Cerber Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Eria - taaak to jest ten dyplomik... zdobyłam go za zajęcie 1 miejsca w klubowych, zamkniętych zawodach... http://images25.fotosik.pl/65/7c83b4dc3883d7cemed.jpg oczywiście w kategorii jumping :D Viris - przepraszam Cię kochana Agatko... oczywiście, że możesz z nami się spotkać :) będzie na pewno nam bardzo miło :) zdjęcia max 640 - 640 pix mod Quote
drzalka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Witamy.. gratuluje pierwszego miejsca:multi:.. mam pytanko czy uczęszczacie do jakiegos klubu ?, macie swoje przeszkody ? Czy jesteście samoukami ?? Bardzo bym chciała wystąpić z Leną na jakiś zawodach, ale u nas na podkarpaciu żadnych zawodów się nieorganizuje niestety.. Quote
Cerber Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 oj tak mamy swój klub... nazywa się Agility - psi sport tu mozna poczytać wiecej http://agility-psi-sport.strefa.pl/ Quote
Cerber Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 Dziś byłam z miskiem w ecznicy bo zauważyłam, ze coś mu na łapce wyrosło... na początku myślałam, ze to kleszcz, który pod wpływem środka odkleszczajaco-odpchlającego zdechł, ale później odstrzegłam, ze dto wygląda jak taki mały wyrastajacy pazur... trochę mnie to zdziwiło i śmieszyło, bo to śmieszne, żeby prawie na łokciu psu wyrósł paznokieć... w każdym badź razie wet powiedział, ze to nic poważnego, zeby zostawić to, i ze powinno samo zejść... jeśli nie zejdzie to bedę go nawiedzać :diabloti: przy okazji jak już byłam w lecznicy to zachipowałam cerberka... już dawno miałam to zrobić, ale jakos tak wychodizło, że w ogóle do lecznicy nie chodziłam... miałam jeszcze paszport wyrobić, ale stwierdziłam, ze ten moze jeszcze poczekać... ciesze się, ze cerberek jest zachipowany i w ogóle... w razie czego jakby nie daj Boze się zgubił, czy cos to mozna go zlokalizować... Quote
Cerber Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 macie cerberaczka w akcji... tu mieliśmy Dis, bo cerber przeskoczył murek, ale generalnie gdyby nie to to torek przebiegnięty na czysto :) chciałabym podkreślić, ze to torek z mistrzostw świata z bodajze 2004 r. albo nie wiem z którego dokładnie, ale wiem, ze z mistrzostw świata... jutro powinnam wstawić ten sam przebieg, ale bez żadnego błędu już :) http://pl.youtube.com/watch?v=EJz615BLwak spójrzcie na slalomik :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Super! :multi: Slalomik Cerberek robi przecudnie. :cool3: :p Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Cerber napisał(a):Vectra - dobrze, zapamietam, ale myślałam, ze jedno zdjęcie wiecej to nic jeszcze nie zrobi :eviltong: :lol: i nikt nie zauważy :diabloti: Furciaczkowa - tiaaa, znaczy wejsć gdzieś z psami to będzie raczej ciężko na kawkę... myślę jednak, że jak poszłybysmy do parku to byłoby ekstra... psy by się wybiegały, a my byśmy mogły na spokojnie pogadać o starych i nowych czasach :loveu: szczerze mówiac to doczekać sie nie moge tego spotkania i mam nadzieję, że w ogóle ono wypali... Vectra wszytko wyniucha bo to czarownica jest:diabloti::eviltong: Nio to kupimy kawke i pojdziemy do parku:loveu: tylko nie wiem co z torba zrobic, jest tam przechowalnia bagazu?? musi wypalic:loveu: ja mam odjazd o 10, zglosic sie musze pol godziny wczesniej...mysle ze tak wstepnie mozemy sie umowic jakos na 8?? Viris napisał(a):Na przeciwko dworca macie BP - tam kawkę na wynos i siup na spacer. Moja chęć przyłączenia się została olana więc sobie pojadę do Torunia. Ja z checia bym Cie poznala:loveu: i twoje malenstwo tez:loveu: A cerberkowy slalomik boski jest:loveu: Quote
Cerber Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 dzięki, mi tez się slalomik baaardzo podoba :loveu: Gosia - chyba jest przechowalnia... bo ostatnio kumpela chciała chyba przechować i mogła... Taaaaa 8 godzina jest chyba najbardziej odpowiednia ;) o tej godzinie mamy zawsze PT... więc na PT nie pójdziemy i jak Cię odprowadzimy na dworzec to popędzimy z cerberowatym na trening, bo zaczynamy go o 10... :) Quote
Viris Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja ciągle skarżę na Luizę że za dużo zdjęć wkleja. Pech że ma koleżankę - moda który odwiedza jej wątek. Lui - fota dyplomu jest za duża :diabloti::eviltong: Zaraz wgram kolejne filmiki. Quote
Vectra Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Viris napisał(a):Ja ciągle skarżę na Luizę że za dużo zdjęć wkleja. Pech że ma koleżankę - moda który odwiedza jej wątek. Lui - fota dyplomu jest za duża :diabloti::eviltong: Zaraz wgram kolejne filmiki. kapusiaj , kapusiaj , znacznie mi to ułatwia sprzątnie :loveu: :loveu: :loveu: ja umiem liczuć tylko do pięciu , wszystko co poza pięć muszę wyciachać :evil_lol: Gratulacje wielkie dl Cerbarka za 1 miejsce :multi: :multi: Quote
