Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Bbeta Ty papugo :P:P:P:P teraz przydałoby się chociaż po jednym komie coniektórym napisać... należy się wam po takiej przerwie :D Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 no to kochani teraz was tak obrzuce otami, ze wystarczy wam do końca życia :P najpierw moje bardzo skromne macro... Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 http://img130.imageshack.us/img130/5899/obraz067yj9.jpg http://images22.fotosik.pl/132/441c8d31c344844d.jpg Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 together stary bałagan :D czyste i ukochane posłanie :) i moja najukochansza morda na siwecie :) http://img180.imageshack.us/img180/8319/obraz085tp4.jpg Quote
bellatriks Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witaj, Luizko! Na wstępie chciałam Cię bardzo przeprosić, że od tak dawna nie zaglądałam na Twój wątek - przyznam, że to było "trochę" chamskie z mojej strony. Cudne fotki:multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu: Ślicznie razem wyglądacie z Cerberkiem:p Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 ehhh dalabym te wszystkie foty w 2 albo 3 postach, ale niestety regulamin sie zmienil i musialam dac chyba w 6, a chcialam, zeby prawie wszystkie foty byly widoczne i dlatego nieliczne foty dalam w linkach... na dzis to juz wystarczy, bo naprawde sporo postow napisalam... dziekuje Ci bellatriks, ze wskoczyłaś do mnie... galeria jest bardzo zapuszczona... moze kiedy powolutku dojdzie do siebie troszeczke... Quote
Asiaczek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Nonono, czyżby w użyciu był nowy aparacik? Zabawy Cerberka podobne do zabaw moich basków; piłeczka przede wszystkim...:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 dziekuje kochane moje :* taaaak cerber kocha piłeczki tenisowe na zabój :) niestety już tych piłezczek nie ma... kupiłam 2 takie kiepskie piłeczki za 1,50 i niestety ząbki poszły w ruch, bo to przecież świeża guma była i niestety piłeczkki pękły na pół... kupię mu nowe oryginalne :) bellatriks - kochanie teraz jak się cytuje zdjęcie to trzeba cytować w linkach... tak jest w regulaminie w punkcie 10 o zdjęciach... MAM WSPANIAŁĄ WIADOMOŚĆ KOCHANE - CERBEREK WE ŚRODĘ IDZIE WRAZ ZE SWOJĄ WIERNĄ PANCIĄ NA TOR AGILITY... PRZED CHWILECZKĄ WŁAŚNIE DOSTAŁAM MAILA ZWROTNEGO OD PAŃSTWA, KTÓRZY TEN SPORT PROWADZĄ I NAPISALI, ZE NIE MA ŻADNEGO PROBLEMU :) MUSZĘ TYLKO CERBERA WUPOSAŻYĆ W PIŁECZKĘ NA SZNURKU I BĘDZIE GICIOREK :) KOSZTY PODOBNO TEZ NIE WYSOKIE WIĘC Z DUMĄ MOGĘ Z CERBERKIEM PĘDZIĆ NA AGILITY!!! - KTO WIE, MOZE CERBER ZOSTANIE PRAWDZIWYM, ZAWODOWYM SPORTOWCEM ;) Quote
eria Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ah jak ja Wam zazdroszczę tego agility. U nas nie ma w ogóle takich torów:roll: a Foxi się marnuje, byłaby mistrzem w te klocki:lol: w ogóle cieszę się że wróciliście:multi: Quote
:: FiGa :: Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Lui :multi: Bardzo się ciesze że jednak do nas wracasz :calus: Bardzo za Cerberkiem i Tobą się stęskniliśmy. Jeszcze brakuje tu Oli która komentowałaby kolejne minki, pozy, figle Cerberka.. jak za starych dobrych czasów, ha :razz: Trzymam kciuki :kciuki: Piękne fotki :klacz: Gratuluje nowego sprzęciku ;) Ja swój zgubiłam :shake: Wow agility :multi: Życzymy świetnej zabawy ;) Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 kochani ja juz nie jestm w stanie, zeby biegać po dogo, siedze tylko u siebie i cały czas poatrzę na zdjęcia i próbuję skojarzyc gdzie jest to miejsce z tym torem. Wiem tylko tyle, ze w kwietniu tego roku zostało ono przeniesione... było to na obrzeżach miasta jakieś 4-5 km od mojego domu, a teraz jest na moim osiedlu zapewnie nie cały kilometr... kojarzę skaś to miejsce, ale nie do końca... ulica niestety nic mi nie mówi, ale jutro przejadę się w poszukiwaniu tego terenu i jeśli znajdę to obfocę i pokazę wam... teraz też mogłabym to zrobić, bo te zdjęcia są na stronie agility w moim mieście... siedze i szukam bardzo dokładnie, a jeśli nie da mi się to to poproszę jutro ojca jak wróci z Wrocławia... on na pewno wie, gdzie jest ta ulica... Quote
