Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Witam kochani... weekend weekendem i zaraz po weekendzie... ojeeeeeej a ja jeszcze do szkoły... nie no zabije się... po co my chodzimy do szkoły... daliby nam spokój to (bynajmniej co niektórzy) uczyliby się w domu.... a nie jeszcze chodzić na pieszo 3 km... tragedia po prostu... Ale widzę, ze dziś zanowu zapowiada się piękny i ciepły dzień:multi: :multi: :multi: :multi: kocham takie dni... teraz spadam na spacer z cerberowatym bo dopiero co wstawłam i jeszcze nic nie zdążyłam zrobić... więc życzę wszystkim Nice Day i spadem... Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Lui!:) również życzymy miłego dnia!:) Fotki przepiekne!:razz: a Przeróbki....Miodziooo:loveu: Quote
Carolcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Czesc Lui!!! Fotki genialne!!!:loveu: :loveu: :loveu: Wymiziaj ode mnie Cerberkowego;) Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Już wymiziłam Cerberowatego Carlcia... Byłam dzis z Cerberem za blokiem na specerze(bardzio daleko co nie:cool3: ) ale siedzieliśmy tam ponad 2 godziny... najpierw cerberowaty latał za fresbiee i kiedy sie zmęczył to rzecz jasna chciało mu się pić. Nie zuwazyłam, że jest wąż, który jest przyczepiony do malutkiej studzienki, która jest podłączona do piwnicy w naszym bloku... no i Cerber podleciał do tego węża i zaczał tą wodę pić a ja odkreciłam wodę i zaczęła się druga zabawa... poleciałam więc po aparat i obfociłam cerbera w akcji:multi: :multi: :multi: no i oczywiście za chwilę dam wam fotki.... to pierwsz spotkanie cerbera z wodą od pół roku... ostatni raz cerber kąpał się we wrześniu czyli dokładnie 7 miesięcy temu. Dla psa 7 misięcy to tak jak dla mnie cała wieczność także Cer naprawdę jest szczęśliwy... teraz wygrzewa sie w pełnym słońcu na balkoniku:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i jest najedzony i szczęśliwy...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Anecioreczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 chcemy Fotki! Chcemy Fotki!:razz::cool3: Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Już już kochai ja was bardzo przepraszam ale właśnie przeglądam setki stron ze schroniskami w poszukiwaniu psiaka na tymczas... zaraz dam foteczki... Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 no macie pierwszą porcję... jeszcze dzis będą 2... Quote
eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 oj widać że Cer jest zachwycony :loveu: :loveu: :loveu: my właśnie wróciliśmy z 2 godzinnego spacerku,z tym że byliśmy dużo dalej niż za blokiem :evil_lol: :evil_lol: Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 oj cicho jak widac za blokiem też można się świetnie bawić... ja nie mam pogody ducha, zeby chodzić samemu z psami na tak dalekie spacery :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Dobcia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale zabawa!:multi: To się Cerber wyszalał:cool3: A ja znów uwielbiam samotne spacery, tylko z psami:loveu: Ale w towarzystwie też;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cerbuś jak zwykle przeprzystojny. Widac, że dobrze się bawił... Quote
Marta_Ares Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dobcia napisał(a): A ja znów uwielbiam samotne spacery, tylko z psami:loveu:Ale w towarzystwie też;) ja tez bardzo lubie samotne spacery:loveu: :loveu: Lui sliczne fotki Cerbera:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 I pomyśleć że woda może sprawić tyle przyjemności psu :lol: . Quote
Juszes Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale fajny zmokly kurczak hihi :multi::multi::multi: Wygląda teraz z mordki troszke jak jagterrier szorstowlosy mojej koleżanki :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Oooo, jak dużo foteczek! Super się spisałaś! Fotka z ręką i łapką - niesamowita! :loveu:Może wysłac je na kokurs miesiąca, co? albo do jakiejś gazety, np. "Mój Pies" lub "Przyjaciel Pies"? Myślę, że warto! Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Oooo, jak dużo foteczek! Super się spisałaś! Fotka z ręką i łapką - niesamowita! :loveu:Może wysłac je na kokurs miesiąca, co? albo do jakiejś gazety, np. "Mój Pies" lub "Przyjaciel Pies"? Myślę, że warto! myślisz??? w sumie to byłby dobry pomysł, ale czy ja wiem czy to się uda... nie wiem ile kosztuje zamieszczenie zdjęcia w miesięczniku i wogóle... chyba, że pomogłabyś mi... Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Konkurs miesiąca - to na DGM. Natoniast wystarczy kupić jedną z tych gazet i wysłac fotkę. Ot, i wszystko. Według mnie - warto! Pzdr. Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Asiaczek napisał(a):Konkurs miesiąca - to na DGM. Natoniast wystarczy kupić jedną z tych gazet i wysłac fotkę. Ot, i wszystko. Według mnie - warto! Pzdr. no tak ale to zdjęcie trzeba najpierw wydrukować, a ja nie mam ani grama tuszu w drukarce... Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Kochani przypomniało mi sie coś... wczoraj byłam u mojego brata no i kiedy z nim rozmawiałam to sie dowiedziałam, ze Kama - Matka cerbera jest chorowitka :placz: :placz: :placz: :placz: kama ma już 13 lat... bidulce wyrósł guz na sutku... obawiam się, ze to nowotwór... niestety Kama już sama nie wchodzi po schodach... wnosi ją mój brat... nie przeżyję jesli ona nie daj boże odejdzie... pod koniec tego lub przyszłego tygodnia pójdę do ciotki po sunię i pójdę z nią na kontrolę do weta... jeśli okaże sie, ze to jest to o czym myślimy to koniec... nie sądzę, zeby ciotka dała na operacje i wogóle na leczenie... ja natomiast teraz cienko stoję z kasą i raczej też nie dam rady jej leczyyć, a jescze kto wie czy za sterylkę Kaji nie dam... i co ja teraz zrobię... Kama musi żyć długo... to jest moja najlepsza przyjaciółka i matka mojego najukochańszego synka... ona musi żyć... :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Luiza bardzo mi przykro z powodu Kamy. Bądzmy dobrej mysli... Quote
Cerber Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 ehhh kochani ja sie już z wami dziś żegnam... na koniec dnia jeszcze dołek załapałam.... mama daje o sobie znać i niestety muszę troszke popłakać... wypłakać się cerberkowi w rękaw... ale mi smutno jeny... DOBRANOC WSZYSTKIM :* Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Świetne foteczki Luizko kochana.:loveu::loveu: Cerber ma świetną zabawę...:loveu::multi: Tak mi przykro Luizko z powodu mamy Cerberka.:shake::-( Może jednak nie będzie złej diagnozy, nie martw się na zapas.:roll: Trzymam kciuki...:thumbs::thumbs: Ale nie płacz kochana, proszę...:shake: Quote
Recommended Posts