Viris Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jeśli tylko działają potwierdzenia to co zauważę to zgłaszam w każdym dziale i wątku jaki nawiedzę. Narobię sobie wrogów :evil_lol: Filmik jeszcze jeden - z Cerberkiem. Ale z detką, szukam tego bez detki. http://pl.youtube.com/watch?v=zlTBGd2Jby4 Edit: Znalazłam http://pl.youtube.com/watch?v=KyjPTPY3aGM Quote
Cerber Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 ehhhh ja to mam pecha nio :diabloti: no ale jak mam porządek, to chociaż mnie nikt nie zbanuje za naruszanie regulaminu :eviltong: za sekundę obejrzę filmiki :loveu: Vectra - dziękuję :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jeju jak tu u Was pieknie. Zdjecia pierwsza klasa !! Cerber jest niesamowity. Normalnie jak gwiazda :) U nas niestety nie ma czegos takiego i chyba ngdy nie bedzie, to za male i za bardzo zabite dechami miasto zeby cos konkretnego i fajnego zrobili... Chomusie superowe :iloveyou: ja si niedlugo pochwalemoimi szczurkami :iloveyou: Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 hehe Luizko tak sobie przegladam rozne rzeczy na kompie i znalazlam to:evil_lol: "hehe chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami Luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie" " posikalam sie na wspomnienie tej rozmowy:lol: Quote
Cerber Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a):hehe Luizko tak sobie przegladam rozne rzeczy na kompie i znalazlam to:evil_lol: "hehe chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami Luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie" " posikalam sie na wspomnienie tej rozmowy:lol: :grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: już sobie Gosiu wyobrażam jak ja musiałam się śmiać kiedy na ten temat rozmawiałyśmy :grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: to były czasy nie :p Quote
eria Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 furciaczek napisał(a): chodzilo o to ze sobie gadalysmy na gg, a my to tak z tematu na temat skaczemy czasami Luiza napisala czy nieboje sie ze ktos przyjdzie do mnie do domu i mnie zgwalci ze jest pedowfilem itd...a ja w odpowiedzi na zupelnie inny temat napisalam " to niech mu na zdrowie wyjdzie" " kto mnie teraz pozbiera spod biurka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O dzysasss :roflt::megagrin: :roflt::megagrin: :roflt::megagrin: :roflt: :megagrin: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cerberku, ale Was wciągnęły te ćwiczenia! Tak trzymać!!! A mnie pozostają tylko wystawy...:lol: Pzdr. Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cerber napisał(a)::grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: już sobie Gosiu wyobrażam jak ja musiałam się śmiać kiedy na ten temat rozmawiałyśmy :grin::grin::megagrin::megagrin::megagrin::lol!::lol!::mdrmed::mdrmed: to były czasy nie :p hehe a nio to byly czasy:p nie moglam Ci odp. na PW..dogo cos mi swiruje... a wiec teraz nie zabardzo moge ale odezwe sie w niedziele albo poniedzialek:cool3: Quote
Cerber Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 cześć kochani :* co tam u was słychać? :) u mnie wszystko ok, dziękuje, ze do mnie wpadacie, chociaż ja cosik do was nie bardzo :oops: Generalnie to mam humor dobry... juz od jakis 2 tyg. :D cieszy mnie to i postanowiłam skończyć z dołami raz na zawsze... juz nigdy zadnych dołków, a jeśli tak to tylko we władsnym zakresie, w domku, w łóżku, pod kołdrą... nigdzie indziej dołów juz nie ma ;) i jest luzik bo tak lepiej się mi się żyje. Jutro jedziemy na weekend do pruszkowa na zawody jak wiecie... moja trenerka powiedziała, ze jeśli na tych zawodach ładnie będę z cerberkiem biegać to z klasy A0 czyli tej najbardziej poczatkującej, przejdę już do A1, czyli do klasy początkującej :multi: będę robiła wszystko co w mojej mocy, ale nie żeby coś wygrać, bo na to akurat kompletnie nie liczę, tylko po to, zeby móc przejść już do klasy A1 :) trzymajcie kciuki, zebym ładnie biegała, najlepies bez DIS i zebym mogła na grudniowych zawodach pobiec już w A1 :) Gosiaczku - trzymam cię kochana za słowo ;) będę pamiętała :) Quote
furciaczek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Luizko w zwiazku z tym ze Furcia ma cieczke przelozylam wyjazd z 27.10 na 3.11... mam nadzieje ze w tym terminie tez bedziesz mogla:oops: Quote
Cerber Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Myślę Gosiu, ze rczej będę mogła :) chyba, ze jakieś zawody nam jescze po drodzę wpdną, to wtedy już nie dam rady, chyba, że o 3 w nocy :diabloti::evil_lol: no moi kochani czas w drogę... trzymajcie kciuki za nasze zawody... ale będzie świetna zabawa, już doczekać się nie mogę Quote
furciaczek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Trzymam kciuki:loveu: Ja tez wyruszam:placz: Quote
Recommended Posts