Dobcia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Hey Luizko:multi: To się Cerberek na pewno ucieszy z nowego zajęcia:) Świetny pomysł;) Śliczne fotki, szczególnie to, jak się zachwyca zapachem swojej łapki:cool3: Quote
Cerber Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 my sie kochani dzis juz żegnamy. Dziekuję wam z całego serca, ze odwiedziliście nas dziś tak licznie, barzdzo miło mi z tego powodu, naprawdę... już myślałam, ze znowu będę miała depresję, ale dzięki wam i dzięki temu, ze dowiedziałam się o tutejszym agility, a już tym bardziej to, że we środę z cerberem wybieramy sie na tak owy tor to aż na serduchu lżej mi się zrobiło i raduje się. Mam nadzieję, ze jeszcze nie wszystko stracone i deprechy nie będzie.... DOBRANOC WAM KOCHANI :*:*:* I JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ :* Quote
:: FiGa :: Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Dobranoc Luizko :calus: Jak widzisz Wasz fb tetni zyciem już pierwszego dnia, strach pomyslec co będzie potem... znowu bede mieć mase ston do nadrabiania ;) Quote
bellatriks Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Cerber napisał(a): bellatriks - kochanie teraz jak się cytuje zdjęcie to trzeba cytować w linkach... tak jest w regulaminie w punkcie 10 o zdjęciach... cholera, chyba nie doczytałam:diabloti: Idę jeszcze raz się przyjrzeć Regulaminowi Quote
Cerber Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Witam was moi kochani :) dzis normalnie obudziłam się chwilę przed 11 a to dlatego, ze spać poszłam po 2 ale to w sumie nic. Pierwsze co zrobilam jak się zerwałam z łóżka to się ubrałam szybko uszykowałam aparat, rower i cerbera i wyruszyłam na 2 godzinny spacer w poszukiwaniu Toru Agility i kochani udało mi się go naleźć :D zrobiłam kilka fot... miejsce moim zdaniem jest idealne bo podchodzi pod sam las i żadnemu psiakowi krzywda by się nie stała jakby wyskoczył poza ogrodzenie :) Cerber jest wykończony... w tej chwili leży i sapie a ja zaczęłam mu gotować kaszę na obiadek :D jakby kto nie wiedział to teraz cerbera karmię 2 razy dziennie, a nie raz... żeby przytył :) Zaraz jak ściągnę foty z aparatu to wam je pokażę :) Quote
Marta_Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Witam Lui znowu na forum widze ze Twoj fb znowu odzyl:multi: :multi: :multi: Gratuluje nowego zakupu, licze na duzooo zdjec. Czytalam kiedys o tym naszym wloclawskim agility nawet sie zastanawialam czy z Aresa tam zapisac, Quote
Marta_Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no ciekawe ciekawee miejsce ciekawe jakie przeszkody maja, moze tez z Aresems ie przejdziemy:cool3: Quote
Cerber Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 hehehe my właśnie wróciliśmy z deszczowego trenigu :D było gitowo :D okazuje się, ze jak na tak długi okres nie ćwieczenia Cerber dawał sobie wspaniale radę... jest bardzo grzeczny, usłuchany i wykonywał każde polecenie... niektóre trzeba było kilkakrotnie powtarzać, bo moje dziecko chyba zaczyna głuchnąć, ale i tak było super :D teraz miśka śpi na dywaniku i suszy sobie dupkę, bo przecież mokra jest... błagam tylko, zeby jutro nie padało, bo jak będzie to kurcze nie pójdziemy a tor i będzie lipa... no ale jak coś to poćwiczymy tak jak dziś :) Quote
Marta_Ares Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 a mozemy liczyc na jakies nowe fotki:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts