Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj "koleżanko z toru" :eviltong:
w galerii Cera jeszcze nie byłam, napewno będę zaglądac.

Miałam przyjemnosc, (olbrzymia zresztą) poznac Cerberka osobiscie. Uwazam iz jest to pies zajee.. znaczy sie fajny jest :eviltong:

na torze jest niesamowity, a slalom w jego wykonaniu to poprostu... profeska. Moze to i zwykłe słowa ale wiem co mowie. Liczymy na jakies zdjecia tashy. i oczywiscie wiekszej ilosci foteczek w tej oto galerii.

A Jak tam Sonik ;) ? Bardzo ładna suczka. zaczepna jak taszka.

pozdrawiam Lui :calus: i dzieki za wszystko słonko

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Heej :) Jeszcze do tej galerii nie zaglądałam. Z Cerberka śliczny psiak, a slalom w jego wykonaniu po prosstu niesamowity! Byliście już na jakiś zawodach agility?

POzdrawiam Oliwia z Balbinką

Posted

hejo kochani... jak zwykle zaniedbana galeria :D u mnie to juz norma jak zauwayliście :D

bellatriks- jako jedyna zauważyłaś, ze mam nowy, fajny banerek - dzięikuję :*

sznaucerka-balbina - nie jeszcze nigdy nie byliśmy na zawodach... nasze pierwsze, nieoficjalne będą zw Pęcicach 25 sierpnia tego roku :)

Posted

Cerber napisał(a):

sznaucerka-balbina - nie jeszcze nigdy nie byliśmy na zawodach... nasze pierwsze, nieoficjalne będą zw Pęcicach 25 sierpnia tego roku :)

To będe wam zawzięcie kibicować :) Też się tam zjawię ale bez psa. Będzie mieć wtedy cieczkę... A chciałam ją oswoić z zawodami. A na fort cupy jedziecie?

Posted

hej wam... dziś mamy swoje zamknięte, nieoficjalne zawody klubowe... trzymcie kciuki, zeby cer wygrał :D żeby zajął 1 miejsce i żeby zdobył dyplomik :D:D:D:D:D chciałabym, zeby tak było, no ale grunt to się dobrze bawić :D co nie :) zawody zaczynaja sie ok godziny 17, wczesniej ide do kina :D bedzie fajnie, na pewno :D

Posted

Cerber napisał(a):
hej wam... dziś mamy swoje zamknięte, nieoficjalne zawody klubowe... trzymcie kciuki, zeby cer wygrał :D żeby zajął 1 miejsce i żeby zdobył dyplomik :D:D:D:D:D chciałabym, zeby tak było, no ale grunt to się dobrze bawić :D co nie :) zawody zaczynaja sie ok godziny 17, wczesniej ide do kina :D bedzie fajnie, na pewno :D

Musi być dobrze! Wierzymy w Was!!!
Pzdr.

Posted

no i jesteśmy :D mamy dobrą nowinę... byliśmy dziś na zawodach no i były 2 przebiegi, był jumping składający się z hopków, tuneli i rękawu, oraz było agility, które składało się ze stref, czyli palisady, kładki, hopków i tuneli... w agility cerberek zajął bodajże 3 miejsce, bo mieliśmy problemy ze strefami, ale u nas to norma... i tak dobrze mu poszło :) no a w jumpungu cerberek był niezwyciężony... miał najlepszy czas bo na 14 przeszkód tylko 20 s. no i żadnego, dosłoenie żadnego błędu no i mamy 1 miejsce :) jestem dumna z mojego niunka, naprawdę :)

Posted

Witajcie kochani :) jak zwykle porzuciłam wszystko i za przeproszeniem mam wszystko w nosie... tak by to bynajmniej wyglądało z waszej perspektywy... otóż za bardzo czasu nie mam... wiecie praca, treningi i te sprawy... po prostu straciłam czas... u nas wszystko w porządku :) cerber jak to cerber, leniu****e, bawi się i chodzi na treningi... a sonik... no ona tez leniu****e, też zacyna biegać i coraz częsciej mieć głupawki... to chyba dobry znak, bo ostatnio zaczepia cerber do zabawy :) przynajmniej oboje nie sa samotni kiedy ja siedze w pracy... :) teraz też muszę się uszykować bo o 6.30 musze juz byc w firmie... także żegnam was... jeszcze dzis postaram się coś napisać w co wątpię bo mam bardzo napięty grafik.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Dzięki za filmy. Wreszcie mogłam zobaczyć Cerberka na żywo, w akcji...
BRAWO!!!
Pzdr.

Oczywiście, aż miło popatrzeć jak sobie dają razem radę :)
- brawa dla Cerberka i Cerberka ;)

:loveu: