuki za nasze zawody... ale będzie świetna zabawa, już doczekać się nie mogę