Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lui - nie poddawaj się, ja mam gorszą kondychę ale jak wrócę to spróbuję z Klara na torze (chociaż może najpierw zrobię do końca PT).

Gratuluję zdania maturki :)

A co do tortu dla Cerbera zobacz na to :

Torcik Klarki przed wyjazdem, zrobiony tak jak się gotuje dla psiaka tylko lepiej od makaronu ryżyk lub kaszkę (wiem że chcesz utuczyć Cerberka - ale raz możesz mu zafundować coś innego niż makaron bo się lepiej formuje torcik).Wciskasz do szklanej miski i przykrywasz talerzem, odwracasz, podnosisz miskę i na talerzyku masz prawie gotowy torcik, trzeba tylko ozdobić ;)

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Agatko :) kurcze mogłabyś już wrócić do Polski... nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Ciebie i Klarcię :) ten torcik to świetny pomysł i jaki on piękny jest... i jeszcze z tymi ciachami, które cerber uwielbia... no chyba trzeba będzie cosik podobnego zrobić... dzięki za pomysł ;)

Posted

asia_pie napisał(a):
Ale się fajnie bawicie na tym agility. :cool3: :p
Luiza musisz przetrwac, początki zawsze są trudne. :evil_lol:

A torcik rzeczywiście super, na pewno bardzo smakował solenizantce. :loveu:

hehe chyba solenizantowi :D Klarcia chyba już miała urodzinki, teraz czas na cerbera. Za niecałe 2 tygodnie będzie miał urodzinki :)

Posted

Klarci smakował i to bardzo.

Takie podziękowania niespodziewane mi zafundowała :

A właśnie Luiza - możliwe że między Monachium a wykopaliskami będę we Włocławku ok. 3 dni, może pogoda dopisze to gdzieś wyskoczymy. To będzie na przełomie lipca i sierpnia.

Posted

ooo jak dobrze Cię widzieć Agatko :multi: :multi: :multi: świetnie, ze będziesz w Polsce:multi: :multi: :multi: :multi: mam nadzieję, ze pogoda dopisze i że się spotkamy na mur beton... bardzo bym chciała :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Gratuluję zdanej matury!! Cieszę się razem z Tobą!!!:loveu:
Pzdr.

Do gratulacji dołączamy i My!
Ale ślicznie ćwiczycie agility i macie świetną zabawę ze skokami podczas spaceru!
Zainteresował mnie torcik - czy mogłybyście podać przepis - ciekawe czy Chocula dostaje coś podobnego?
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa

Posted

Czoko napisał(a):
Zainteresował mnie torcik - czy mogłybyście podać przepis - ciekawe czy Chocula dostaje coś podobnego?
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie Ewa

Napisałam przepis na torcik - a w zasadzie tajemnice jego prostoty.
Szukaj - przy zdjęciach ;)

Posted

Witajcie kochani :) jeszcze raz dziękuję za gratulacje... teraz musze tylko papiery poskładać do szkół i czekać aż, albo czy mnie przyjmą... jesli mnie nie przyjmą to się chyba zabije... nie dostane renty jak sie nie będę uczyła, a za 500 zł miesięcznie kompletnie nie idzie wyżyć... no ale nie wazne... jutro wybieramy się z cerberowatym na 3 już traning... o ile nie będzie padało... Cer robi postępy, co mnie bardzo cieszy :)

Posted

Słuchajcie
właśnie wróciłam z treningu i mam następujące informacje.
Po 1 Cerber robi coraz większe postępy... dzś był rewelacyjny... przeleciał dośc trudny tor prawie bezz zadnych błędów :multi: :multi: :multi: 11 przeszkód miał do przekroczenia :) sukces po prostu :)
Po 2 jedziemy na pierwsze nieoficjalne zawody do Pęcic pod Warszawą :) ma to być w sierpniu, ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy :)
Po 3 mam trochę fotek i na pewno je wstawię, tylko nie wiem czy dziś :) mam też filmik, który kręciła koleżanka :) ale to wszystko później...
No i po 4 i nie zbyt przyjemne. Nadwyrężyłam sobie nogę i nie wiem czy będę mogła biegać... jutro pójdę do lekarza bo bardzo mnie boli... jesli nie bedę mogła biegać to na traningach nie będę biegała z cerberem tylko koleżanka, która kreciła filmik...

Posted

Ale Cerberek jest zdolny, jakby się urodził do agility. :cool3: :loveu:
No i na konkurs się juz wybieracie. :crazyeye: Oby nie wypadł wtedy kiedy będzie zlot. :roll:
Mam nadzieję, że z Twoją nogą to nic poważnego i szybko przejdzie. Daj znać co jutro powie lekarz. Trzymam kciuki za dobre wieści. :kciuki: :kciuki:

Posted

proszę kochani oto foty z wczorajszego treningu :)

biegła z Cerberkiem koleżanka - Kasia, która w razie ja bym nie mogła biegać, zastąpi mnie :) Cerberek ładnie ją słuchał i Kasia nadaje sie na zastępczego przewodnika dla niuni :)