Olynda Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witaj "koleżanko z toru" :eviltong: w galerii Cera jeszcze nie byłam, napewno będę zaglądac. Miałam przyjemnosc, (olbrzymia zresztą) poznac Cerberka osobiscie. Uwazam iz jest to pies zajee.. znaczy sie fajny jest :eviltong: na torze jest niesamowity, a slalom w jego wykonaniu to poprostu... profeska. Moze to i zwykłe słowa ale wiem co mowie. Liczymy na jakies zdjecia tashy. i oczywiscie wiekszej ilosci foteczek w tej oto galerii. A Jak tam Sonik ;) ? Bardzo ładna suczka. zaczepna jak taszka. pozdrawiam Lui :calus: i dzieki za wszystko słonko Quote
olifka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Heej :) Jeszcze do tej galerii nie zaglądałam. Z Cerberka śliczny psiak, a slalom w jego wykonaniu po prosstu niesamowity! Byliście już na jakiś zawodach agility? POzdrawiam Oliwia z Balbinką Quote
bellatriks Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Hej, Luiza, wyjeżdżam jutro, więc tym razem moja dłuższa nieobecność w galerii będzie w pełni usprawiedliwiona:lol: Buziaki dla Cerberka Quote
Cerber Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 hejo kochani... jak zwykle zaniedbana galeria :D u mnie to juz norma jak zauwayliście :D bellatriks- jako jedyna zauważyłaś, ze mam nowy, fajny banerek - dzięikuję :* sznaucerka-balbina - nie jeszcze nigdy nie byliśmy na zawodach... nasze pierwsze, nieoficjalne będą zw Pęcicach 25 sierpnia tego roku :) Quote
bellatriks Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cerber napisał(a): bellatriks- jako jedyna zauważyłaś, ze mam nowy, fajny banerek - dzięikuję :* Ależ on jest super!:multi::loveu: Avatarek też:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mało Cię, Cerberku na DGM, oj mało... Pzdr. Quote
olifka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Cerber napisał(a): sznaucerka-balbina - nie jeszcze nigdy nie byliśmy na zawodach... nasze pierwsze, nieoficjalne będą zw Pęcicach 25 sierpnia tego roku :) To będe wam zawzięcie kibicować :) Też się tam zjawię ale bez psa. Będzie mieć wtedy cieczkę... A chciałam ją oswoić z zawodami. A na fort cupy jedziecie? Quote
furciaczek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hej luizko oj duzo sie u ciebie pozmienialo widze :) wymiziaj cera odemnie:loveu: Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 hej wam... dziś mamy swoje zamknięte, nieoficjalne zawody klubowe... trzymcie kciuki, zeby cer wygrał :D żeby zajął 1 miejsce i żeby zdobył dyplomik :D:D:D:D:D chciałabym, zeby tak było, no ale grunt to się dobrze bawić :D co nie :) zawody zaczynaja sie ok godziny 17, wczesniej ide do kina :D bedzie fajnie, na pewno :D Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Trzymamy mocno kciuki!!!! I życzymy wygranej! Powodzenia! Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Cerber napisał(a):hej wam... dziś mamy swoje zamknięte, nieoficjalne zawody klubowe... trzymcie kciuki, zeby cer wygrał :D żeby zajął 1 miejsce i żeby zdobył dyplomik :D:D:D:D:D chciałabym, zeby tak było, no ale grunt to się dobrze bawić :D co nie :) zawody zaczynaja sie ok godziny 17, wczesniej ide do kina :D bedzie fajnie, na pewno :D Musi być dobrze! Wierzymy w Was!!! Pzdr. Quote
Cerber Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 no i jesteśmy :D mamy dobrą nowinę... byliśmy dziś na zawodach no i były 2 przebiegi, był jumping składający się z hopków, tuneli i rękawu, oraz było agility, które składało się ze stref, czyli palisady, kładki, hopków i tuneli... w agility cerberek zajął bodajże 3 miejsce, bo mieliśmy problemy ze strefami, ale u nas to norma... i tak dobrze mu poszło :) no a w jumpungu cerberek był niezwyciężony... miał najlepszy czas bo na 14 przeszkód tylko 20 s. no i żadnego, dosłoenie żadnego błędu no i mamy 1 miejsce :) jestem dumna z mojego niunka, naprawdę :) Quote
olifka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Wow BRAWO za jumping!!:multi::multi: Za agility także:multi::multi: :laola: Quote
eria Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 gratulacje!! W Pęcicach napewno też wszystko będzie super!! Quote
Asiaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Uhhhh, jakie piękne wyniki!!! BRAWO DUECIKU!!!:loveu: Pzdr. Quote
furciaczek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 zawsze wiedzialam ze zdolnego masz psiaka:loveu: gratuluje :) Quote
Cerber Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 filmiki z wczorajszeych zawodów... agility http://agility-psi-sport.strefa.pl/1-aps/cer-a-popr.mpg jumping http://agility-psi-sport.strefa.pl/1-aps/cer-j.mpg Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witamy!! :multi::multi: I już zdążyłam popodziwiać Cerberka w akcji :D My tez mamy z Gama w planach agility :) Quote
Asiaczek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Dzięki za filmy. Wreszcie mogłam zobaczyć Cerberka na żywo, w akcji... BRAWO!!! Pzdr. Quote
Cerber Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Witajcie kochani :) jak zwykle porzuciłam wszystko i za przeproszeniem mam wszystko w nosie... tak by to bynajmniej wyglądało z waszej perspektywy... otóż za bardzo czasu nie mam... wiecie praca, treningi i te sprawy... po prostu straciłam czas... u nas wszystko w porządku :) cerber jak to cerber, leniu****e, bawi się i chodzi na treningi... a sonik... no ona tez leniu****e, też zacyna biegać i coraz częsciej mieć głupawki... to chyba dobry znak, bo ostatnio zaczepia cerber do zabawy :) przynajmniej oboje nie sa samotni kiedy ja siedze w pracy... :) teraz też muszę się uszykować bo o 6.30 musze juz byc w firmie... także żegnam was... jeszcze dzis postaram się coś napisać w co wątpię bo mam bardzo napięty grafik. Quote
belgunia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Asiaczek napisał(a):Dzięki za filmy. Wreszcie mogłam zobaczyć Cerberka na żywo, w akcji... BRAWO!!! Pzdr. Oczywiście, aż miło popatrzeć jak sobie dają razem radę :) - brawa dla Cerberka i Cerberka ;) :loveu: Quote
Cerber Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 p Dorotko niech pani mi tak nie słodzi :oops: wiem, że wczoraj narozrabiałam, dziś obiecuję poprawę... Quote
Recommended Posts