Alynkaaa Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: sliczna trojca:)fotki sliczniusie:) aprawde niekiedy widze Fige zamiast Cerberka..nieraz sa bardzo podobni:)....a jakie zabawy na piachu....Fifa uwielbia piach i gory piachu kopac zjezdzac po nich na brzuchu lapac opsypujacy sie piach....taki pustynny piesek..:cool3: :cool3: Quote
Cerber Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 A to jest konfident - Bokser, którego spotkałyśmy w lesie podczas zabawy :D śmieszne ma imię :evil_lol: :evil_lol: a ta fotka to fotka roku :lol: :lol: :lol: normalnie ,,tańczący w patykiem'' :evil_lol: :evil_lol: ta fotka robiona była jna początku, ale tu Cerber skakał i chciałam ją dodać do fotek skokowych :D jedno oko różowe, drugie zielone, no prawie jak husky :D:D:D:D i tyłek do góry :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja latam Quote
Marta_Ares Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 bardzo mi sie podoba ta fotka:loveu: :loveu: Quote
chicken Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::crazyeye: Quote
chicken Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Fajnie ze Twoj aparat robi zdjecia w ruchu :lol: Moj nie zawsze to potrafi :-( Mowimy dobranoc...:sleep2: Quote
Ola&Kora Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Hehe extra fotka :loveu: :loveu: :loveu: Ares to mi troszke jakieś UFO przypomina :evil_lol: :evil_lol: Jak na nie patrze to na myśl nasuwają mi sie słowa piosenki "trzej przyjaciele z boiska (chociaż tu powinno być raczej hmmm... z dogomanii...?) :eviltong: Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Bo przyjacielom się UFO :) ZO za małe kosmitexy :loveu::loveu::loveu: Ares naprawde zabójczo wyszedł! Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Witam was kochani, dziękuję za wszystkie komentarzyki :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: Zaraz dodam wczorajsze wieczorne i dzisiejsze poranne fotki, które bardzo mi się podobają :D Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Nie noe rzeczywiście ta fotka chyba jako jedyna mi się udała, jest strasznie śmieszna :D:D:D:D:D A jeśli chodzi o fotki, gdzie Cerber skacze to zrobiły dziewczyny, bo ja miałam opóźniony zapłon i zawsze zrobiłam fotke jak cerber już przeskoczyłł. Jedna fotka mi się udała Aresika, ale dałam ją Marcie, żeby wstawiła u siebie :) Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ojj witam! No fajnie że znów focie będą:loveu: Już obskoczylam właśnie wszystkie galerie i nie ma co robić, więc zaraz u ciebie troszkę pooglądam ;);) Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 proszę oto fotki Wczorajsze, wieczorne, podczas oglądania Dziennik Brieget Jones czy jak jej tam :D Przypatrzcie się uważnie tej fotce i znajdzcie łapke Cerbera, którą on bardzo dobrze schował :D:D:D:D Na pewno nie znajdziecie mojej łapuchny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i dziś wczesno poranne fotulcie. Cerber ze swoją panią mintoli się w łóżku, chyba jakis niewidzialny duch zrobił nam zdjęcie, kiedy pani udawała, że śpi hihihi Molestowanie na całego A teraz coś w stylu, oklapniete uszka Cerbera Quote
haska_12 Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ojej :loveu: teraz już wiem dlaczego mówią, że kundelki są najpiękniejsze:loveu: ps.I piesiowi podobał się film ? :evil_lol: Quote
Alicja Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :multi: ale mieliście swietny spacerek Fotka śpioszków:loveu: Quote
Alynkaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 ojeeeej:):loveu: :loveu: :loveu: sliczny Cerberek:):) slodziak normalnie a fotka w 3 to jest poprostu boska:) Quote
:: FiGa :: Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Cerberkuuuu :loveu: Wy mnie tu chcecie zabić wszyscy czy jak :loveu: Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Cerber']proszę oto fotki Wczorajsze, wieczorne, podczas oglądania Dziennik Brieget Jones czy jak jej tam :D Przypatrzcie się uważnie tej fotce i znajdzcie łapke Cerbera, którą on bardzo dobrze schował :D:D:D:D Na pewno nie znajdziecie mojej łapuchny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No i dziś wczesno poranne fotulcie. Cerber ze swoją panią mintoli się w łóżku, chyba jakis niewidzialny duch zrobił nam zdjęcie, kiedy pani udawała, że śpi hihihi Molestowanie na całego A teraz coś w stylu, oklapniete uszka Cerbera Piękne!! :loveu::loveu::loveu: A ja znalazlam łapcie ;););) PS Pomyślałam, ze można by zgłosić do konkursu zdjęcie października zdjęcie Cerbera, Aresika i Kory, gdzie wyglodają jak UFO :) Bardzo mi się ta fota podoba, napewno dużo osób by na nią głsowało! Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Cerberkuuuu :loveu: Wy mnie tu chcecie zabić wszyscy czy jak :loveu: dlaczego?????? chcemy Cię zabić?????? Zaraz dodam następną kolekcję fotek :) Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 Prosze popołudniowe fotki. Teraz was zadręczam fotkami, bo mam ich sporo i będę je dodawała dopóki nie skończy mi się zapas :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 I'm Chincyk (nie przerażajcie się tą fotką, Ja Cerberowi to delikatnie zrobiłam, gdyby mu coś nie odpowiadało to by mi nie dał tak zrobić :) ) To Cerberowy nochal To widzę, kiedy dotykam swoim nosem, nosa cerberowego a to jest cerberowa gęba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alynkaaa Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Cerber'] jaki powarzny...normalnie taki dorosly sie wydaje:) zrownowazony arystokrata....:cool3: :cool3: a te szczeki sa extra:) normalnie zeby mozna mu policzyc i zobaczyc czy ktoregos nie brakuje:)....a jezor ma jak "niekonczaca sie opowiesc":eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ocho, maestro Cerber znów w akcji :-D :-D :-D :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Ale bajer!!!! Normalnie paszcza hipcia albo krokodyla!!! Nie no, maestro Cerberze, wymiatasz!!! Quote
Juszes Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 [quote name='Cerber'] Cerber w buszu :D:loveu: Quote
Cerber Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 [quote name='Alynkaaa'] [quote name='Cerber'] jaki powarzny...normalnie taki dorosly sie wydaje:smile: zrownowazony arystokrata....:cool3: :cool3: Poważny.... ciota, która gubi swoje wisiorki. Za swojej kadencji zgubił już 2 adresówki i teraz jeden wisior. Miałam przeczucie, ze zgubi ten wisiorek i dlatego kupiłam dwa, czego teraz nie żałuję. No czyż on nie wygląda pięknie z tym wisiorkiem :( Quote
chicken Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 :loveu::loveu::loveu: Fajnie maasz ze cerberek tak si edo ciebie przytula... Kesi do mnie nie chce sie przytulac :-( tzn jej jest za goraco i ucieka :shake: Wszystkie zeby zdrowe :evil_lol: Quote
Recommended Posts