Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobrze że napisałaś że to z lata bo już myślałam ze to teraz wlazł do wody brrrrr :nerwy:

http://images21.fotosik.pl/401/f83e373f01056726.jpg super! :lol:

http://images26.fotosik.pl/44/95dfe9bb9a77ab28.jpg :evil_lol::evil_lol: za noge go, za noge :lol:
Zabawa z kłodą rewelka :lol: Skojarzył mi się z niedźwiedziem którego widziałam w zoo. Też tak się bawił :lol::lol:
A foty z agility bardzo fajne, w ogóle Viris świetne foty trzaska:cool1:

Posted

dziękuę kochane i cieszę się, ze podobają się fotorelacje :) oj taaak viris, czt. Agatka robi boskie fotki :loveu: no i ma zaje..fajny sprzęt :)

anneta - heh dziś cerberek zaliczył zgłowiączkę u nas w parku... pływał za kaczkami... on kocha wodę jak nie wiem co :loveu:

zaraz powinnam powstawiać dzisiejsze foty cerberka z parku... pozowane i jak siedzi na drzewie... widzieliscie kiedyś psa na drzewie???? nieeee to zobaczycie cerberkowatego... bardzo mu się podobało i widać, ze skojarzył to drzewo z kładką... powiedziałam ,,góra'' a on już był prawie na czubku drzewa... wstawić powinnam też kilka fot obu chomików i poznacie dzikuska :) a na koniec wasze galeryjki poodwiedzam :)

Posted

Piekne foteczki Luizko:loveu: Z Cera coraz wiekszy przystojniak sie robi:loveu:
Odwiedzam was czesto ale nie pisze...jakos tak nio:oops:

Co robisz 27 z samego rana:cool3: to jest sobota o ile dobrze pamietam:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
Piekne foteczki Luizko:loveu: Z Cera coraz wiekszy przystojniak sie robi:loveu:
Odwiedzam was czesto ale nie pisze...jakos tak nio:oops:

Co robisz 27 z samego rana:cool3: to jest sobota o ile dobrze pamietam:roll:

Nic nie szkodzi Gosiu.. ja się nie gniewam :) cieszę się, ze wpadłaś, naprawdę :)

hmmm 27 października??? nic nie robię... od rana zapewne będę na PT z cerberkowatym, a później trening :) ale ostatnio chciałabym odpocząć trochę od treningów i myślę, że po 2 - dniowych zwodach w Pruszkowie, które odbędą się 20-21 paź. zrobię sobie troszkę przerwy i przez bity tydzień nie pójdę na żaden trening :)... a czemu Gosiaczku mój, pytasz?

Posted

Witaj Luizo, dawno u Was nie byłam :)
Przepiękne zdjęcia Cerbera, widać po nim, że ćwiczycie- cudowną ma sylwetkę :loveu:
Przyjedźcie do Łodzi :placz:
Pozdrowionka!

Posted

furciaczek napisał(a):
A pytam bo 27 o 10 rano wyjezdzam wlasnie z Wloclawka do Anglii:p i tak sobie pomyslalam ze moze udaloby nam sie poranna kawke gdzies wypic:cool3:
Jak się nie wybiorę do Torunia na giełdę to też chcę na kawkę!!

Posted

Cerber napisał(a):
no jasne, ze tak Gosiaczku... kurcze, ale byłoby fajnie jeszcze raz Cie ujrzeć :multi: i pogadać na żywo :)

To bede dzwonic do Ciebie jak juz bede w polsce, moze cos z tego wyjdzie:loveu:
Jest tam gdzies na dworcu jakies miejsce gdzie mozna z piesami wejsc i przy kawce posiedziec?? Albo przechowalnia bagazu?? do parku moglybysmy skoczyc na chwilke:loveu:

Posted

Vectra - dobrze, zapamietam, ale myślałam, ze jedno zdjęcie wiecej to nic jeszcze nie zrobi :eviltong: :lol: i nikt nie zauważy :diabloti:

Furciaczkowa - tiaaa, znaczy wejsć gdzieś z psami to będzie raczej ciężko na kawkę... myślę jednak, że jak poszłybysmy do parku to byłoby ekstra... psy by się wybiegały, a my byśmy mogły na spokojnie pogadać o starych i nowych czasach :loveu: szczerze mówiac to doczekać sie nie moge tego spotkania i mam nadzieję, że w ogóle ono wypali...

Posted

uwielbiam bojowniki !!! A Twój jest dokładnie w moim typie - czerwone są najpiękniejsze :loveu::loveu: mi niedawno padł bojownik, żył dobrych kilka lat:lol:

oo a tam z tyłu za akwarium wisi dyplom :):)