Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje :)

Śliczna jest :loveu: Takie urocze maleństwo :) Jakby ją wziąć pod nożyczki i zrobić bardziej na spaniela to była by naprawde cudna :cool3: A tak z ciekawości, ile ona mniej więcej ma ??

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i co podoba Ci sie???? to nie ejst czysty cocer... to jest miniaturka, mieszana...ale więcej ma z cocera... nawet zachowyuje się jak cocer...

Posted

hmmm no amsz rację, ale ja nie potrafię strzyć psów... ona ma troszku ponad 2 lata a w kłębie ma conajwyżej 40 cm... ale to tak maksymalnie...

Posted

Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo bym Ci chętnie pomogła, Kaje często sama obcinam, bo jakbym miała z nią jeździć co miesiąc do fryzjera to bym chyba zbankrutowała ;) Ale tak patrze na te zdjęcie i naprawde jest boska :loveu:

Posted

BBeta napisał(a):
Szkoda, że mieszkasz tak daleko, bo bym Ci chętnie pomogła, Kaje często sama obcinam, bo jakbym miała z nią jeździć co miesiąc do fryzjera to bym chyba zbankrutowała ;) Ale tak patrze na te zdjęcie i naprawde jest boska :loveu:

może się skusisz?:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Cerber napisał(a):
może się skusisz?:cool3: :cool3: :cool3:

Na spanielke ?? :) Nie wiem co by Kaja na to powiedziała :eviltong: :cool3:

Posted

BBeta napisał(a):
Na spanielke ?? :) Nie wiem co by Kaja na to powiedziała :eviltong: :cool3:

hmmm a co wzięłabyś gdybyś wiedziała, ze Kaja jej nic nie zrobi?

Posted

Cerber napisał(a):
hmmm a co wzięłabyś gdybyś wiedziała, ze Kaja jej nic nie zrobi?

Kaja inne suki toleruje, nie jest agresywna chyba, że jakiś inny pies wejdzie do jej legowiska, zbliży się do jej miski jeśli oczywiście jest pełna albo chce jej zabrać zabawke. Ale to nie jest agresja w sensie zrobienia krzywdy, a raczej pokazanie kto tu rządzi ;) Na przykład w zeszłym roku na wakacje była u nas moja ciotka ze swoim psem, na początku wiadomo warczenie, ale po dwóch dniach było już ok, bo tamten pies szybko się nauczył czego ruszać nie może ;) Gdyby to tylko ode mnie zależało to chętnie bym ją wzięła, ale wiesz nie mieszkam sama, reszta rodziny musiała by się zgodzić z moją mamą na czele :cool1:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
BBeta ale mówiłaś że ktoś z Twojej rodziny zakochał sie w czarnych spanielkach:razz:

No tak, ale oni niestety nie mają warunków, wychodzą rano, wracają wieczorem :-(

asia_pie napisał(a):
BBeta, ciężko się oprzec takiemu słodkiemu pycholkowi, co? :loveu: :cool3:

Ciężko ;) A może Ty ?? :cool3:

Posted

Ja to bym bardzo chętnie ją wzięła :loveu:, ale niestety mieszkam jeszcze z rodzicami, a oni już się nie zgadzają na więcej psów. :placz:
Na Koraduśka ich namówiłam, ale wiem, że więcej już nie da rady. :placz:
Ale jak się w końcu wyprowadzę, na pewno przygarnę jakąś spanielową bidę. :p

Posted

ekmmmm kochani :) mam dobre wieści... dzis zadzwonili być może przyszli właściciele Kousi :) jeśli wszystko będzie ok to 1 czerwca przyjadą państwo z Ostródy po małą :multi: :multi: :multi: będę się cieszyła jak dziecko, jeśli uda nam się znaleźć jej nowy, kochajacy domek:multi: :multi:

Posted

eria napisał(a):
oby się udało, trzymam kciuki

p.s. jak tam wena?gdzie nowy banerek?? :razz: :razz:

ehhh no nie mogę no... nie miałam dzis zbytnio czasu, a teraz robię bransoletki i nie bardzo mogę cokolwiek robić, bo mam ręce zajęte :P

Posted

Samturia napisał(a):
Luiza gratuluje ci serdecznie! :) :multi:

dziekuję samturia :) ale to nie mnie gratulowac tylko Rybci, to ona znalazła tę rodzinę coby chciała adoptować psiaka :)

Posted

witam kochani... ja jak zwykle zaniedbująca inne galerie... moją obsesją już stało się latanie po wątkach adopcyjnych... nie sądziłam, ze mnie to tak wciagnie i ze sama się zaangażuje w pomoc schroniskowym psiakom...

Jutro mam ostatnią pisemną maturę... jest to matura z historii... trzymajcie kichani za mnie kciuki bo bez tego ani rusz... boję się histy, boję się, ze nie zdam, lub zdam kiepsko, a tego nie chcę... ciekawa jestem jakie pytania będą i w ogóle... próbna matura (podstawa) była łatwa i dlatego boję się, ze końcowa będzie trudniejsza...

Posted

Wspaniale, że Kokusia będzie miała nowy dom:multi:

Dasz radę! To już ostatni egzamin! Możesz liczyć na kciuki;)

Dobrze Cię rozumiem Luizko, zaczynam pomagać w schronisku, i mnie zaczyna wciągać los tych wszystkich biedactw, nawet bardzo;)