Viris Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Lui - nie poddawaj się, ja mam gorszą kondychę ale jak wrócę to spróbuję z Klara na torze (chociaż może najpierw zrobię do końca PT). Gratuluję zdania maturki :) A co do tortu dla Cerbera zobacz na to : Torcik Klarki przed wyjazdem, zrobiony tak jak się gotuje dla psiaka tylko lepiej od makaronu ryżyk lub kaszkę (wiem że chcesz utuczyć Cerberka - ale raz możesz mu zafundować coś innego niż makaron bo się lepiej formuje torcik).Wciskasz do szklanej miski i przykrywasz talerzem, odwracasz, podnosisz miskę i na talerzyku masz prawie gotowy torcik, trzeba tylko ozdobić ;) Quote
Cerber Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Hej Agatko :) kurcze mogłabyś już wrócić do Polski... nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Ciebie i Klarcię :) ten torcik to świetny pomysł i jaki on piękny jest... i jeszcze z tymi ciachami, które cerber uwielbia... no chyba trzeba będzie cosik podobnego zrobić... dzięki za pomysł ;) Quote
Asia & Ginger Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale się fajnie bawicie na tym agility. :cool3: :p Luiza musisz przetrwac, początki zawsze są trudne. :evil_lol: A torcik rzeczywiście super, na pewno bardzo smakował solenizantce. :loveu: Quote
Cerber Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 asia_pie napisał(a):Ale się fajnie bawicie na tym agility. :cool3: :p Luiza musisz przetrwac, początki zawsze są trudne. :evil_lol: A torcik rzeczywiście super, na pewno bardzo smakował solenizantce. :loveu: hehe chyba solenizantowi :D Klarcia chyba już miała urodzinki, teraz czas na cerbera. Za niecałe 2 tygodnie będzie miał urodzinki :) Quote
Viris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Klarci smakował i to bardzo. Takie podziękowania niespodziewane mi zafundowała : A właśnie Luiza - możliwe że między Monachium a wykopaliskami będę we Włocławku ok. 3 dni, może pogoda dopisze to gdzieś wyskoczymy. To będzie na przełomie lipca i sierpnia. Quote
Cerber Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 ooo jak dobrze Cię widzieć Agatko :multi: :multi: :multi: świetnie, ze będziesz w Polsce:multi: :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, ze pogoda dopisze i że się spotkamy na mur beton... bardzo bym chciała :) Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Gratuluję zdanej matury!! Cieszę się razem z Tobą!!!:loveu: Pzdr. Quote
Czoko Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Gratuluję zdanej matury!! Cieszę się razem z Tobą!!!:loveu: Pzdr. Do gratulacji dołączamy i My! Ale ślicznie ćwiczycie agility i macie świetną zabawę ze skokami podczas spaceru! Zainteresował mnie torcik - czy mogłybyście podać przepis - ciekawe czy Chocula dostaje coś podobnego? Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa Quote
Anecioreczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Dołaczam sie do gratulacji :cool3: Fotki macie świetne:cool3: Ciesze sie z Tytułu tego wątku:P wkońcu wróciłaś i mam nadzieje ze na dobre:cool3: Quote
Viris Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Czoko napisał(a):Zainteresował mnie torcik - czy mogłybyście podać przepis - ciekawe czy Chocula dostaje coś podobnego? Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa Napisałam przepis na torcik - a w zasadzie tajemnice jego prostoty. Szukaj - przy zdjęciach ;) Quote
Cerber Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Witajcie kochani :) jeszcze raz dziękuję za gratulacje... teraz musze tylko papiery poskładać do szkół i czekać aż, albo czy mnie przyjmą... jesli mnie nie przyjmą to się chyba zabije... nie dostane renty jak sie nie będę uczyła, a za 500 zł miesięcznie kompletnie nie idzie wyżyć... no ale nie wazne... jutro wybieramy się z cerberowatym na 3 już traning... o ile nie będzie padało... Cer robi postępy, co mnie bardzo cieszy :) Quote
Dobcia Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Luizko bardzo się ciesze, dołanczam się do gratulacji:lol: Wspaniale, ze Cerberka tak cieszy agility!:multi: Quote
goldenka245 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Hej Luizko! Super, że wróciłaś ;) Cieszę się, że Cerkowi tak podoba się agility ;) Śliczne fotki ;) Wszystkie bez wyjątku:evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam! Quote
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No, proszę! Cerber + właścicielka wsiąkli w agility... Ale w sumie, to bardzo dobrze!:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Słuchajcie właśnie wróciłam z treningu i mam następujące informacje. Po 1 Cerber robi coraz większe postępy... dzś był rewelacyjny... przeleciał dośc trudny tor prawie bezz zadnych błędów :multi: :multi: :multi: 11 przeszkód miał do przekroczenia :) sukces po prostu :) Po 2 jedziemy na pierwsze nieoficjalne zawody do Pęcic pod Warszawą :) ma to być w sierpniu, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :) Po 3 mam trochę fotek i na pewno je wstawię, tylko nie wiem czy dziś :) mam też filmik, który kręciła koleżanka :) ale to wszystko później... No i po 4 i nie zbyt przyjemne. Nadwyrężyłam sobie nogę i nie wiem czy będę mogła biegać... jutro pójdę do lekarza bo bardzo mnie boli... jesli nie bedę mogła biegać to na traningach nie będę biegała z cerberem tylko koleżanka, która kreciła filmik... Quote
Asia & Ginger Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ale Cerberek jest zdolny, jakby się urodził do agility. :cool3: :loveu: No i na konkurs się juz wybieracie. :crazyeye: Oby nie wypadł wtedy kiedy będzie zlot. :roll: Mam nadzieję, że z Twoją nogą to nic poważnego i szybko przejdzie. Daj znać co jutro powie lekarz. Trzymam kciuki za dobre wieści. :kciuki: :kciuki: Quote
Anecioreczek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No właśnie żeby to nie było w czasie zlotu:mad: Quote
Cerber Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Nie nie, nie denerwujcie się :) te zawody są albo 19, albo 25 sierpnia :) Quote
Cerber Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 proszę kochani oto foty z wczorajszego treningu :) biegła z Cerberkiem koleżanka - Kasia, która w razie ja bym nie mogła biegać, zastąpi mnie :) Cerberek ładnie ją słuchał i Kasia nadaje sie na zastępczego przewodnika dla niuni :) Quote
Cerber Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 i filmik.. tu już ja go prowadziłam mimo, ze mnie noga bolała, ale dałam radę :) http://video.google.pl/videoplay?docid=1796802851039874505 Quote
Asia & Ginger Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Super foty z agility i jaki filmik świetny. :cool3: Ależ ja Wam zazdroszczę, że możecie tak się wyszalec, a my z Gingerką niee...:placz: Quote
Recommended Posts